2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hmm benim o fışkırma olsyı geçti işte sadece emerken birden bırakırsa damla damla sızıyo artık onceden ustum başım ıslanırdı sütten şimdi oda az oluyo memeler terbiye oldu artık
Ne güzel demek ki benimkinin daha vakti var. Tazyiğinden arınsın yeter ıslanmaktan nefret ederim normalde ama sadece ona bile razıyım artık
Canım instagrmda annesutudoktoru var, onun hiperlaktasyon postlarını okusana bir.
Bakacağım canım teşekkür ederim
Yaaa hiç düşünmemiştim bunu ama Türkiye'de pek rağbet görür mü bilemedim
Canım, ben süt kardeş olmaları için aynı memeden emmeleri lazım diye biliyorum. Yani sadece sağılan süt içildiğinde süt kardeş olmuyor diye biliyorum, biyolojik bir irtibat kurulmadığı için. Çünkü bebek emdikçe onun tükürüğüne göre süt şekilleniyor ya o yüzden. Ama tabii hassas bir konu, başka fikirler de almak lazım
Kuzum bunu görmüştüm ama cesaret edemedim. Bu sefer de sütten kesilmeyeyim Kai yaparken göz çıkarmayayım

Benim kizda suan anca 90-120 ml arasi iciyor. 100 ve uzerine ciksam zaten mamayi da cok azaltirim
Bakalim israrla devam ediyorum , sonucunu alacagim insallah
ayy ne guzel bir gun olmus

Üşeniyorum da ben açıkcası. Çıkmadığını görünce de moralim bozuluyor daha az çıkacak diye de sağmak istemiyorum. Kısır döngüye girdim

valla bende Tiktok da izleye izleye gaza geldim. zor is ya , saatli kalkmak ayri dert, bulasigi ayri dert

Kızlar ben de acayip üşeniyorum yaa. Beni parçaları temizleme kısmı zorluyor. Yoksa sağımda genelde lansinoh torba kullanıyorum. 10 dk sağsam o bile yeter ama dediğim gibi parçaları yıkaması zor geliyor. Bi bakayım makineye atılıyor mu.
İlk ay çok sağıyordum, çünkü kitleleşmişti göğsüm, boşaltmam gerekiyordu. Ama sonra bu alerji muhabbeti çok yordu beni, sağsam da veremeyecektim. Artık haftada bir iki anca sağıyorum.

Ben almadım sadece aventi iyi buldum kendimce o da burda çok uçuk fiyat. Bi biberona o kadar verdikten sonra 3 tane daha almak istemedim bende buzdolabında bekletiyorum ama kendi dağınıklığıöda kaybetmemek için bir zamanlar düzen simetri takıntılı temizlik hastası bir karıyeım oysaki
Heh tam da bu yüzden koşmuyorum bi avuçluyorum yok senden olmaz diyip oturuyorum
Topluca saç ektirmeue gitçez yakında hayır kıl kökü bacaktan alınıyırmuş galiba. Bide lazerliyiz alacak yer de yok

kuzum alerji hep surecekmiymis ki ? ilerde mamasina fln karistirirdin sagdiklarini.

hani boyle bazi fistik alerjileri nefes borusunu vs sisiriyor ya oyle bir durum olmadigi surece alerji yapan yiyecekleri ufak ufak verin demisti benim arkadasimin halasi, kadin dogum uzmani oda. oyle oyle alisir vcuutlari ek gidada demisti.

parcalae makinain ust rafinda yikaniyor. gun icinde de buzdolabi posetine koy dolaba kaldir. ben oyle yapiorm
ya herkes dolapta bekletiyor , surekli kim yikar onlari

Ben artık saldım kızlar ya musluk suyunda emzik ve biberon temizleyicisi ile yıkıyorum kaynatma falan yok artık emziğide öyle musluk suyuyla yıkıyorum. Banyo yaptırırken baktım yutuyor sudan dedim bir şey olmaz musluk suyuyla yıkarsam

kiz biz banyoyu hep musluktan akan suyla yaptirdik .
son bir on gundur bizde ara ara direk yikadigimiz biberonu veriyoruz. cumartesi ilk defa asi olucak benim kiz. onlari olsun bizde cok ugrasmayiz kaynat fln her seferinde

kiz biz banyoyu hep musluktan akan suyla yaptirdik .
son bir on gundur bizde ara ara direk yikadigimiz biberonu veriyoruz. cumartesi ilk defa asi olucak benim kiz. onlari olsun bizde cok ugrasmayiz kaynat fln her seferinde
Yok canım yani şöyle demek istedim musluk suyunu banyo yaptırırken yutuyor bende emziği biberonu musluk suyuyla yıkadım demek istedim. Yoksa bizde hep musluk suyuyla banyo yaptırdık.

