Evet nurse harways,onun damlası çok işe yaramamıştı biz nerdeyse dığdudğndan beri onu kullanıyoruz içeriği de bitkisel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nurse harways,onun damlası çok işe yaramamıştı biz nerdeyse dığdudğndan beri onu kullanıyoruz içeriği de bitkisel
Yine seninki biseyler falan aliyor arayip soruyormus bacim bizimki onlarida yapmiyor hatta ben bu az önce bahsedilen salincak tarzi seyi alalim dedigim de ne gerke var demisti kanguru ya bebek arabasina aldigim kiyafetlere kadar abarttigimi dusunuyorBen bu sorunu sadece ben yaşıyorum sanıyordum en son bende resti çektim terkedecektim evi bu sebeplerden dolayı ama çok değişen bişey yok. Sanki çocukla zorla ilgileniyormuş gibi geliyor fakat bütün iş yerinde de dakikada bir kızım napıyor diye arıyor mesaj atıyor oyuncaklar alıyor. Eve geldiğinde ise maximum yarım saat 1 saat ilgileniyor sonrada çok yorgunum ben diyor. Daha gece 1 kez kalktığını hatırlamam çocuk ağladığında ve genelde ben susturamıyorum seni istiyor diyip bana veriyor çocuğu.
Birinciden herkes memnun canım marka farketmeksizin. 2. Puset gbi geliyor bana ha puset ha o bence farkı yokEki Görüntüle 3185764 Eki Görüntüle 3185765
Kızlar ikisi arasında kaldım, hangisi kullanışlıdır sizce? Gri olan titreşimli bu arada.
Bende öyleyim ya. Ben hamilelikte almadıgım kiloyu doğumdan sonra aldım 3-4 gündür sabah yada akşam eşim vardiyalı caılısıyır işi olmadıgı zaman bırakıyorum çocugu yürüyüşe çıkıyorum. Kendimi dinlenmiş hissediyorum resmen hemde zayıflamama yardımcı olur yürümek@pembesakayik ya bizimki doğduğundan beri ilgili yalan söyleyemem ama ortak süre geçirme durumu olmuyor sende meme tabii sende daha çok duracak diyor bende sinirleniyorum işleri yoğun biliyorum ama gün içinde en azından 1 saat bebek ve ev işi düşünmeden kendime zaman ayırmak istiyorum ne zaman olacak bakalım
Ciddi konuşmakta fayda var zorlandığınızı anlatın zor bir süreçten geçiyoruz çocuğumuz olsun demesi değil hope2022 ben ihtiyacım olmasa bile gece su ışık veya klima için uyandırıyorum eşimi 1 kezde olsa yoksa tamamen bırakıyorlar
B btlcnbrk valla kızlar hiç birimize altın madalya takmıyorlar kendimizi yıprattıgımızla kalıyor kocalarınız evde yokken olun seyit onbaşı edalarıyla onlar evdeyken azıcık çıt kırıldım olun. Bende öyleyim ama artık bıraktım o hallerimi. Resmen ben her şeyi yaptıkca her şey üzerime kalıyor bide üzerine yorgunluktan kendime vakit bile ayıramıyorum sen kendini saldın oluyor. Bende öyleyse madem o da yardım etsin bende kendime bakımımı yapabileyiim. Boşverin madalya takanımız yok biz zaten her zaman güçlüyüz bunu biliyıruzOgrenir insallah ne diyim. 3 yillik evliyim hala coraplari sepete atmayi ogrenemedi ama umutluyum egitilebilir
surekli soylemek gerekiyor farkindayim ben aman ona soyleyene kadar halledeyim kendim diyorum o yuzden boyle oluyor. Bakalim duzelicez insallah mezardan once.
Hayir isin kotusu kizim da hep ona guluyor sabahtan aksama kadar hanimefendiyi yika temizle yuru eglendir bir kere gulmuyor aksam babasi gelince gulmekten agzi kapanmiyor. Kiskaniyorum yalan degil
Heh o pesimde gezmesi beni de bitiriyor ya bi git bes dakikayi kendime ozel hissedeyim diyorum yok bak annesi annesi diye geliyo yanima. Gerci bazen otururken yanina birakiyorum onda da cocuk yokmus gibi davraniyor sadece telefonuyla oynuyor cocuk debeleniyor kendi kendine.
