- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
Bende en azindan 6 ay boyle sagarak devam edeyim diyorum. sonrasi Allah ne verdiyse yer artikNe diye geçiyor kii adı acaba. Bakayım bi kasım annelerine.
Sende ki de güzelmiş makine TR de çok yaygın değil bu olay sanırıım. Bizim süt problemi var maluum çocuk iyice uzaklastı emmeden büyüdüler sonuçta bende az da olsa anne sütünü almaya devaö etsin diye sağıp veriyorum anneler tarafından onada laf geliyot
Boşver bundan dolar gelmesin
benimkide 250$ civari ki uygun fiyatlilardan biri. baska markalar asiri pahali.Giyilebilir gögüs pompası olarak geçiyormuş pahalı geldi ama 1.300-1.800 filan fiyatı var
Canım oğlanla birlikte dökülmeye başladı çok dikkatimi çekti bu durum. demir hapım daha dün bitti hiç ara vermedim hamilelikten bu yana ama ne yalan söyleyeyim multivitamini kullanmadım doğru düzgün. Alıp başlayayım diyorum da ondan bir sorayım dedim. O dediğim hapı kullananlar sütü de artırdığını söylüyorlar hem.dogmasi gereken tarihten hesaplaniyormus canim
canim Asaf icin normal olabilir ama senin takviye alman gerekiyor. Bana hem hamilelikte multi vitamine devam etmemi soylemislerdi hem de demir hapi vermislerdi.
Sag , dondur ve sat sutunu :) extra gelir kapisi.
Amerika da fln cok fazla kisi dondurup satiyor. Bir kismis da bagisliyor ama satip para kazanan cok varmis
İnanırmısın belimde olan saçlarımı kestirdim 20 gün önce ama yine durmadı dökülmesi. Her geçen gün şiddeti artıyorİnsallah bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tut
Doğması gereken tarih dşye biliyorum ben 40. Haftadan hesaplanıyor
Buna benimde ihtiyacım var avuç avuç saçım gidiyorhatta ilk fırsatta kısacık kestirmeyi düşünüyorum
Emzirmenin etkisi mi acabaÖyle ya beslenemiyoruz zaten, baktım geceleri zaten saat başı uyanıyoruz. Hani gaz olsa da durumumuz çok değişmiyor
Buğday hariç hepsini dönem dönem denedim canım. Düzelme olmadı. Ama tahini hala tüketmiyorum fındık fıstık ceviz de arada yiyorum denk gelirse gibi.
Ben çok bunaldım ya ek gıdaaaa diye haykıracağım, çocuğum beslensin istiyorum
Annemin yanındayım Allah ne verdiyse yiyorum haricinde eskiye göre sütüm daha çok
1 ay oldu saçlarım avuç avuç dökülüyor. Daha önce 2 ameliyat daha geçirdim yine dökülmüştü ama bu kadar olmamıştı. Ben multivitaminlere hiç ara vermediğim halde durum bu.
Bebişin de dökülüyor onların da yeniden daha güzeli çıkacak
zaten dogum sonrasi sac dokulmesi cok bilinen bir durum. bende benimki ne zaman dokulmeye baslicak diye bekliyorum sahsenCanım oğlanla birlikte dökülmeye başladı çok dikkatimi çekti bu durum. demir hapım daha dün bitti hiç ara vermedim hamilelikten bu yana ama ne yalan söyleyeyim multivitamini kullanmadım doğru düzgün. Alıp başlayayım diyorum da ondan bir sorayım dedim. O dediğim hapı kullananlar sütü de artırdığını söylüyorlar hem.
İnanırmısın belimde olan saçlarımı kestirdim 20 gün önce ama yine durmadı dökülmesi. Her geçen gün şiddeti artıyor
Emzirmenin etkisi mi acababen haplara çok önem vermedim diye dökülüyor sanmıştım sen yazana kadar. Benimde aynı şekilde avuç avuç dökülüyor ve çok üzülüyorum
Bebişin dökülmesinin normal olduğunu biliyorum. Hatta bizim oğlanın bölge bölge döküldü komiğime de gidiyor
18 le çarpınca moralim bozuluyorBende en azindan 6 ay boyle sagarak devam edeyim diyorum. sonrasi Allah ne verdiyse yer artik
ay ben laf soyleyene gel besle ozaman diyorum
benimkide 250$ civari ki uygun fiyatlilardan biri. baska markalar asiri pahali.
