2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
L Livinta ilk 3 ay içinde uzman göz dr. Bakıyor dedi bize cocuk dr umuz . gecen haftalarda götürdk bizde damla damlatıp göz damarlarına baktılar bi cihazla sorun yoktu sasılık takip etmeme vs olursa yine gelin dedi bi sorun olmazsa 2 yaşında tekrar bakılıyormuş gözs

Ellerine sağlık

Kızlar benim bebek çok nadir kusar, toplasan 5 kezdir şimdiye kadar. Ama bu sabahtan beri 6 kere kustu, neden olabilir
Doğduğundan beri hiç kusmayan kızım 1 haftadır her besleme sonrası kusuyor bu ayda kusması artarmış uygulamada öyle yazıyor. Doktor püskürterek kusmuyorsa endişe edilecek bir şey yok dedi.
Ben sonra yapalım dememe rağmen 2. ayda yapılır dedi çok bilen doktorumuz, diğer aşılarla aynı gün yaptı canım.
Canım iyi bir doktora gidiyorum. Bizde 2.ayda rotayı yaptırdık. 3tede yaptırabilirsin dedi 2de olur dedi. Önemli bir aşı olduğu için ne kadar erken o kadar iyi diye düşündük biz 2de yaptırdık.

Kusma konusunda içimi rahatlattın teşekkür ederim. Ben doktora aşıdan sonra çocuğum zaten acı çekerken ayaklarından havaya kaldırıp altında bant ararken sinir oldum o yüzden yaptığı her şey batıyor şu an gıcık

benim arkadasim 4. ayinda sagmaya basladi. 2 ayda 3 ay daha yeticek sutu dondurdu.
6. ayda emzirmeyi birakti ama 3 ay daha buzlukdakiler den sut verdi
Bi artsa 6 da yine sağarım da benimki stres kaynaklı. Hiç mama vermediğim günler oluyordu 3 hafta falan önceydi galiba.
Aa o mamaları duymamıltım. İnşallah bende yapabilirim

Bi artsa 6 da yine sağarım da benimki stres kaynaklı. Hiç mama vermediğim günler oluyordu 3 hafta falan önceydi galiba.

Aynen benimki de. Hem kızın sağlık sorunlari hem ailevi problemler derken yarı yariya gitti resmen.

Ne değişik doktormuş
Bebeğin nasıl bu aralar annende gelip gidiyor sanırım değil mi

bende bir ay oncesine kadar gunde 3 biberon mamaya dusmustuk , birakicaktik nerdeyse ..
Bakalim daha zaman cok hallederiz ya
Tulin hanim cok kesin konustu bu sagim icin , kesinlikle artirir dedi.

bende bir ay oncesine kadar gunde 3 biberon mamaya dusmustuk , birakicaktik nerdeyse ..
Bakalim daha zaman cok hallederiz ya
Tulin hanim cok kesin konustu bu sagim icin , kesinlikle artirir dedi.
İnşallah benim denemediğim şey kalmadı.
Geri gelir belki canim ya rezene cayi yapabilirsin. Su vs ... belki gelir ya
Haplar çaylar e bebekte ki anne ürünleri bisürü şeyi aynı anda içiyorum şuan. Ne zaman sorun yaşasam daha da azalıyor.

Ne değişik doktormuş
Bebeğin nasıl bu aralar annende gelip gidiyor sanırım değil mi
Canım maşallah diyeyim bebeğimi günlerdir gece çıkarmak zorunda kalmıyoruz arabayla. Azıcık ağlıyor hemen masaj yapıp bacaklarıyla oynuyorum gazını çıkarıyor. Geçen haftaya kadar ne masajlar, neler yapardım çıkaramazdı. Evet halen bitmeyen bir gazı var ama buna razıyım gerçekten bir de haftada bir bari kaka yapsa çok rahatlayacak.
Evet annem benim zorumla geliyor, inanılmaz kötü bir enerji yayıyor eve, çocuğun ve benim yüzümüze bakmıyor, yüzü asık şekilde mutfakta oturuyor ama yemek yapıyor şükür. Her şey geçecek hissediyorum ama benim yaşadıklarım geçmeyecek malesef. Bebeğim iyi olsun yeter

Haplar çaylar e bebekte ki anne ürünleri bisürü şeyi aynı anda içiyorum şuan. Ne zaman sorun yaşasam daha da azalıyor.
Ah canim stres başa bela kehribar filan kolye olarak takabilirsin rahatlatır belki seni

Benimde psikolojik olarak sütüm azalmıştı solgar brewers yeast vitamini almanı öneririm. Bana doktor söyledi kullandım. Sabah kahvaltıdan sonra 3 akşam yemeğinden sonra 3 tablet şeklinde kullandım sütümü artırdı.
İnan çok üzülüyorum tadını çıkaramadın şu günlerin bir arkadaşım var aynı senin gibi bebeği kolikmiş şuan 3,5 aylık ve baya düzelmiş. Gece bebek uyumadan önce evolvia ac mama veriyormuş kolik mamasıymış onun dışında hep emziriyormuş. Denemeni öneririm.
Birde bebeğine mevlit okutmanı öneririm. Ben okuttum çok değil 18 kişiydik kendi evimde okuttum evimde okunmuş olsun diye bununda bebekleri rahatlattığına inanıyorum.

Mesela şimdi eşime yarım saat al uyumadı çok yoruldum dedim, gel kızım annen seni istemiyor, ben sana bakarım dedi. Ne tarafa doğru cinnet geçirsem bilemedim Her yandan sıkışmış durumdayım.
Ben de 3 aydan ümitliyim doktor 5 ay demesine rağmen
Mevlüt çok istedim özendim de ama şu salgın beni çok korkutuyor. Benim bebek de kıyameti koparır zaten, şu gazı biraz daha gitsin istiyorum yapmayı. Kulağına ismi de okunmadı, kimse uğraşmıyor bu işler için ya..geç mi kaldık acaba

Ah canim stres başa bela kehribar filan kolye olarak takabilirsin rahatlatır belki seni
Kocayı düzenli olarak dövsem iyi olurum aslıda
Şuan trendyoldaki kalsiyumlu omega 3 lü takviyeye başladım bunun ardından ona geçerim kaydettim. Aybı zamanda hipp ve cici anne çayı içiyorum. Bebek kolik oldığu için kimyon ve rezene kaışımı da içiyorum. Bide e bebekte geçenlerde 24 al 12 öde den malt aldırdım eşime 96 tane. Onları içiyorum günde 2 defa. Aslında ağır diyetteyim onun da etkisi var. Oğlumda kasık fıtığı var ve kolik ufacık şeyden gazlanıyorfu. Hiçbişry kalmadı yiyebildiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…