• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben yine güzel şeyler duyamadım. Doktorum vajinal muayene yaptı üstten gözükmedi. Kese göründü ama haftasına göre küçük dedi. Yani normalde 5+1 olmam lazımdı. Sonra beta testi istedi normalde testlerim düzel i artık gösteriyordu pzartesi yaptırdığımda 1656ydı bugün 2370 çıktı. Kanamam azaldı ama yine de devam ediyor. Doktor düşük tehlikesi olduğunu söyledi düşecek ama düşmüyor o yüzden kanaman oluyor dedi haftaya kontrole çağırdı 😞😞😞

Kızlar ben yine güzel şeyler duyamadım. Doktorum vajinal muayene yaptı üstten gözükmedi. Kese göründü ama haftasına göre küçük dedi. Yani normalde 5+1 olmam lazımdı. Sonra beta testi istedi normalde testlerim düzel i artık gösteriyordu pzartesi yaptırdığımda 1656ydı bugün 2370 çıktı. Kanamam azaldı ama yine de devam ediyor. Doktor düşük tehlikesi olduğunu söyledi düşecek ama düşmüyor o yüzden kanaman oluyor dedi haftaya kontrole çağırdı 😞😞😞
Geçmis olsun canım uzan hiç ayağa kalkma progestan vermiştir ben günde 2 defa aldım. Daha önce düşük vardı. Sen de aklına kötü birşey getirme inşallah düşük yaşanmaz bebeğin tutunur 🤲

İnşallah bebeğin sana tutunur çok geçmiş olsun.

Geçmis olsun canım uzan hiç ayağa kalkma progestan vermiştir ben günde 2 defa aldım. Daha önce düşük vardı. Sen de aklına kötü birşey getirme inşallah düşük yaşanmaz bebeğin tutunur 🤲
Saol canım inşallah tutunacak yatıyorum sadece yemek için ya da WC ye kalkıyorum göbekten günde 2 tane progestan ve fitil var bir de. Bakalım inşallah iyi olur bebeğimiz tutunmayı başarır 🥺

Allah yardımcın olsun. Bebeğini sana bağışlasın. Yat dinlen ayağa kalkma lütfen.
Dualar edeceğim 🙏🏻

Herşey pahalandı, tekstil zor durumda. Bebek eşyalarının da pahalı olması çok normal. 🤦🏻‍♀️
Ay hemde nasıl gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun biz yine çok şükür halimize zor durumda olanlara yardım etsin Allah 🥺😔
Aynı şeyi düşünüyorum ceri. İkimizin de kontrollerine az kaldı şükür 🙏
Senin ne zaman ben cuma gidiyorum 🤭🤭
Kötü şeyler düşünüp üzme kendini bak böyle durumlarda sopa çıkarıcam az kaldı :sinirli: 🤣
O tulum filandır merak etme tanesi 10-15 TL ye bulunuyor gayet güzel zıbınlar🤩 ben evin indirim delisi olarakhenüz almasam da piyasanın nabzını tutmaya başladım🤓
Onları Da bol bol konuşuruz ilerki aylarda inşallah :confused::emir_bebek:

Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz :) ilk sayfadaki listemize eklememi isterseniz diğer bilgileri de alabilirim 🤩 ben de muhtemelen
Eylül annesi olacağım sezaryen olunca böyle oluyormuş herhalde 🤓
Sorunuza gelince hanımlar cevaplamış zaten ama vajinal ultrason zararlı değil doktorunuz da hassas biriyse bir şey olmaz. Ben hiç hissetmiyorum bile muayenesini. Ama örneğin devlet acilinde doğumhanede doktor vajinal muayenede sanırım hiç kayganlaştırıcı filan da sürmemişti.. canım acımıştı. Bebeğe zararı olduğunu düşünmedim onun bile ama yani insan rahatsız olmuyor değil.
Endişeniz varsa önceden paylaşın doktorunuzun ekstra dikkatli olacağına eminim 🤩

İşte böyle güzel haberler istiyoruz koca bi maşallah 💓
Timam ben en iyisi kötü dusunceleri kovup iyileri alayım 😁 ne bileyim direk girdik kafamı çevirip bı bakayım dedim bu ne 😱
Hadi inşallah rabbim nasip etsin o günleri 🤲🤲😍😍

Kızlar kahvaltı hazırlarken kasıgıma bir anda sancı girdi ama daha önce yaşamadıgım bir türden peşinde akıntı hissi lavobaya gittim yoğun bir kan akışı şeklinde pıhtılar geldi. Hastane gittim kese duruyor dediler. Kalçadan kanı durdurmak için iğne verdiler fitil ve ilaç verdi doktorum. Düşük tehliken var. Birde 10-15 gün lavoba dısında kalkma dediler :( cuma günü tekrar kontrole gideceğim dua edin inşallah bebeğimle sağlıkla tutunsun 🙏🏻