Hayir anlamiyorum ben erkek olsam karimin cektiklerini gordukce minnet etmekten ayaklarina kapanirdim herhalde bunlar hiic sanki her sey cok kolaymis gibi davraniyolar.
Suan farkettim biz de hic adini soylemiyoruz muhtemelen soylesem bakmaz yarin deniycem.
Canim biz bir arkadastan babybjorn almistik ustteki onun muadili zaten onu vermeseler bunu alacaktim arastirmistim cok iyi diyorlardi. Ben de babybjornden cok cok memnunum. O yuzden usttekini tavsiye edebilirim
Ben bi ara öyle geziyordumm daha fazla büyümeden doktorla konusup geri alcam içime diye geziyordumBenimki kalin kafali konusmaktan anlamiyor ama artik resti cekicem diger arkadas gibi yetti yani.
Ben bu kadar tatli ve minnos bir seyi sevmeden nasil durabiliyorlar onu da anlamiyorum ben surekli kucagimda tutmak istiyorum icime geri sokasim var
Kendi ofisim var mali müşavirim ama insanın bazen aklı duruyor. Lansinoh un çiftli pompası var bende ama hiç ofise götürüp de orada sağmak aklıma gelmedi. Çok sağol fikir verdiğin içinbaya bir kisi sormustu
vallahi emzirsek bir dert, emzirmesek dert
Dr. browns anti kolik ler guzel.
Philips avent kullandm ilk 6 hafta , onlarda guzeldi ama dr. browns kadr gazi engelllemiyor
kuzum sutunu arttirmak istiyorsan iki saat en gec uc saatte bir sagman lazim.
ben sagip biberonla veriyorum 3 saatt bir ama genede sutum anca 10-20 ml artti iki haftada.
uc gunu birak ben bir iki sagim saatini kacirayim hemen dusuuyor sut miktarim.
gece 2 ile 5 arasi en az bir kere sagmak gerekiyor cunku en cok hormon o zaman salgilaniyormus.
Ne tur bir iste calisiyorsun ? kablosuz pompolae var onlari kullanma sansin var mi ? yada 2-3 saatte bir manuel pompa ile sagma sansin var mi ?
canim sen hic geciktirmeden bir doktora git.
Evet çok etkili bizde çok memnunuz ama içirmesi dert oldu. İşte o enjektör yaptı ne yaptıysa birgün pırt diye kaçırıverdim çocuk morardı annem parmağını sokmak durumunda kaldı boğazına kadar çünkü sırtına ne kadar vursakta açılmadı. İşte o günden korku kaldı bende ondan sorayım dedim. Çay kaşığıyla içebilirler artık dediğin gibi büyüdüler o başımıza gelince ben kullanmayı kesmiştim birde öyle deneyeyim teşekkür ederimColex şurubu yazılan ölçüde vermiyorum öünkü ishal gibi yapabiliyor bayağı etkili ağzına koyunca hemen ua gaz çıarıypr ya kaka yapıyor biz 1-2 ml veriyoruz o anki durumuna göre ,içinden çıkan enjektörle çok kolay içiyor emiyor onu hatta emzik gibi az az sıkıyorım milim milim ama onu sürekli kaynar suyla yıkadığım için hemen bozuluyor,birkaç kere normal enjektörle verdim o çok zor geldi bana aniden boğazına kaçacak gibi oluyor,çay kaşığıyla çok güzel içiyor ama onda da elimize vurmaya başladı Elini tutunca çay kaşığıyla güzel içiyor