Uyku gerilemesi herhalde bide bu toplasan 4 saat uyumadı bizimkide ve hala direniyor yarım saatte bir uyanıyor

Detayını bende bilmiyorum araştırmak lazım tabii
kettlda su oluyor hep 2 dakikada kaynıyor hemen atıyorum büyük kasede. Günde 1 yapıyorum ben. Diğer kullanımlarda muslugun sıcak su kısmından geçiriyorum
İşte umutt fakirin ekmeğii onuda yapmasam emeceği yok hiç tamamen bitecek

Saatlik sağımı bende yapıyorum artık 3 gündür devam ediyorum bakalım. Kaç dakika sağıyorsuun. Ay bide diyorum sonra 3 ayı bitti artık artar mı ki diye

Yok canım yani şöyle demek istedim musluk suyunu banyo yaptırırken yutuyor bende emziği biberonu musluk suyuyla yıkadım demek istedim. Yoksa bizde hep musluk suyuyla banyo yaptırdık.
hee anladim kuzum. birileri daha once kaynatip soguttugumuz suyla yikiyoruz fln demislerdi de oyle sandim bende
Saatlik sağımı bende yapıyorum artık 3 gündür devam ediyorum bakalım. Kaç dakika sağıyorsuun. Ay bide diyorum sonra 3 ayı bitti artık artar mı ki diye
canim 15-20 dk yapiyorum. Genelde 6.-8. dk da sagacagim butun sutu sagmis oluyorum ama genede kesin 15 e tamamliyorum.
Birde sicak birseyler koyuyorum goguslerimin ustune ozaman daha guzel bosaliyor.
artar ya, sana ne diyorum , kadin dogum yapali 9 yil olmus, yeni evlar edinixek bebek , onun icin sagmaya baslamis ve sutu geliyor.

Bende tabi kendimde artisi gordum ondan devam ediyorum. 10 gundur cok duzenli yapiyorum. onceden uyandigim saate gore 2-3 saatte bir yapiyordum. simdi saatleri kurdum onlara gore uyaniyorum bir de sagimlar arasi 800 ml-1 lt su iciyorum.

Aynen istikrarlı olmak lazım bu sağma olayındaa. Bakalım ne kadar devam edebilcez

Aynen istikrarlı olmak lazım bu sağma olayındaa. Bakalım ne kadar devam edebilcez
Daily Bar ve Pumping Bar diye iki uygulama var . bende bugun kesfettim. sagdiklarini giriyorsun. grafik fln cikariyor . artisi da gorebilirsin bu sekilde

Eklentiler

• EA738F69-4723-4DF8-B2AA-6436FB705009.jpeg
    241,5 KB · Görüntüleme: 36
Bilmem vicdan yapıyordum bide
Bide buzluğa atacakmış gibi buzlukta özel yer açtım kap falan ayarladım

Ben iki gündür adaçayı içiyorum bilinçli olarak boğulma çok olmuyor bir kaç kez oldu ama sütüm yoğun, içtikçe çocuğun karnından sesler geliyor, belki gaz ondan oluyordur diye adaçayı ile azaltacağım. Denemediğim ne kaldı bilmiyorum.

Kızlar oğlum memeyi ısırmaya başladı doyduktan sonra sırf zevk için ısırıp ısırıp duruyo diş için de daha çok erken aranızda bizimki gibi bebeği memeyi ısıran var mı
Benimki.. ısırıp gazını çıkarıyor alttan, ısırınca anlıyorum ki gaz sıkıştırmış, o yüzden izin veriyorum ama canım çekiliyor vallahi

Daily Bar ve Pumping Bar diye iki uygulama var . bende bugun kesfettim. sagdiklarini giriyorsun. grafik fln cikariyor . artisi da gorebilirsin bu sekilde
Dairy bar ücretlide diğerini indirdim bakayım
Bilmem vicdan yapıyordum bide

Bide buzluğa atacakmış gibi buzlukta özel yer açtım kap falan ayarladım
Sorma gögüs pedleri, süt kapları, buzluğa koymak için poşetler geçen hepsiyle bakıştıık çocugun dolabını düzenlerken gülüştük ay onu bende yaptıım hamileliğin son 1 ayı buzluk boşalsın diye ordakileri kullandım pratik yemekliklerim gitti hep şimdi lazımdı onlar
Benimki.. ısırıp gazını çıkarıyor alttan, ısırınca anlıyorum ki gaz sıkıştırmış, o yüzden izin veriyorum ama canım çekiliyor vallahi
Ona alıştırma canım yarın dişleri çıktıgında napacaksın mshvolursun valla
bide küçük de olsa dondurucu bence şu videodakiler falan sahte kimse myle sütlü olamaz gibi geliyor bana
Bencedee emziren annelere sorasım geliyor arada cidden böylee sağdıklarında 100-120 ml cıkıyor muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…