• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya doktorunun cihazıyla alakalıda olabilir. Kimi doktorun cihazı kalitesinden mi özelliğinden bilmiyorum. başka doktorun göremediğini başka bir doktorun kullandıgı cihazdan görülüyor. Eğer memnun değilsen bir an önce değiştir derim. Benim tedavi gördüğüm doktorum takibi bırakmış yapmıyormus bende yeni doktor arayışındayım bugün nerdeyse 10 klinikle telde konustum hepsi 8. Haftaya kadar gelin 8. Haftadan sonra takibe almıyoruz dediler
Başka bi doktor buldum randevu alıcam işte önümüzdeki haftaya hayırlısıyla biz de bi kalp atışını duysaydık🙏🙏

Bence o hepimizde var. Hormonlar yükseldiği için vücutta kabıklı ve şişkinlik yapıyormuş. Bağırsakları çalıştıracaklar bir şeyler tüketmek lazım. Kuru kayısı, kefir, hoşaf vs de işe yarar
İlk günlerden böyle gidersem 9ayı hayal edemıyorum dıyorum kendıme hep ☺️☺️Bir de şöyle bir sıkıntı yaşıyorum çalışan bır anne adayı olduğum için dışarda yemek yerken guvenemıyorum hıc bıseye.tecrube edınmıs annelerimiz varsa öneri olarak sevinirim

İlk günlerden böyle gidersem 9ayı hayal edemıyorum dıyorum kendıme hep ☺️☺️Bir de şöyle bir sıkıntı yaşıyorum çalışan bır anne adayı olduğum için dışarda yemek yerken guvenemıyorum hıc bıseye.tecrube edınmıs annelerimiz varsa öneri olarak sevinirim

Benim doktorum sebzeyi meyveyi iyi yıkayıp ye dedi. Dışarda ki salatalar vs nasıl yıkanıyor bilmiyoruz o yüzden bence onları tüketme. birde doktorum bana ilk 3 ay normal beslendiğin gibi beslen bebeğe hiç bir etkisi yok ilk 3 ayın dedi. Benim ilk gebeliğim ama çalıştıgın yerde gbe olan arkadaşlarım evde sandvic hazırlıyordu işe gelirken. Kavanozda yoğurt getiriyorlardı. Evde yapılmıs nohutlu salata yanında 1 dilim ekmek tüketiyorlardı.

Ya arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim ama kalp atışını duyamadık neden olur acaba bilgisi olan var mı? Benimki geç döllenme onla mı ilgisi var
Ben geçen hafta 6+3 TE gittim doktor kalbi dinletmedi daha çok küçük diye bende ustelemedim bazı doktorlar açmıyor küçük ve zararlı diye bu hafta çağırdı 8 haftalık olacak tam gittiğimde kalp atışını duymak için acele etme daha küçük seninki de anladığım kadarıyla içini ferah tut canım
Merhabalar arkadaşlar .Buaralar hep bi şişkinlik karnımda çok rahatsızlık veriyor .Birşey yiyemiyorum da midem hep taş gibi hissi .ama o şişkinlik hep rahatsız ediyor.Ne yazıkki kiloluyken hamile kaldım zaten ama daha iştah krizi yaşamadan pantolonlar sıkmaya başladı .ne yiyeceğimi de şaşırdım her baktığım şey gebelikte yenmez yszıyor sizler nelere dikkat ediyorsunuz ?
Göbeğimi görsen 5 aylık hamile dersin o derece şişti ve çok sinirim bozulmaya başladı 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar benim kanatlarımın sebebi regli olmuşum doktor beta yaptırdı değerin güzel yükselmiş sakın stres yapma ilk ay bazı gebeler adet görüyor dedi. Gerçekten mucize ben tamamen düşük sandım. Haftaya keseyi göreceğiz. Hatta düşük bir ihtimal ikiz olma ihtimali de var dedi. Allahım hepimizin içini ferahlat ya rabbim 🤲🤲
Kızlar beni de yazar msınız listeye
Sat 26.01.2022
Kız olma ihtimali ne alakaymış çok merak ettim

Kızlar bu arada ben üzerine regli görüyorum ve belim çok ağrıyor sizinde bel ağrınız var mı yoksa kanamamdan dolayı mı benim belim çok ağrıyor.

Kız değil ikiz olma ihtimali var dedi beta testim 4 kat arttı bikaç sefer sanırım ondan doları böyle söyledi.
Benimki de 4 kat arttı ama benimki tek 🥰
Kızlar bu arada ben üzerine regli görüyorum ve belim çok ağrıyor sizinde bel ağrınız var mı yoksa kanamamdan dolayı mı benim belim çok ağrıyor.
Benim bazen ağrıyor uzun süre oturarak bı iş yaptıysam çamaşır vs katladiysam çok fena ağrıyor belim bacağıma vuruyor onun dışında yok

Ben geçen hafta 6+3 TE gittim doktor kalbi dinletmedi daha çok küçük diye bende ustelemedim bazı doktorlar açmıyor küçük ve zararlı diye bu hafta çağırdı 8 haftalık olacak tam gittiğimde kalp atışını duymak için acele etme daha küçük seninki de anladığım kadarıyla içini ferah tut canım

Göbeğimi görsen 5 aylık hamile dersin o derece şişti ve çok sinirim bozulmaya başladı 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Çok teşekkür ederim canım 🙏 siz de ben de sağlıkla duyalım inşallah kalp atışını 🥰

Back