Vallahi bugün böyle ilk defa olunca enseyi karartmıştım. Destekleriniz için herbirinize ayrı teşekkür ederim Spice da dediğim gibi kendi işyerim ama oraya götürüp sağım yapmak aklıma gelmemişti. Çok sağol tekrarÇoğumuz öyleyiz bence kuzum. Benim ki yeni yeni bebeyle ilgilenmeye basladı ev işlerine ufaktan hep yardım etti hakkını yiyemem şimdi. Bebekke ilgilendikce onu görünce gülmeye tepki vermeye basladı eşimde baba oldugunu hatırladı sanırım o gazla ilgilenmeye basladı. Biraz iş sorumlulugu yükle sğrekli uyar. Ben hep şey diyordum cocuk onda durmazdı ağladıgın vs. çocukla ilgilendiğinde bana değil cocuguna yaparsın aranızda ki bağ olussun ilgilen diye. Öyle diye diye ufaktan basladı. Hala ağladıgında ben ses edene kadar tepki vermiyot ama yavastan ağlamadıgında bıraktıgımda filan ilgileniyor az da olsa oyalanıyot
Psikolojini öyle etkileme canım kesilmez. Aksamları bol bol emzir gündüzde işin ne bilmiyorum ama 2-3 saatte bi 10 dk ayır sağ bişey olmaz inşallah. Ben hem mama hem anne sütü veriyorum 3 saayte bi beni emiyor peşine mama yiyor. Benim ki bastan beri böyle sütüm az tabi benim mams miktarım fazla. Sen sütüne göre ayarla tabi. İş yogunlugundan yemeyi de unutuyorsundyr belki elinin altında hep bi atıştırmalıgın suyun oldun bence canım
Doktora sor bi canım ya. Burnunu temizliyor musun burnu temiz değilse nefesi ondan yapıyordur belki
İnanki benimkinin bu yaptıklarıda göstermeliktir net eminim bundan. Hele birde bi misafir geldiğinde görsen, mükemmel ilgili baba gibi davranıyor daha da deliriyorum aldıkların için abarttığını düşünüyor demişsin ya, kesin benim eşimde öyle düşünüyordur ama ben direk tavır yaptığım için bişey diyemiyordur bunada eminim. Bide hamilelik sürecimden doğuma kadar bir çöp almamıştı çocuğa herşeyi ben almıştım.Yine seninki biseyler falan aliyor arayip soruyormus bacim bizimki onlarida yapmiyor hatta ben bu az önce bahsedilen salincak tarzi seyi alalim dedigim de ne gerke var demisti kanguru ya bebek arabasina aldigim kiyafetlere kadar abarttigimi dusunuyor
eğitilmeeeez biz 10yıllık evliyiz ordan biliyorumal fırlat belki ozmn malına üzülür. bnce nasıl vakıt gecireceklerini bilmiyolar. ben mesala cocuk beşiğinde sakince durunca bile içime batıyor illa bişe yapmam gerekli gbi ya çıngırak sallıyorum, dans, şarkı ama baba hafif mızırdansn annesi meme istiyor yani diyorki gel şunu al ben rahat rahat telefona bakayımOgrenir insallah ne diyim. 3 yillik evliyim hala coraplari sepete atmayi ogrenemedi ama umutluyum egitilebilir
surekli soylemek gerekiyor farkindayim ben aman ona soyleyene kadar halledeyim kendim diyorum o yuzden boyle oluyor. Bakalim duzelicez insallah mezardan once.
Hayir isin kotusu kizim da hep ona guluyor sabahtan aksama kadar hanimefendiyi yika temizle yuru eglendir bir kere gulmuyor aksam babasi gelince gulmekten agzi kapanmiyor. Kiskaniyorum yalan degil
Heh o pesimde gezmesi beni de bitiriyor ya bi git bes dakikayi kendime ozel hissedeyim diyorum yok bak annesi annesi diye geliyo yanima. Gerci bazen otururken yanina birakiyorum onda da cocuk yokmus gibi davraniyor sadece telefonuyla oynuyor cocuk debeleniyor kendi kendine.
Hayir anlamiyorum ben erkek olsam karimin cektiklerini gordukce minnet etmekten ayaklarina kapanirdim herhalde bunlar hiic sanki her sey cok kolaymis gibi davraniyolar.
Suan farkettim biz de hic adini soylemiyoruz muhtemelen soylesem bakmaz yarin deniycem.