Allah yardımcın olsun aman hep yat hiç kalkma inşallah bebisin tutunacak sana🤲🤲
Kızlar kahvaltı hazırlarken kasıgıma bir anda sancı girdi ama daha önce yaşamadıgım bir türden peşinde akıntı hissi lavobaya gittim yoğun bir kan akışı şeklinde pıhtılar geldi. Hastane gittim kese duruyor dediler. Kalçadan kanı durdurmak için iğne verdiler fitil ve ilaç verdi doktorum. Düşük tehliken var. Birde 10-15 gün lavoba dısında kalkma dediler :KK43: cuma günü tekrar kontrole gideceğim dua edin inşallah bebeğimle sağlıkla tutunsun 🙏🏻
Geçmiş olsun dikkat edin kendinize aman 🥺 hiç kalkma yerinden yat boşver herşeyi içini ferah tut bol bol Meryem suresi aç dinle düşük riski olanlara güçlü bebekler için dinleyin diyorlar Allah'ın izniyle bebisin tutunacak sana🤲🤲

Kötü şeyler düşünüp üzme kendini bak böyle durumlarda sopa çıkarıcam az kaldı :sinirli: 🤣
O tulum filandır merak etme tanesi 10-15 TL ye bulunuyor gayet güzel zıbınlar🤩 ben evin indirim delisi olarakhenüz almasam da piyasanın nabzını tutmaya başladım🤓
Onları Da bol bol konuşuruz ilerki aylarda inşallah :confused::emir_bebek:

Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz :) ilk sayfadaki listemize eklememi isterseniz diğer bilgileri de alabilirim 🤩 ben de muhtemelen
Eylül annesi olacağım sezaryen olunca böyle oluyormuş herhalde 🤓
Sorunuza gelince hanımlar cevaplamış zaten ama vajinal ultrason zararlı değil doktorunuz da hassas biriyse bir şey olmaz. Ben hiç hissetmiyorum bile muayenesini. Ama örneğin devlet acilinde doğumhanede doktor vajinal muayenede sanırım hiç kayganlaştırıcı filan da sürmemişti.. canım acımıştı. Bebeğe zararı olduğunu düşünmedim onun bile ama yani insan rahatsız olmuyor değil.
Endişeniz varsa önceden paylaşın doktorunuzun ekstra dikkatli olacağına eminim 🤩

İşte böyle güzel haberler istiyoruz koca bi maşallah 💓
Evet beni de ekleyebilirsiniz. SAT 30 ocak BAT 28 Şubat

Ay hemde nasıl gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun biz yine çok şükür halimize zor durumda olanlara yardım etsin Allah 🥺😔

amin 🙏🙏🙏 ben hiç takılmıyorum öyle, az kullanılmış puset bile bulursam alırım.
Artık devir zor yapacak bişey yok.
Benim yarın 21.30da randevum. Gece mesaisi 😵‍💫

amin 🙏🙏🙏 ben hiç takılmıyorum öyle, az kullanılmış puset bile bulursam alırım.
Artık devir zor yapacak bişey yok.
Benim yarın 21.30da randevum. Gece mesaisi 😵‍💫
Aynen bende öyle düşünüyorum dolapta falan çok oluyor öyle aklımda benim de
Benim de anca öyle denk getirdik doktor 5 40 a kadar çalışıyor bizde anca cuma erkene denk getirebiliyoruz kendimizi 😄

Kızlar kahvaltı hazırlarken kasıgıma bir anda sancı girdi ama daha önce yaşamadıgım bir türden peşinde akıntı hissi lavobaya gittim yoğun bir kan akışı şeklinde pıhtılar geldi. Hastane gittim kese duruyor dediler. Kalçadan kanı durdurmak için iğne verdiler fitil ve ilaç verdi doktorum. Düşük tehliken var. Birde 10-15 gün lavoba dısında kalkma dediler :KK43: cuma günü tekrar kontrole gideceğim dua edin inşallah bebeğimle sağlıkla tutunsun 🙏🏻
Çok geçmiş olsun. Aklına kötüyü getirme ilaçlarını düzenli kullan evde yat dinlen. bende de hafif lekelenme ve ağrı başladı kasıklarımda yarın doktora gideceğim. aynı şekilde senin gibi bir anda sancı girdi hatta bugün ama lekelenme var şuan. Bu haftalar hep böyle riskli geçiyor sanırım. İnşallah şu önümüzdeki bir ayı atlatalım da rahatlayalım.

