• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun. Benim de geçen haftalarda bulantılı kusmalı iki gün sürdü. Parol içtim günde üçe kadar içiliyormuş. Buz aküsünü havluya sardım ağrıyan yerlere koydum bir miktar rahatlatıyor. Bol su için tuzlu şeyler tüketmeye çalışın benim migren tuttuğunda hep tuzlu şeyler yene isteiğm gelir. Tez zamanda geçsin inş.
Çok teşekkür ederim bilgiler için sizede çok geçmiş olsun

Kızlar merhaba bişey sorucam sizlere benim transferim 17 şubatta oldu. Dondurulmuş beşinci gun embriyosuydu ona göre hesaplayıca 4+4 cıkıyorum bugun sanırım. 5 mart dogum gunum. Eşim aklıma soktu doktora 5martta gitsem muaneye görme şansım olurmu sizce çokmu erken olur

Kizlar hamilelikte yasak bildiginiz seyler var mi? Ben hic beklemiyordum sacimin dibi geldi mesela ne zaman boya yaptirabilirim? Ya da diplerine boya degdirmeden kendi rengime donebilir miyim acaba?
Canım bende normalde saçlarımı boyayan biriyim ama ilk 3 aylık dönemde boyamayı düşünmüyorum. bebeklerimiz zaten tutunmaya çalışıyor boyalarda kimyasal madde çok olduğu için risk almak istemiyorum. daha önce alerji yapmayan boyalar bile hassas dönemde olduğumuz için vücudumuzda reaksiyon gösterebilir. tedbirli olmakta fayda var bence :)

Kızlar merhaba bişey sorucam sizlere benim transferim 17 şubatta oldu. Dondurulmuş beşinci gun embriyosuydu ona göre hesaplayıca 4+4 cıkıyorum bugun sanırım. 5 mart dogum gunum. Eşim aklıma soktu doktora 5martta gitsem muaneye görme şansım olurmu sizce çokmu erken olur
Doktorunuz ne zaman çağırdı ? Ya şimdi giderseniz görememe ihtimaliniz var göremeyince umutsuzluğa kapılabilrisiniz yok yere. Tam 5+0 oluyorsunuz sanırım 5 martta. Ben vajinal ultrasonda keseyi görmüştüm o gün 5+0 dı benimde ama doktorumun cihazı da iyiydi.

Kizlar hamilelikte yasak bildiginiz seyler var mi? Ben hic beklemiyordum sacimin dibi geldi mesela ne zaman boya yaptirabilirim? Ya da diplerine boya degdirmeden kendi rengime donebilir miyim acaba?
Organik boya kullanın diyorlar ama bi kaç doktor dinledim en azından ilk 3 aylık dönemde kaçının diyorlar dip boyasından. Sonrasında güvenli tarafta kalmak için organik boya kullanabilirsiniz diyorlar. Asıl önemli olan diplerle kimyasal teması sanırım.

Doktorunuz ne zaman çağırdı ? Ya şimdi giderseniz görememe ihtimaliniz var göremeyince umutsuzluğa kapılabilrisiniz yok yere. Tam 5+0 oluyorsunuz sanırım 5 martta. Ben vajinal ultrasonda keseyi görmüştüm o gün 5+0 dı benimde ama doktorumun cihazı da iyiydi.
Tüp bebek merkezinin dediği zaman aralığı 10mart gibi

3 aydan once ben de boyatmam da 9 ay boyatmayanlar hatta kestirmeyenler var. Onumuzde ogrenicek cok seyimiz var sanirim. Benim ilk hamileligim. Ben de buralardan ogreniyorum :))

Ekim annelerinde kanama yaşayan ne kadar çok anne adayı olduk biz böyle ya , Allah bu süreçleri sağlıkla atlatmayı nasip etsin hepimize 🙏
Bende her okudğumda aynen seni gibi düşünüyorum biliyormusun. Eylül annelerine de bakıyorum arada onlarda tek tük çıktı. Ama bizim neredeyse başına gelmeyen çok az kişi var. Rabbim yardımıcımız olsun inşallah. Çok endişeli bir dönem oldu bizim için

Kizlar 7ci haftamdayim cok yemememe ramen 2 kilo almisim sizde durum nedir acaba

Kızlarrr iyi geceler hepinize nasilsinizz? Bayadır bakamadım valla mesajlarda çok birikmiş bulantısı lekelenmesi olan arkadaşlarım durumlar nasıl? Hepiniz iyisinizdir insallahh💜
Ben aynı devam, 9. Hafta itibariyle arada bulantılarım geliyor yemekten sonra falan hormon yükseldikçe oldu herhalde bu zamana kadar pek bisey yoktu. Daha kontrole 10-12 gün kadar var zaman geçmiyor 🥴🥴