Kanada dolari ucuz18 le çarpınca moralim bozuluyor
Hiperlaktasyon cok var . Az once bir kadin gordum. bebek evlat edileneceklermis, tekrar laktosyon icjn sut sagmaya baslamis. Benden cok sagiyor vallahi
Canim benzer makinalardan var Turkiye de de gecenSerla paylasmisti kasim annelerinde .
Bende de var bir tane. Uzun sure disarda kalicaksam aliyorum yanima. Araba surerken takiyorum,gidecegim yere kadar veya eve gelene kadar sagmis oluyor. Gece de onu kullaniyorum bazen
Hatta daha bu sabah Tiktok a video yukledim
Hepsiburada veya Amazon'dan bulmuşumdur kesinNe diye geçiyor kii adı acaba. Bakayım bi kasım annelerine.
Sende ki de güzelmiş makine TR de çok yaygın değil bu olay sanırıım. Bizim süt problemi var maluum çocuk iyice uzaklastı emmeden büyüdüler sonuçta bende az da olsa anne sütünü almaya devaö etsin diye sağıp veriyorum anneler tarafından onada laf geliyot
Boşver bundan dolar gelmesin
Kötünün iyiside varmısKanada dolari ucuz13 TL fln heralde bayadir bakmiyorum
Hepsiburada veya Amazon'dan bulmuşumdur kesinhepsiburada yurtdışı ürünleri getiriyor oraya bakın. Ben buldum ama ihtiyacım yok o yüzden almadım. Çocuk zaten emiyor yetmiyor. Nadiren sağıyorum o da artsın diye o yüzden almadım. Fiyatı bin lira bandındaydı diye hatırlıyorum ama tabi zam gelmiş olması çok olası
zaten biz sutu az olanlara ana makina olarak bunlari asla onermiyorlar. prize takili daha guclu olan pompalarinkullanin diyolaaaarrKötünün iyiside varmıs
Doğumdan önce görseydim alırdım daşimdi bende pek işe yaramaaz
Valla yine de özeniyor insanKötünün iyiside varmıs
Doğumdan önce görseydim alırdım daşimdi bende pek işe yaramaaz
Ben sagarak 20 ml fln arttirtim 6. haftaya gore ama bosa kurek cekiyorum gibi de hissetmiyor degilimValla yine de özeniyor insansütüm yok denecek kadar az ama yine de videolarda gördükçe gaza gelmiyor değilim
Üşeniyorum da ben açıkcası. Çıkmadığını görünce de moralim bozuluyor daha az çıkacak diye de sağmak istemiyorum. Kısır döngüye girdimBen sagarak 20 ml fln arttirtim 6. haftaya gore ama bosa kurek cekiyorum gibi de hissetmiyor degilim
valla bende Tiktok da izleye izleye gaza geldim. zor is ya , saatli kalkmak ayri dert, bulasigi ayri dertÜşeniyorum da ben açıkcası. Çıkmadığını görünce de moralim bozuluyor daha az çıkacak diye de sağmak istemiyorum. Kısır döngüye girdim
Heh bide o var. Temizlemek. Gezmeye zamanın var ona yokvalla bende Tiktok da izleye izleye gaza geldim. zor is ya , saatli kalkmak ayri dert, bulasigi ayri dert
ben kendi tembeigimi bildiigmden bir suru biberon aldim. Hamileyken 2-3 tane almistim smdi 10 tane olduHeh bide o var. Temizlemek. Gezmeye zamanın var ona yok
Hiperlaktasyon cok var . Az once bir kadin gordum. bebek evlat edileneceklermis, tekrar laktosyon icjn sut sagmaya baslamis. Benden cok sagiyor vallahi
Canim benzer makinalardan var Turkiye de de gecenSerla paylasmisti kasim annelerinde .
Bende de var bir tane. Uzun sure disarda kalicaksam aliyorum yanima. Araba surerken takiyorum,gidecegim yere kadar veya eve gelene kadar sagmis oluyor. Gece de onu kullaniyorum bazen
Hatta daha bu sabah Tiktok a video yukledim
Kullanıyoruz, yiyoruz içiyoruz olmuyoor ben artık kabullendim hoş daha mı kabullenmiyim bebe 3 ayı bitirdizaten biz sutu az olanlara ana makina olarak bunlari asla onermiyorlar. prize takili daha guclu olan pompalarinkullanin diyolaaaarr
Bende izledikce bir gazla sağmaya koşuyorum iki gögüs 30 ml görünce hevesim kaçıyor. Sonra diyorum neyse 1 damla 1 damladır yavruma anne sütü gitsinValla yine de özeniyor insansütüm yok denecek kadar az ama yine de videolarda gördükçe gaza gelmiyor değilim