Timam ben en iyisi kötü dusunceleri kovup iyileri alayım 😁 ne bileyim direk girdik kafamı çevirip bı bakayım dedim bu ne 😱
Hadi inşallah rabbim nasip etsin o günleri 🤲🤲😍😍
Bebeklerimiz sağlıklıysa inşallah bizlerle kalacaklar. 🙏🏻 Allah’a emanet ettik artık canım. Allah tüm acı yaşayan annelere de dayanma sabrı versin.
Benim de cuma günü 15:30 da randevum. Çok sabırsızlanıyorum güzel haberlerle inşallah 🙏🏻
Yavrum çok geçmiş olsun. Yatacaksın gerçekten bir şeye zorlama sakın. Bir çoğumuz yaşadı bu kanamayı. Allah sana bağışlasın yavrunu inşallah 🙏🏻
Evet beni de ekleyebilirsiniz. SAT 30 ocak BAT 28 Şubat
Sat ekledim bat değil de beklenen doğum tarihi o ☺️

Allah yardımcın olsun aman hep yat hiç kalkma inşallah bebisin tutunacak sana🤲🤲

Geçmiş olsun dikkat edin kendinize aman 🥺 hiç kalkma yerinden yat boşver herşeyi içini ferah tut bol bol Meryem suresi aç dinle düşük riski olanlara güçlü bebekler için dinleyin diyorlar Allah'ın izniyle bebisin tutunacak sana🤲🤲
İnşallah canım 🙏🏻 dinliyim Meryem suresini

Çok geçmiş olsun. Aklına kötüyü getirme ilaçlarını düzenli kullan evde yat dinlen. bende de hafif lekelenme ve ağrı başladı kasıklarımda yarın doktora gideceğim. aynı şekilde senin gibi bir anda sancı girdi hatta bugün ama lekelenme var şuan. Bu haftalar hep böyle riskli geçiyor sanırım. İnşallah şu önümüzdeki bir ayı atlatalım da rahatlayalım.
İnsallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin 🙏🏻🙏🏻

Bebeklerimiz sağlıklıysa inşallah bizlerle kalacaklar. 🙏🏻 Allah’a emanet ettik artık canım. Allah tüm acı yaşayan annelere de dayanma sabrı versin.
Benim de cuma günü 15:30 da randevum. Çok sabırsızlanıyorum güzel haberlerle inşallah 🙏🏻

Yavrum çok geçmiş olsun. Yatacaksın gerçekten bir şeye zorlama sakın. Bir çoğumuz yaşadı bu kanamayı. Allah sana bağışlasın yavrunu inşallah 🙏🏻

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻

İnşallah canım 🙏🏻 dinliyim Meryem suresini
Çok geçmiş olsun canım. Benimde 4 gündür kanamam var hatta pıhtı şeklinde. Yatıyorum hep kese göründü ama haftaya kalp atışına bakacağız ona göre takip edeceğiz dedi doktorum. Düşük tehlikem var maalesef. İnşallah bebeklerimiz bize tutunur bırakmaz bizi cnm .sürekli yaptırıyorum ayağa kalktığım zaman kanamam yoğunlaşıyor bugün sabahtan beri çok az geldi doktora gittim geldim resmen pıhtılaştı yine. Kanama olduğunda vücut atmaya çalışıyor ama o da bir yandan tutunmaya çalışıyor dedi doktorum🥺 Meryem suresini okuyacağım ben de bir arkadaşımda böyle söylemişti. Oda gebeydi teki düştü diğeri kaldı 3 hafta sonda doğumu olacak Allah’ın izniyle. Rabbim emek veren kimsenin emeklerini bola çıkartmasın. İnşallah biz de güzel haberler alacağız hep birlikte

Amiiin. Aynen Rabbimize emanet artık 🥰
Hadi bakalım cuma günü güzel haberler verelim buraya inşallah 😍😍

Ilk dr kontrolumuzu yaptık şükür. Keseyi gördük ama kalp atışı henüz duyamadık. Haftaya yine gideceğim kalp atışları için. Bakalım çok heyecanlı bir duysam minik kalbini 🥰

Ilk dr kontrolumuzu yaptık şükür. Keseyi gördük ama kalp atışı henüz duyamadık. Haftaya yine gideceğim kalp atışları için. Bakalım çok heyecanlı bir duysam minik kalbini 🥰
Süper gözünüz Aydın 😍 sizi listeye eklememişiz ilk mesajda tablodaki bilgileri verirseniz ekleyebilirim🤩

Back
X