Canim biz bir arkadastan babybjorn almistik ustteki onun muadili zaten onu vermeseler bunu alacaktim arastirmistim cok iyi diyorlardi. Ben de babybjornden cok cok memnunum. O yuzden usttekini tavsiye edebilirim
Ooo geçmiş olsun evet insan çok korkuyor boğulma olayından bizim de bazen tazyikli süt olayı genzine kaçıyor çay kaşığıyla bi dene öyle güzel içiyorlar ki ben nerden öğrendi acaba diye düşünmüştüm doğuştan öğrenmişler gelmişler o kadar güzel içiyor ki d vit falan da öyle veriyorumKendi ofisim var mali müşavirim ama insanın bazen aklı duruyor. Lansinoh un çiftli pompası var bende ama hiç ofise götürüp de orada sağmak aklıma gelmedi. Çok sağol fikir verdiğin için
Evet çok etkili bizde çok memnunuz ama içirmesi dert oldu. İşte o enjektör yaptı ne yaptıysa birgün pırt diye kaçırıverdim çocuk morardı annem parmağını sokmak durumunda kaldı boğazına kadar çünkü sırtına ne kadar vursakta açılmadı. İşte o günden korku kaldı bende ondan sorayım dedim. Çay kaşığıyla içebilirler artık dediğin gibi büyüdüler o başımıza gelince ben kullanmayı kesmiştim birde öyle deneyeyim teşekkür ederim
Vallahi bugün böyle ilk defa olunca enseyi karartmıştım. Destekleriniz için herbirinize ayrı teşekkür ederim Spice da dediğim gibi kendi işyerim ama oraya götürüp sağım yapmak aklıma gelmemişti. Çok sağol tekrar
aynen cok doğru. birde bna sürekli bebek ve spor videoları atmıyor mu şaka gbiBirinciden herkes memnun canım marka farketmeksizin. 2. Puset gbi geliyor bana ha puset ha o bence farkı yok
Bende öyleyim ya. Ben hamilelikte almadıgım kiloyu doğumdan sonra aldım 3-4 gündür sabah yada akşam eşim vardiyalı caılısıyır işi olmadıgı zaman bırakıyorum çocugu yürüyüşe çıkıyorum. Kendimi dinlenmiş hissediyorum resmen hemde zayıflamama yardımcı olur yürümek
B btlcnbrk valla kızlar hiç birimize altın madalya takmıyorlar kendimizi yıprattıgımızla kalıyor kocalarınız evde yokken olun seyit onbaşı edalarıyla onlar evdeyken azıcık çıt kırıldım olun. Bende öyleyim ama artık bıraktım o hallerimi. Resmen ben her şeyi yaptıkca her şey üzerime kalıyor bide üzerine yorgunluktan kendime vakit bile ayıramıyorum sen kendini saldın oluyor. Bende öyleyse madem o da yardım etsin bende kendime bakımımı yapabileyiim. Boşverin madalya takanımız yok biz zaten her zaman güçlüyüz bunu biliyıruz
Ben kosovada yasiyorum burada doktorlar iyi biseyi yok diyor ama anne yuregi yini içim tedirgin Türkiyede ki gibi burada doktorlar okadar bilgili degil O yüzden sizlerden yardim almak istedim sizin bir öneriniz bile benim icin cok onemlibaya bir kisi sormustu
vallahi emzirsek bir dert, emzirmesek dert
Dr. browns anti kolik ler guzel.
Philips avent kullandm ilk 6 hafta , onlarda guzeldi ama dr. browns kadr gazi engelllemiyor
kuzum sutunu arttirmak istiyorsan iki saat en gec uc saatte bir sagman lazim.
ben sagip biberonla veriyorum 3 saatt bir ama genede sutum anca 10-20 ml artti iki haftada.
uc gunu birak ben bir iki sagim saatini kacirayim hemen dusuuyor sut miktarim.
gece 2 ile 5 arasi en az bir kere sagmak gerekiyor cunku en cok hormon o zaman salgilaniyormus.
Ne tur bir iste calisiyorsun ? kablosuz pompolae var onlari kullanma sansin var mi ? yada 2-3 saatte bir manuel pompa ile sagma sansin var mi ?
canim sen hic geciktirmeden bir doktora git.
Canım nedir o besinler? Ben de neredeyse çoğu şeyi kestim ama mesela ceviz bademi bilmiyordum, hafta hafta ilerledik biz.
