• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar yardım edin lütfen ya migren var bende kaç saattir geçmiyor atak hastaneye gitme şansım yok eşim uzakta görevde özel bir çocuğum var onu bırakacak kimsem yok gurbetteyim bana acil doğal çözümler önerebilir misiniz
Türk kahvesine limon sıkıp icince her türlü baş ağrısına iyi geliyor deniyor bence bunu deneyebilirsin sonuçta zarar verecek birşey değil bence

Kahve beni sigaradan daha çok zorluyor. Günde en az 7 bardak kahve içen biriydim. Evimde profesyonel makine var. Günde 1 adete düşürdüm akşamları evde içerken bardağı yiyesim geliyor kendimi tutmaya çalışıyorum. Çok zooor ☹️ Umarım başaracağım :)
Aynıııı bennn 😂 kapsül kahve makinesi ise ondada decaf kafeinsiz seçeneği var canım bakabilirsin

Kızlar kahvaltı hazırlarken kasıgıma bir anda sancı girdi ama daha önce yaşamadıgım bir türden peşinde akıntı hissi lavobaya gittim yoğun bir kan akışı şeklinde pıhtılar geldi. Hastane gittim kese duruyor dediler. Kalçadan kanı durdurmak için iğne verdiler fitil ve ilaç verdi doktorum. Düşük tehliken var. Birde 10-15 gün lavoba dısında kalkma dediler :KK43: cuma günü tekrar kontrole gideceğim dua edin inşallah bebeğimle sağlıkla tutunsun 🙏🏻
Kıyamamm ya çok dua edeceğimm hiç kalkma yerinden kuzum 😔😔😔

Süper gözünüz Aydın 😍 sizi listeye eklememişiz ilk mesajda tablodaki bilgileri verirseniz ekleyebilirim🤩
yaşım 29 son adet tarihim 15.01.2022 beklenen doğum tarihi 22.10.2022 ilk hamileliğim. Kese görme tarihi 23.02.2022. bende yazmıştım ama ekleme yapmamışsınız. ekleyebilirmisiniz.

yaşım 29 son adet tarihim 15.01.2022 beklenen doğum tarihi 22.10.2022 ilk hamileliğim. Kese görme tarihi 23.02.2022. bende yazmıştım ama ekleme yapmamışsınız. ekleyebilirmisiniz.
Ekledim canım daha önce. yukarılardasın. son adet tarihine göre düzenlemeye çalışıyorum eklemeler bitsin hepsini sıraya sokacağım ☺️

Arkadaşlar bugün benimde kanamam oldu çok üzgünüm ben de. Rabbim aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarıma da yardım etsin çok zor bir durum🤲 Dr yatmamı söyledi. Birbirimize dua edelim 😔 İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunsunlar. Ben bebeği lekelenmelerle öğrendim ve hala devam ediyor bugün arttı biraz. Hala hamilelik psikolojisine giremedim, sahiplenemedim o yüzden. Bağlanmaktan korkuyorum şu an.

Sağlıkla tutunsun bebeklerimiz inşallah 🙏🏻

7 hafta bittiği gibi bulantım çok azaldı benim de hatta dün kalbini duymasam endişelenirdim ama dün de bulantım olmamıştı
canım dün duydun m u yani. biraz olsun içimi rahatlattın.insallah bende. duyarım çünkü daha hiç duymadım kesmeyi gördük sadece. bnmde 7+3 bende yarın gidicem kalp atışını duymaya normalde ayın 7 sinde gtmem lazım ama dayanamıyorum

6+2 benimki canım geçen hafa keseyi gördük senin kaç haftalık ne dedi doktor
Bnm 7+3 bebeğin durumuna baktı sağlıklı görünüyor dedi istersen yarısını yapalım istersen evde yat dinlen dedi igne verdi bir ay boyunca her hafta bı tane yap progestan verdi kullan dedi öyle iki gündür ayak altında yastık yatıyorum tuvalet ihtiyacı dışında kalkamıyorum ayakta kalınca daha çok kanama oluyor sende bol bol sırt üstü uzan ayaklarının altına yastık köy ayağın yüksekte kalsın

Bnm 7+3 bebeğin durumuna baktı sağlıklı görünüyor dedi istersen yarısını yapalım istersen evde yat dinlen dedi igne verdi bir ay boyunca her hafta bı tane yap progestan verdi kullan dedi öyle iki gündür ayak altında yastık yatıyorum tuvalet ihtiyacı dışında kalkamıyorum ayakta kalınca daha çok kanama oluyor sende bol bol sırt üstü uzan ayaklarının altına yastık köy ayağın yüksekte kalsın

Bende cuma günü gideceğim. Bugün gittiğimde kesede sıkıntı yok dedi. İğne vurdu tek seferlik. Progestan fitil birde hap verdi. Bol bol dinlen dedi bende öyle yapcam inşallah. Sağlıkla alırız bebeklerimizin güzel haberlerini inşallah🙏🏻

Kizlar hamilelikte yasak bildiginiz seyler var mi? Ben hic beklemiyordum sacimin dibi geldi mesela ne zaman boya yaptirabilirim? Ya da diplerine boya degdirmeden kendi rengime donebilir miyim acaba?

Back
X