• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar hamilelikte yasak bildiginiz seyler var mi? Ben hic beklemiyordum sacimin dibi geldi mesela ne zaman boya yaptirabilirim? Ya da diplerine boya degdirmeden kendi rengime donebilir miyim acaba?
İlk 3 ay boyama dedi canım benim doktorum benimde çok beyaz genetik sarı falan ise kendi rengine yaklaştır dibe değmeden bence işlenmiş gıdalardan uzak dur dedi paketli olan herşey sosis sucuk salam vb bazı deniz ürünleri az pişmiş et tavuk balık yasak ve yeşillikler çok dikkatli yıkanmalı sirkelenmeli dedi günlük kuruyemiş meyve ve süt ürünü tüket dedi

Kızlar sizinde hamilelikten sonra dişlerinizi fırçalarken çok kanama oluyor mu? Benim hamilelikten önce bir damla kanamazdı dişlerim çok da iyi bakarım. Ama şimdi dişlerimi fırçalamaya korkar oldum hem de baya bi kanıyo yani

Kızlar tuvaletten sonra akıntı olur ya, onun kanlı olması düşük anlamına mı geliyor bilginiz var mı?

Kizlar hamilelikte yasak bildiginiz seyler var mi? Ben hic beklemiyordum sacimin dibi geldi mesela ne zaman boya yaptirabilirim? Ya da diplerine boya degdirmeden kendi rengime donebilir miyim acaba?
Ben kuaforlük meslegi yaptim isvicrede dip boya yapmiyorduk musteri hamileyse ki zaten hamile olan kimse dip boya ya gelmiyordu. En fazla ombre, mec mi deniyor turkcede ondan yapiyorduk. Ben ilk hamileligimde 9 ay makyaj yapmadim dogru duzgun, oje bile pek surmedim :) boya konusunda kendi tercihiniz tabi ama dip boya önermem. Ilkinde hic sivilcem yoktu bu kez baya var nedense makyaj yapmakla yapmamak arasinda kaliyorum en azindan bir yere giderken araftayim :)

Kızlar kahvaltı hazırlarken kasıgıma bir anda sancı girdi ama daha önce yaşamadıgım bir türden peşinde akıntı hissi lavobaya gittim yoğun bir kan akışı şeklinde pıhtılar geldi. Hastane gittim kese duruyor dediler. Kalçadan kanı durdurmak için iğne verdiler fitil ve ilaç verdi doktorum. Düşük tehliken var. Birde 10-15 gün lavoba dısında kalkma dediler :( cuma günü tekrar kontrole gideceğim dua edin inşallah bebeğimle sağlıkla tutunsun 🙏🏻

Cok gecmis olsunnn insallah simski tutunur bebisin sana🤲 Dualarim hepinizle insallah hep birlikte saglikla aliriz kucagimiza yavrularimizi🤲

AZ önce denedim canım birazcık hafiflettiği teşekkür ederim bilgi için
İyi bari çok şükür inşallah hepsi geçer 😕 aklıma başka birşey de gelmiyor gelse önereceğim 😕
Kızlarrr iyi geceler hepinize nasilsinizz? Bayadır bakamadım valla mesajlarda çok birikmiş bulantısı lekelenmesi olan arkadaşlarım durumlar nasıl? Hepiniz iyisinizdir insallahh💜
Ben aynı devam, 9. Hafta itibariyle arada bulantılarım geliyor yemekten sonra falan hormon yükseldikçe oldu herhalde bu zamana kadar pek bisey yoktu. Daha kontrole 10-12 gün kadar var zaman geçmiyor 🥴🥴
Günaydın canım benim bulantılar beni zorlamaya başladı kusturmuyor ama azcik daha bulansa kusacak noktadayim karnım aç yemek yiyemiyorum bulantidan 🤢 doktor primat Dr verdi onu içince de uykudan kafamı kaldıramıyorum, içince bulantı normalde geçerdi dün geçirmedi bugün yine zorluyor 🤢🤢
Yine dualarınıza ihtiyacım var. Kanamam oldu çok fazla hastaneye gidiyorum.
Allahım yardım etsin sana inşallah bebisin iyi olsun orada tutunsun şafi ismiyle şifa versin rabbim sana ve herkese🤲

İyi bari çok şükür inşallah hepsi geçer 😕 aklıma başka birşey de gelmiyor gelse önereceğim 😕

Günaydın canım benim bulantılar beni zorlamaya başladı kusturmuyor ama azcik daha bulansa kusacak noktadayim karnım aç yemek yiyemiyorum bulantidan 🤢 doktor primat Dr verdi onu içince de uykudan kafamı kaldıramıyorum, içince bulantı normalde geçerdi dün geçirmedi bugün yine zorluyor 🤢🤢

Allahım yardım etsin sana inşallah bebisin iyi olsun orada tutunsun şafi ismiyle şifa versin rabbim sana ve herkese🤲
Günaydin canim kıyamam ya hormonlar arttıkça bulantı da fazlalaşıyor tabi 🥴 Allah yardımcın olsun tek bildiğim tuzlu çubuk kraker ve beyaz leblebinin iyi geldiği inşallah bi an önce gelir geçer şu 1. Dönemi atlatırız ondan sonra rahatliyicaz biraz daha insallahh🤲🏻

Back
X