Neleri tüketiyo neleri tüketmiyorsun peki merak ettim
Kendi işinse 10 dakika ayır canım bak 2 güne yeniden Asaf paşayı nasıl anne sütüyle besliyorsun tekrar. Atıştırmalık işini unutma ama masana koy kuru incir badem ceviz vs bi kabın içine gördükce yersinKendi ofisim var mali müşavirim ama insanın bazen aklı duruyor. Lansinoh un çiftli pompası var bende ama hiç ofise götürüp de orada sağmak aklıma gelmedi. Çok sağol fikir verdiğin için
Evet çok etkili bizde çok memnunuz ama içirmesi dert oldu. İşte o enjektör yaptı ne yaptıysa birgün pırt diye kaçırıverdim çocuk morardı annem parmağını sokmak durumunda kaldı boğazına kadar çünkü sırtına ne kadar vursakta açılmadı. İşte o günden korku kaldı bende ondan sorayım dedim. Çay kaşığıyla içebilirler artık dediğin gibi büyüdüler o başımıza gelince ben kullanmayı kesmiştim birde öyle deneyeyim teşekkür ederim
Vallahi bugün böyle ilk defa olunca enseyi karartmıştım. Destekleriniz için herbirinize ayrı teşekkür ederim Spice da dediğim gibi kendi işyerim ama oraya götürüp sağım yapmak aklıma gelmemişti. Çok sağol tekrar
Birde kabizlik için ne önerirdiniz Premature bebek oldugu icin de bilemiyorum Colex surubu kullanabilirmiyim
33+6 dogdu canimBurda bissürü öneri yapan arkadaşlar varda canım premature bebeklerimiz var senin ki kaçıncı haftada doğdu. Hayyal arkadaşımız yogunluktan giremiyordur girincw yazar o sana görürse eğer yazını
Ben de bugün itibariyle diyete başlayacağım doktorum önce herşeyi kes sonra yavaş yavaş ekleyeceğiz deneyeceğiz dedi. Peki herşeyi kestikten sonra yavaş yavaş eklemeye kaç gün sonra başlamak mantıklı olur sizce var mı bir öneriniz?Patates, pirinç, kabak, ıspanak, kuzu eti, domates, yeşil biber, tüm yeşillikler, zeytin, pekmez, ayva reçeli, elma, irmik. Patatesi bazen kızartıyorum bazen salatasını yapıyorum yada yufka alıp fırında böreğini yapıyorum. Domatesi çiğ hiç tüketmedim. Şehriye çorbası yada sebzeli makarna yaparsam kullanıyorum. Tatlı olarak yalnızca irmik helvası yapabiliyorum en zorlandığım kısım da bu. Migrostaki hindistan cevizi sütünü deneyeceğim. Kakada kan gormedigim sürece mukusu önemsemiyorum. Mesela domatesi ve kuzu etini üst üste kullanirsam hemen kaka sayısı artıyor. Ama kesmiyorum şuanlık. Alerji tıpkı parmak izi gibi kişiye özel. Bunların içinde bebeğinize dokunan birsey olabilir diyerek uyarımı da yapayım
ay bende 4moms var arkadas verdi ama cok sevmedi. zar zor duuryor . bende boyle birsey bakayim herkes memnunDirek baştaki pembeyi al canım kendini sallıyor şuanki aklım olsa onu alırdım
oo ofisin varsa super kuzum. kendine alarm kur , hergun ayni saatte sagim yaparsan en azindan 10 ar dk . sutun azalmaz. buzdolabinda vardir kesin , orada biriktir , aksam giderkrn gotur.Kendi ofisim var mali müşavirim ama insanın bazen aklı duruyor. Lansinoh un çiftli pompası var bende ama hiç ofise götürüp de orada sağmak aklıma gelmedi. Çok sağol fikir verdiğin için
Bende Kanada dayim canim burdada ayni durum ama biz biraz abartarak soyluyoruz herseyi ozaman bakiyorlar.Ben kosovada yasiyorum burada doktorlar iyi biseyi yok diyor ama anne yuregi yini içim tedirgin Türkiyede ki gibi burada doktorlar okadar bilgili degil O yüzden sizlerden yardim almak istedim sizin bir öneriniz bile benim icin cok onemli
Canım senin bebekte gaz problemi var mı? Gaz sancısıyla uyanma vs. Eğer yoksa bizim bu gaz belası kakayla doğru orantılı sanırım. Bugün 7. günü nihayet şimdi kakasını yaptı. 4 gündür zeytinyağı veriyorum.1 haftadır gazdan uyuyamayan çocuk kakayla beraber mışıl mışıl uyudu.Anne sütü mü alıyor yoksa mama mı. Bizde 9 gün sonra 90 günlük olcaz artık hem mama hem anne sütü alıyor günde 3-4 kez yapıyor bunun 2 si dolu dolu oluyor