• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bebeklerimiz sağlıklıysa inşallah bizlerle kalacaklar. 🙏🏻 Allah’a emanet ettik artık canım. Allah tüm acı yaşayan annelere de dayanma sabrı versin.
Benim de cuma günü 15:30 da randevum. Çok sabırsızlanıyorum güzel haberlerle inşallah 🙏🏻

Yavrum çok geçmiş olsun. Yatacaksın gerçekten bir şeye zorlama sakın. Bir çoğumuz yaşadı bu kanamayı. Allah sana bağışlasın yavrunu inşallah 🙏🏻

Sat ekledim bat değil de beklenen doğum tarihi o ☺️
Ay pardon ilk bebeğim de bilemiyorum :) 4 Kasım gösteriyor. 31 ekim yazın bence

Çok geçmiş olsun canım. Benimde 4 gündür kanamam var hatta pıhtı şeklinde. Yatıyorum hep kese göründü ama haftaya kalp atışına bakacağız ona göre takip edeceğiz dedi doktorum. Düşük tehlikem var maalesef. İnşallah bebeklerimiz bize tutunur bırakmaz bizi cnm .sürekli yaptırıyorum ayağa kalktığım zaman kanamam yoğunlaşıyor bugün sabahtan beri çok az geldi doktora gittim geldim resmen pıhtılaştı yine. Kanama olduğunda vücut atmaya çalışıyor ama o da bir yandan tutunmaya çalışıyor dedi doktorum🥺 Meryem suresini okuyacağım ben de bir arkadaşımda böyle söylemişti. Oda gebeydi teki düştü diğeri kaldı 3 hafta sonda doğumu olacak Allah’ın izniyle. Rabbim emek veren kimsenin emeklerini bola çıkartmasın. İnşallah biz de güzel haberler alacağız hep birlikte

Amin canım amiin bebeklerimiz inşallah bizim kalacak 🙏🏻 Bende bugünden itibaren yatcam işte bu cuma kalp atışı için gidecem inşallah o gün iyi olduğunu duyarım ve kalp atışını dinleyebilirim. Ufak bir sınav diyorum ben inanıyorum bebeğim benimle kalacak. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Sımsıkı tutunsunlar bize 🙏🏻

Kızlar yardım edin lütfen ya migren var bende kaç saattir geçmiyor atak hastaneye gitme şansım yok eşim uzakta görevde özel bir çocuğum var onu bırakacak kimsem yok gurbetteyim bana acil doğal çözümler önerebilir misiniz

Kızlar yardım edin lütfen ya migren var bende kaç saattir geçmiyor atak hastaneye gitme şansım yok eşim uzakta görevde özel bir çocuğum var onu bırakacak kimsem yok gurbetteyim bana acil doğal çözümler önerebilir misiniz
Benim de migrenim var hamilelikte tuttu mu çok ağır geçiyor buzla şakaklarıma masaj yapıp karanlıkta uyumaktan başka çare yok parol da işe yaramaz acile gitmiştim bi kere hiçbir şey yapamayız dediler hamileyiz diye

Kızlar kahvaltı hazırlarken kasıgıma bir anda sancı girdi ama daha önce yaşamadıgım bir türden peşinde akıntı hissi lavobaya gittim yoğun bir kan akışı şeklinde pıhtılar geldi. Hastane gittim kese duruyor dediler. Kalçadan kanı durdurmak için iğne verdiler fitil ve ilaç verdi doktorum. Düşük tehliken var. Birde 10-15 gün lavoba dısında kalkma dediler :KK43: cuma günü tekrar kontrole gideceğim dua edin inşallah bebeğimle sağlıkla tutunsun 🙏🏻
Canm iki gündür bnde aynı durumdayim geçmiş olsun kaç haftalık seninki

Şat 20.01.2022
Bdt 27.10.2022
4.Bebek
Ankara
Ilk kontrol kese görme tarihî 02.03.2022
ekledim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)
çok geçmiş olsun bol bol su için başka yolunu bilmiyorum hiç hap olarak da sadece parol serbest diye biliyorum.

kızlar iyi akşamlar benim simdiye kadar mide bulantılarım fenaydı su dahi içemiyordum taaki bugüne kadar suanda midemde çok çok minimum bulantılara var ve endişeliyim bu durumu yaşayanlar varmı acaba ☹️☹️bu arada riskli gebelik oksapar progestan coraspin kullanıyorum.

kızlar iyi akşamlar benim simdiye kadar mide bulantılarım fenaydı su dahi içemiyordum taaki bugüne kadar suanda midemde çok çok minimum bulantılara var ve endişeliyim bu durumu yaşayanlar varmı acaba ☹️☹️bu arada riskli gebelik oksapar progestan coraspin kullanıyorum.
Ben de aynıyım. İki haftadır mide bulantım vardı hep. Bugün çok azaldı. Endiselensem mi bilemedim. Belki de normaldir.

Çok geçmiş olsun. Benim de geçen haftalarda bulantılı kusmalı iki gün sürdü. Parol içtim günde üçe kadar içiliyormuş. Buz aküsünü havluya sardım ağrıyan yerlere koydum bir miktar rahatlatıyor. Bol su için tuzlu şeyler tüketmeye çalışın benim migren tuttuğunda hep tuzlu şeyler yene isteiğm gelir. Tez zamanda geçsin inş.

Arkadaşlar bugün benimde kanamam oldu çok üzgünüm ben de. Rabbim aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarıma da yardım etsin çok zor bir durum🤲 Dr yatmamı söyledi. Birbirimize dua edelim 😔 İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunsunlar. Ben bebeği lekelenmelerle öğrendim ve hala devam ediyor bugün arttı biraz. Hala hamilelik psikolojisine giremedim, sahiplenemedim o yüzden. Bağlanmaktan korkuyorum şu an.

Migren ve baş ağrısı için mentollü masaj taşları ve kremler oluyor. Onlar biraz hafifletiyor tavsiye ederim. Sosyalin dediği gibi bol su içmek de iyi geliyor

Çok geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım migreni tuttuğunda ersağın masaj kremini kullanıyor yıllardır. Belki size de faydası olur

Back
X