2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok canim ondan degil Cogunluklq burundan kusuyor nedenini merak ediyorum bir problem falan olmasin diye

Ayy benimkide çoraplarını bile içerde bırakır. Bide ben hormala yüzünden ayrı yatıyorum sabah yatağına kadar ben topluyorum oturma odasından işten gelir elinde telefon uzanır evet çok yoğundu son zamanlarda ama hafiflemeye başladı işler. Ben kızı kucağına verip mutfağa gitmesem kucağına almıcak uzaktan seviyor. Balla rapor almaya giderken eve çağırıyorum onlar evde duruyor ben tek gidiyorum hastaneye eve çok yakın zaten tek başına araba sürmek bile iyi geliyor 5 dakikalık yol ama olsun açıyorum müziği son ses :) yada evdeyse al vc ye gitcem tut yemek yapcam diyorum yoksa oralı değil ama kızı kucağına aldığı gibi kuyruğum gibi peşimde geziyor delirtiyor beni

Oyyyy yavrum çok huzursuzlanıyor mu peki içinde
En kısa sürede Çıkarırlar inşallah
Çok şaşırdım çift bez işe yarıyor diye duymuştum hep
düzelme var mı peki
Neleri tüketiyo neleri tüketmiyorsun peki merak ettim

Hayyal prolaktin testi yaptırmış, sanırım onu yapıyorlar. Hırıltı bizde hep vardı, bazen evde yankılanıyor, 6 doktor da dinledi, burnu tıkalı, doğuştandır vs diyip geçiştirdiler.
Canım ben bir kere gittim doktora prolaktin için. Sen zaten emziriyorsun prolaktinin zaten yüksek çıkacak ne bekliyorsun ki gibi bir şey dedi, tiroitlere bakalım, dedi. Beni bilgilendirirsen çok sevinirim ben de ona göre başka bir doktora gideyim tekrar

Biz cortair yerine flixair kullandik canim muadili galiba onuda bir flakonun tamamini kullanin dedin o da 2 ml di toplam.goze gelmemesi mi gerekiyormus bizi hic uyarmadilar gozune falan gidiyordu uyanikken durmadiginda bisey olmaz insallah
İçinde okudum ben de göze gelmemesi lazım diyordu canım, bir şey olmaz inşallah çok hassaslar diye önlem amaçlıdır belki. Birazdan yine vermem lazım havayı, çok korkuyorum kesin yine çok ağlayacak

Kızlar çok birikmiş okuyamadım ama babaların ilgisizliğinden bakmamasından bahsetmişsiniz biz biliyorsunuz 4 ay 4 günlüğüz eşim ilk defa bana bugün ben şimdi baba olduğumu hissediyorum dedi çünkü nil babasına kahkalar atıyor o geldiğinde alıyımmı seni diyince kendini
Öne atıyor tabi eşimin yağları eriyor eskiden oda bukadar bakıp ilgili değildi yardımcıydı ama şimdi eve geliyor iş arasında nili görmeye 10 dakika bile olsa biraz sabredin kızlar bebekler büyüdükçe tepkiler arttıkça erkekler çok değişiyor

P pembesakayik ya bizimki doğduğundan beri ilgili yalan söyleyemem ama ortak süre geçirme durumu olmuyor sende meme tabii sende daha çok duracak diyor bende sinirleniyorum işleri yoğun biliyorum ama gün içinde en azından 1 saat bebek ve ev işi düşünmeden kendime zaman ayırmak istiyorum ne zaman olacak bakalım
Ciddi konuşmakta fayda var zorlandığınızı anlatın zor bir süreçten geçiyoruz çocuğumuz olsun demesi değil hope2022 ben ihtiyacım olmasa bile gece su ışık veya klima için uyandırıyorum eşimi 1 kezde olsa yoksa tamamen bırakıyorlar

Ogrenir insallah ne diyim. 3 yillik evliyim hala coraplari sepete atmayi ogrenemedi ama umutluyum egitilebilir
surekli soylemek gerekiyor farkindayim ben aman ona soyleyene kadar halledeyim kendim diyorum o yuzden boyle oluyor. Bakalim duzelicez insallah mezardan once.
Hayir isin kotusu kizim da hep ona guluyor sabahtan aksama kadar hanimefendiyi yika temizle yuru eglendir bir kere gulmuyor aksam babasi gelince gulmekten agzi kapanmiyor. Kiskaniyorum yalan degil
Heh o pesimde gezmesi beni de bitiriyor ya bi git bes dakikayi kendime ozel hissedeyim diyorum yok bak annesi annesi diye geliyo yanima. Gerci bazen otururken yanina birakiyorum onda da cocuk yokmus gibi davraniyor sadece telefonuyla oynuyor cocuk debeleniyor kendi kendine.
Hayir anlamiyorum ben erkek olsam karimin cektiklerini gordukce minnet etmekten ayaklarina kapanirdim herhalde bunlar hiic sanki her sey cok kolaymis gibi davraniyolar.
Kizlar bebekleriniz isimlerini ogrendi mi ? biz hep prensesim , boncugum , askim fln diye seslendigimizi farkettik de artik isminide soyluyoruz
Suan farkettim biz de hic adini soylemiyoruz muhtemelen soylesem bakmaz yarin deniycem.
Eki Görüntüle 3185764 Eki Görüntüle 3185765
Kızlar ikisi arasında kaldım, hangisi kullanışlıdır sizce? Gri olan titreşimli bu arada.
Canim biz bir arkadastan babybjorn almistik ustteki onun muadili zaten onu vermeseler bunu alacaktim arastirmistim cok iyi diyorlardi. Ben de babybjornden cok cok memnunum. O yuzden usttekini tavsiye edebilirim

Benimki kalin kafali konusmaktan anlamiyor ama artik resti cekicem diger arkadas gibi yetti yani.
Ben bu kadar tatli ve minnos bir seyi sevmeden nasil durabiliyorlar onu da anlamiyorum ben surekli kucagimda tutmak istiyorum icime geri sokasim var

Benimki kalin kafali konusmaktan anlamiyor ama artik resti cekicem diger arkadas gibi yetti yani.
Ben bu kadar tatli ve minnos bir seyi sevmeden nasil durabiliyorlar onu da anlamiyorum ben surekli kucagimda tutmak istiyorum icime geri sokasim var
Vallahi cok uzuluyorum ben kendi kendime yetmeye calisiyorum her işe yettigimi goruncede cok memnun oluyorum gun sonu yataga uzaninca her yerim agrisada kendime guvenim geliyor mutlu oluyorum . Zaten bebegin butun bakimlarini ben yapmak zorundayim onada sadece sevmesi ilgilenmesi oyalamasi kaliyor oda cok kisa bi sure bebek kucuk oldugu icin e onu yapmayinca sevilmedigimizi hissediyorum haliyle

Ben bu sorunu sadece ben yaşıyorum sanıyordum en son bende resti çektim terkedecektim evi bu sebeplerden dolayı ama çok değişen bişey yok. Sanki çocukla zorla ilgileniyormuş gibi geliyor fakat bütün iş yerinde de dakikada bir kızım napıyor diye arıyor mesaj atıyor oyuncaklar alıyor. Eve geldiğinde ise maximum yarım saat 1 saat ilgileniyor sonrada çok yorgunum ben diyor. Daha gece 1 kez kalktığını hatırlamam çocuk ağladığında ve genelde ben susturamıyorum seni istiyor diyip bana veriyor çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…