2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende en azindan 6 ay boyle sagarak devam edeyim diyorum. sonrasi Allah ne verdiyse yer artik
ay ben laf soyleyene gel besle ozaman diyorum
Giyilebilir gögüs pompası olarak geçiyormuş pahalı geldi ama 1.300-1.800 filan fiyatı var
benimkide 250$ civari ki uygun fiyatlilardan biri. baska markalar asiri pahali.

Canım oğlanla birlikte dökülmeye başladı çok dikkatimi çekti bu durum. demir hapım daha dün bitti hiç ara vermedim hamilelikten bu yana ama ne yalan söyleyeyim multivitamini kullanmadım doğru düzgün. Alıp başlayayım diyorum da ondan bir sorayım dedim. O dediğim hapı kullananlar sütü de artırdığını söylüyorlar hem.
İnanırmısın belimde olan saçlarımı kestirdim 20 gün önce ama yine durmadı dökülmesi. Her geçen gün şiddeti artıyor
Emzirmenin etkisi mi acaba ben haplara çok önem vermedim diye dökülüyor sanmıştım sen yazana kadar. Benimde aynı şekilde avuç avuç dökülüyor ve çok üzülüyorum
Bebişin dökülmesinin normal olduğunu biliyorum. Hatta bizim oğlanın bölge bölge döküldü komiğime de gidiyor

zaten dogum sonrasi sac dokulmesi cok bilinen bir durum. bende benimki ne zaman dokulmeye baslicak diye bekliyorum sahsen

Hepsiburada veya Amazon'dan bulmuşumdur kesin hepsiburada yurtdışı ürünleri getiriyor oraya bakın. Ben buldum ama ihtiyacım yok o yüzden almadım. Çocuk zaten emiyor yetmiyor. Nadiren sağıyorum o da artsın diye o yüzden almadım. Fiyatı bin lira bandındaydı diye hatırlıyorum ama tabi zam gelmiş olması çok olası

Kanada dolari ucuz 13 TL fln heralde bayadir bakmiyorum
Kötünün iyiside varmıs

Doğumdan önce görseydim alırdım da şimdi bende pek işe yaramaaz

Heh bide o var. Temizlemek. Gezmeye zamanın var ona yok
ben kendi tembeigimi bildiigmden bir suru biberon aldim. Hamileyken 2-3 tane almistim smdi 10 tane oldu

Sagma alet edevatlarini da buzdolabi posetine koyup, dolapta bekletiyorum. gunde sadece iki kere yikayip dezenfekte ediyorum yetiyor. Yoksa 8 kere sagim da her seferinde yikayamam yani

Ayyy çok güzelmiş tam bir tiktoker anne

zaten biz sutu az olanlara ana makina olarak bunlari asla onermiyorlar. prize takili daha guclu olan pompalarinkullanin diyolaaaarr
Kullanıyoruz, yiyoruz içiyoruz olmuyoor ben artık kabullendim hoş daha mı kabullenmiyim bebe 3 ayı bitirdi heycanla ek gıdayı bekliyorum
Valla yine de özeniyor insan sütüm yok denecek kadar az ama yine de videolarda gördükçe gaza gelmiyor değilim
Bende izledikce bir gazla sağmaya koşuyorum iki gögüs 30 ml görünce hevesim kaçıyor. Sonra diyorum neyse 1 damla 1 damladır yavruma anne sütü gitsin

Hanımlar selam. Yarın 3 aylık oluyoruz. Havalar soğuk ve hastaneler çok riskli. Bu ay yalnızca sağlık ocağında boy kilo ölçümü yaptıracağım. Yalnız bebeklerde göz muayenesi bu ayda mıydı hatırlayamıyorum. Siz göz doktoruna götürdünüz mü yada kaçıncı ay göstereceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…