- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
kuzum iste bebek emmesi gibi bir uyaran olmadigi surece yenilen icilen seylerin bir yere kadsr etkisi varmis.İnşallah benim denemediğim şey kalmadı.
Haplar çaylar e bebekte ki anne ürünleri bisürü şeyi aynı anda içiyorum şuan. Ne zaman sorun yaşasam daha da azalıyor.
ayy bosver soylenenleri takma ya ,Mesela şimdi eşime yarım saat al uyumadı çok yoruldum dedim, gel kızım annen seni istemiyor, ben sana bakarım dedi. Ne tarafa doğru cinnet geçirsem bilemedimHer yandan sıkışmış durumdayım.
Ben de 3 aydan ümitliyim doktor 5 ay demesine rağmen
Mevlüt çok istedim özendim de ama şu salgın beni çok korkutuyor. Benim bebek de kıyameti koparır zaten, şu gazı biraz daha gitsin istiyorum yapmayı. Kulağına ismi de okunmadı, kimse uğraşmıyor bu işler için ya..geç mi kaldık acaba
Yo bırakmadım emzirmeyi. Mama vermeden önce bikaç dk meme veriyorum baktım ağlıcak ondan sonra mama veriyorum. Zaten uyanmadan 3 5 dk önce yanıma mamayı hazırlamıi oluyorum. Bide emzirmesem kurur giderkuzum iste bebek emmesi gibi bir uyaran olmadigi surece yenilen icilen seylerin bir yere kadsr etkisi varmis.
Bebek emiyormuscasina 2-3 saatte bir sagim yapmak gogsu uyarmak gerekiyor ki sut uretmeyi algilasin gogus.
ayy bosver soylenenleri takma ya ,
dun benim kizda oynarken anneme dogru bakiyordu, babam da gulerek “ biliyor kimin ona daha cok baktigini ondan annene bakiyor “ diyor .
Bende ses etmedim. zaten yaslari malum daha ne kadar torunlariyla zaman gecirebilirler belli degil. uzaktayiz hemde . git gel de iki senede bir anca yapiyoruz. Annem cok severek ilgileniyor, bir daha nerden bulcak bu zamanlarini. benim karismama nedenim ise bunlar ama bunu suan anlayamiyorlar.
Ben oyun halisina yatiriyorum tekme atsin , gazini rahat cikarsin, oyuncaklari tutmayi ogrensin felan diye o zaman da ben cocugumu basimdan savmis oluyorum onlara gore . Annen seni gene birakti oluyor.
Turkiye ye donduklerin de ozlediklerin de anlayacaklar benim aslinda onlarin birlikte ne kadar cok hatira biriktirmeye calistirdigimi.
Esimin anneside babasida vefat etti. Keske gorebilselerdi torunlarini diyoruz ikimizde.
Bazi seylerin kiymetin malesef o an da anlasilmiyor.
Aynen canim bizim de oyle hem uykusuz hem emmiyor ac ve dogal olarak cok huysuz. Doymadiklari icin uyaniyorlar bence.Uyku gerilemesi herhalde bide bu toplasan 4 saat uyumadı bizimkide ve hala direniyor yarım saatte bir uyanıyor
Memede aglamak da gaz yapiyor canim seninki oyleydi sanki.Ben iki gündür adaçayı içiyorum bilinçli olarakboğulma çok olmuyor bir kaç kez oldu ama sütüm yoğun, içtikçe çocuğun karnından sesler geliyor, belki gaz ondan oluyordur diye adaçayı ile azaltacağım. Denemediğim ne kaldı bilmiyorum.
iste bir kac dk meme vermek sut arttirimi icin yeterli degilmis. En azindan 10 ar dk tutabilsen etkisi olur. tutamiyorsan da sagim yap 5 er dk daha emzirdikten sonraYo bırakmadım emzirmeyi. Mama vermeden önce bikaç dk meme veriyorum baktım ağlıcak ondan sonra mama veriyorum. Zaten uyanmadan 3 5 dk önce yanıma mamayı hazırlamıi oluyorum. Bide emzirmesem kurur gider
gidip hayatin gerceklerini anlatalim mi2023 ekim başlığı açılmış. Ne günlerdi be
Canım geç kalmışsınız biran once okuyun ismini uğraşılacak neyi var bu işin ben anlamadım 1 en fazla 2 dakikalık iş isim okumak hiç mi bi abdest alıp okuyabilecek yokMesela şimdi eşime yarım saat al uyumadı çok yoruldum dedim, gel kızım annen seni istemiyor, ben sana bakarım dedi. Ne tarafa doğru cinnet geçirsem bilemedimHer yandan sıkışmış durumdayım.