Tüp bebek merkezinin dediği zaman aralığı 10mart gibi
Çok sabırsızlanıyorum dersen git tabi onların cihazının kötü olma ihtimali yoktur :) ama bir şey söyleyeyim mi 10 martta kalbin atışını duyma ihtimalin bile var duyamasan bile kesin görürsün pır pır yanıp sönüşünü:))
3 aydan once ben de boyatmam da 9 ay boyatmayanlar hatta kestirmeyenler var. Onumuzde ogrenicek cok seyimiz var sanirim. Benim ilk hamileligim. Ben de buralardan ogreniyorum :))
Ya açıkçası benim gittiğim doktor video çekmiş boyatabilirsiniz demiş 🤓 adam Prof bir de. Benim de ilk gebelik fır fır doktorları izliyorum YouTube da😅

Ben ilk gebeligimde 9cu ay saçlarımı boyatmistim ucuncu gebeligimdede 5 ay saclarimi kestirmistim tamamen batil inanc bilimsel hic bir kaniti yok 😂rahat olun yani

Ben ilk gebeligimde 9cu ay saçlarımı boyatmistim ucuncu gebeligimdede 5 ay saclarimi kestirmistim tamamen batil inanc bilimsel hic bir kaniti yok 😂rahat olun yani
Ay saçımı ben de kestireceğim onunla ilgili söylenenlerin tamamen hurafe olduğunu düşünüyorum.
Zaten tırnaklarım güçlenirken saçlarım dökülmeye başladı cok fena. Çok uzun bi de çok sinirleniyorum eşimin eline vericem makası bu gidişte 😅

Kızlarrr iyi geceler hepinize nasilsinizz? Bayadır bakamadım valla mesajlarda çok birikmiş bulantısı lekelenmesi olan arkadaşlarım durumlar nasıl? Hepiniz iyisinizdir insallahh💜
Ben aynı devam, 9. Hafta itibariyle arada bulantılarım geliyor yemekten sonra falan hormon yükseldikçe oldu herhalde bu zamana kadar pek bisey yoktu. Daha kontrole 10-12 gün kadar var zaman geçmiyor 🥴🥴
Diloş ya misafirin olduğunu bilmesem ben de endişenecektim göremeyince seni. İyi olmana çok sevindim artık bazı belirtiler de başımız gözümüz üstüne🥺
Lekelenme yaşayan sayımız artışta biraz, elden bir şey gelmiyor birbirimize dua ediyoruz napalım ☺️

Diloş ya misafirin olduğunu bilmesem ben de endişenecektim göremeyince seni. İyi olmana çok sevindim artık bazı belirtiler de başımız gözümüz üstüne🥺
Lekelenme yaşayan sayımız artışta biraz, elden bir şey gelmiyor birbirimize dua ediyoruz napalım ☺️
Boşluk bulunca bi girip bakayım dedim canım sizlere, valla msjlari bile okuyamadım çok birikmiş, arada birisi bisey yazarsa ona cevap verip çıkıyordum. Senin nasıl oldu lekelenmen azaldı mi? İnşallah hepinizin ki bir an önce geçer. Şu sıralar zaten en zor dönemler sanırım düşük tehlikesi bulantı lekelenme vs. 12 haftaya kadar. Şu zamanlar geçse de bi rahatlasak. Ben bu aralar pek dikkat edemedim içim içimi de yiyiyor ama çok ayakta kaldim yoruldum vs. Elimden geldigince dikkat ettim ama🤦🏻‍♀️
Tek belirtilerim göğüs hassasiyeti aşırı var bir de kasıklarda dolgunluk bazen ağrı. İnsan böyle ne olduğunu da bilemiyor zaman geçse de bi kontrole gitsem artik🥴
Insallah bebislerimizi hissedecegimiz zamanlar bi an önce gelir 💜

Benım doktorum ilk 3 ay boyatma sonra boyatabılırsın dedi başımın üstü bembeyaz şuan ama bunlar güzel değişimler dayanabıldıgım kadar dayanıcam 😀

Çok sabırsızlanıyorum dersen git tabi onların cihazının kötü olma ihtimali yoktur :) ama bir şey söyleyeyim mi 10 martta kalbin atışını duyma ihtimalin bile var duyamasan bile kesin görürsün pır pır yanıp sönüşünü:))

Ya açıkçası benim gittiğim doktor video çekmiş boyatabilirsiniz demiş 🤓 adam Prof bir de. Benim de ilk gebelik fır fır doktorları izliyorum YouTube da😅
Hiç riske atmayım şimdi baktım onların iki hafta demesi 12 marta geliyor ben 10 marta randevu almışım zaten . Ozaman giderim değiştirmiyim. Kendi kadın dogumcuma gidicem tüp merkezine gitmicem bakalım bosuna stres yapmıyım erken gidip

Back
X