Mevlüt çok istedim özendim de ama şu salgın beni çok korkutuyor. Benim bebek de kıyameti koparır zaten, şu gazı biraz daha gitsin istiyorum yapmayı. Kulağına ismi de okunmadı, kimse uğraşmıyor bu işler için ya..geç mi kaldık acaba
O is bende de var:) bir gun elimde kalacak ama hadi hayırlısı:) korkuyorum sütüm kesilecek diyeKocayı düzenli olarak dövsem iyi olurum aslıda
kuzum alerji hep surecekmiymis ki ? ilerde mamasina fln karistirirdin sagdiklarini.
hani boyle bazi fistik alerjileri nefes borusunu vs sisiriyor ya oyle bir durum olmadigi surece alerji yapan yiyecekleri ufak ufak verin demisti benim arkadasimin halasi, kadin dogum uzmani oda. oyle oyle alisir vcuutlari ek gidada demisti.
parcalae makinain ust rafinda yikaniyor. gun icinde de buzdolabi posetine koy dolaba kaldir. ben oyle yapiorm
ya herkes dolapta bekletiyor , surekli kim yikar onlari
kettlda su oluyor hep 2 dakikada kaynıyor hemen atıyorum büyük kasede. Günde 1 yapıyorum ben. Diğer kullanımlarda muslugun sıcak su kısmından geçiriyorum
Okudum evet paylaşımını. Önceden yapıyordum. Süt çıkmasa da pompayı tutuyordum da işte zamanla sürekli azalarak çikinca bıraktım.iste bir kac dk meme vermek sut arttirimi icin yeterli degilmis. En azindan 10 ar dk tutabilsen etkisi olur. tutamiyorsan da sagim yap 5 er dk daha emzirdikten sonra
gidip hayatin gerceklerini anlatalim mi
Oğlumu kucağıma aldığımdan beri bi anasının evine göndermek istemiyor değilimO is bende de var:) bir gun elimde kalacak ama hadi hayırlısı:) korkuyorum sütüm kesilecek diye
Bende internette görüyorum. Suylada yapan var işte anne sütüylede yapan var. Ama tokluk açısından güzelBi artsa 6 da yine sağarım da benimki stres kaynaklı. Hiç mama vermediğim günler oluyordu 3 hafta falan önceydi galiba.
Aa o mamaları duymamıltım. İnşallah bende yapabilirim
Zamanı geldiğinde hala sütüm olursa alırım ekim annelerinden tariflerBende internette görüyorum. Suylada yapan var işte anne sütüylede yapan var. Ama tokluk açısından güzel
Oluur sütün konusunda olumsuzu düşünmeeZamanı geldiğinde hala sütüm olursa alırım ekim annelerinden tariflerşuan kaydedip sonra silerken sinirlenmek istemiyorum
Canım sabahları oğlumjnda oyle bezi madan bile hissedilen buram buram bi koku var hissetmemek imkansız olan bi kokuKızlar ya bebeklerinizin idrarı normal idrar gibi mi kokuyor? Zaten zor uyuyor gece iyice uykusu kaçmasın uyanmasın diye altını açmıyorum, az önce bir açayım artık dedim de baya yoğun koktu normal mi acaba. İdrar yolu enfeksiyonu olsa ateşi falan da olur di mi
Mesela şimdi eşime yarım saat al uyumadı çok yoruldum dedim, gel kızım annen seni istemiyor, ben sana bakarım dedi. Ne tarafa doğru cinnet geçirsem bilemedimHer yandan sıkışmış durumdayım.
Canım geç kalmışsınız biran once okuyun ismini uğraşılacak neyi var bu işin ben anlamadım 1 en fazla 2 dakikalık iş isim okumak hiç mi bi abdest alıp okuyabilecek yok
Kızlar ya bebeklerinizin idrarı normal idrar gibi mi kokuyor? Zaten zor uyuyor gece iyice uykusu kaçmasın uyanmasın diye altını açmıyorum, az önce bir açayım artık dedim de baya yoğun koktu normal mi acaba. İdrar yolu enfeksiyonu olsa ateşi falan da olur di mi
Canım maşallah diyeyim bebeğimi günlerdir gece çıkarmak zorunda kalmıyoruz arabayla. Azıcık ağlıyor hemen masaj yapıp bacaklarıyla oynuyorum gazını çıkarıyor. Geçen haftaya kadar ne masajlar, neler yapardım çıkaramazdı. Evet halen bitmeyen bir gazı var ama buna razıyım gerçektenbir de haftada bir bari kaka yapsa çok rahatlayacak.
Evet annem benim zorumla geliyor, inanılmaz kötü bir enerji yayıyor eve, çocuğun ve benim yüzümüze bakmıyor, yüzü asık şekilde mutfakta oturuyor ama yemek yapıyor şükür. Her şey geçecek hissediyorum ama benim yaşadıklarım geçmeyecek malesef. Bebeğim iyi olsun yeter
Canım tabiki tercih meselesi ama eğer okunacaksa ne ladar çabuk pkunursa o kadar ıyı çocuklar daha huzurlu olurmuşBiz okumadık kulağına. Özellikle de istemedik. Ama istek meselesi. Eğer içinden öyle geliyorsa bi aile büyüğünden rica edersin okur biter. Geç değil niye geç olsun.
Prima mı kullanıyorsun? Prima idrarda koku yapıyor.
Evet bi tek onu başariyotum galibaOluur sütün konusunda olumsuzu düşünmee
Benimki kalkiyor sag olsun ama bazen kalkasim olmuyordu uyku numarasi yapıyordumOkudum evet paylaşımını. Önceden yapıyordum. Süt çıkmasa da pompayı tutuyordum da işte zamanla sürekli azalarak çikinca bıraktım.
Oğlumu kucağıma aldığımdan beri bi anasının evine göndermek istemiyor değilimtek baktım geceleri asla kalkmıyor ondan galiba