2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
BenimArada göğüs sızlamam var. Kanama ve lekelenme devam. Onun dışında bulantım uyku Halim falan yok. Yarın kontrolüm var iple çekiyorum sanki günler vakitler geçmez oldu.
Bende de hicbirsey yok bulantı vardı o da yok artık. Salı günü kontrolüm var heyecanla bekliyorum

İçine elma filan da atıp aromalı içebilirsiniz belki daha rahat olur.

Arkadaşlar iyi pazarlar benim yüzümde dün tüylenmeyi fark ettim yanak kenarlarımdaki tüyler resmen kalınlaşmış resmen kötü ötesi

Merhaba bende keseyi gördüm dün 4,5 haftalık dedi doktorum
Gözünüz Aydın ekliyorum
Arkadaşlar iyi pazarlar benim yüzümde dün tüylenmeyi fark ettim yanak kenarlarımdaki tüyler resmen kalınlaşmış resmen kötü ötesi
Benim de kılım tüyüm olmazdı pek ama şeftali gibi olmaya başladım resmen

Bulantım yok yea diyordum dünden beri iğrenme geldi arada bulanmaya başladı

Rahim agzi hamilelik olusunca kapaniyormus diye okumustum zaten o sekilde bebek disaridan korunuyor. Hicbir türlü o bebege gecmez ancak dogum yaparken normal olursa dikkat etmek gerekir. Mantarin icin ilac verir sanirim doktor her sekilde senin icinde zararli sonucta canim onu gecirmeye bak. Gecmis olsun

Benim pcostan dolayı çok vardı yüzümde umarım daha da artmaz biyiklarla falan baş edemiyorum ağda ip ne ile alırsam alayım Max 1 hafta gidiyor ve çok siyah çıkıyor
Aynen doktor fitil verdi onu kullanıyorum şuan bitti daha doğrusu inşallah biter de rahat ederim ya . Teşekkür ederim

Kizlar birsey soracagim. Progestan vajinal fitili günde 3 kez kullanmam gerekiyor. Calistigimdan dolayi oglenleri alamiyorum. Birini sabah digerlerini yatmadan once iki tane arka arkaya kullanabilir miyim ki acaba?

Kizlar birsey soracagim. Progestan vajinal fitili günde 3 kez kullanmam gerekiyor. Calistigimdan dolayi oglenleri alamiyorum. Birini sabah digerlerini yatmadan once iki tane arka arkaya kullanabilir miyim ki acaba?
Öğlen dozunu almamış oluyorsun. Saati saatine kullanmalısın bile hatta. İş yeri tuvaletinde ayakta koyabilirsin. Ayakta koyduğun fitil yatarak koyduğundan daha rahat oluyor ve geri gelmesi daha az oluyor.

Gözünüz Aydın ekliyorum

Benim de kılım tüyüm olmazdı pek ama şeftali gibi olmaya başladım resmen

Bulantım yok yea diyordum dünden beri iğrenme geldi arada bulanmaya başladı
tek değilmişim inşallah artmaz bu tüyler.
Benim pcostan dolayı çok vardı yüzümde umarım daha da artmaz biyiklarla falan baş edemiyorum ağda ip ne ile alırsam alayım Max 1 hafta gidiyor ve çok siyah çıkıyor
Hiç böyle sorunum olmamıştı çok kötüymüş ya görüntüsü gene bıyığını kaşını alırsın ya yüzdeki ayva tüyleri ne olacak baya baya koyulaşmışlar

Neden çalıştığınız için öğlenleri alamıyorsunuz anlamadım çalıştığınız yerde lavabo mu yok ? Bende çalışıyorum da sıkıntı olmuyor

Doğumdan sonra dökülür öyle ümit ediyorim çünkü hormonlardan çıkıp doğumdan sonra dökülür diyorlar da bilmiyorum inşallah

Kizlar hayirli kandiller.dun baya kanamam oldu yazmistim dun aksamdan beri kanamam kahberengi lekeye dondu bugun camur gibi hafif sulu leke geliyor silince cok sukur kirmizi kan yok kanamasi olan arkadaslarin boyle kahve lekelenmeye donerekmi durmustu kanamamiz.birde bugun progestan fitili agizdan almaya basladim baya etkildedi hap fitil yerine progestan igneyi gunluk 2 doza cikarmasini istesem doktorumdan diye dusundum olur mu ki acaba

Merhaba canım, hayırlı kandiller
Geçmiş olsun, ben yaşadım. Aynen anlattığın şekilde oldu. Kanamam pazartesi olmuştu hala kahverengi akıntılar geliyor. Bu süreçte doktorum sık çağırıyor kontrol altında tutmak istiyor. Kanama yaşayınca hemen geçmiyor içerde oluşturduğu kanama alanı yavaş yavaş bu akıntılarla dökülüyor geri kalanını da vücut emip yok ediyormuş. Ama dediğim gibi bu yavaş yavaş oluyor yaklaşık 2 haftaya kadar temizlenmiş oluyormuş. Benim ilk gittiğimde kanama alanım 3cm kadardı 5 gün geçtiğinde 2cm e düştü. Doktor kanaman aktif değil küçülüyor, kahverengi akıntı normal dedi.

Cok sagol canim herkesinki farklidir tabi ama icime su serptin dunden beri agliyorum moralim cok bozuldu.birde ben doktorumun hemsiresini aradim dun kanamam var dedim hanimefendiyi arayip rahatsiz ettim sanirim beni resmen tersledi embriyo transferi yapip ilaclarimi veren doktorumla gorusemedim o da bana ayri bir moral bozuklugu oldu zoruma gitti yakinimda baska iyi bir doktora gorundum kese iyi dedi ama kanama alanindan bahsetmedi icim rahat etmedi cumartesi kendi doktoruma gidecegim insallah bende de hersey yolundadir

Offf malesef böyle oluyor davranışları ama sen sakın canını sıkmasına izin verme. Dinlenmen çok önemli, ben sadece tuvalet için kalkıyorum kanamanın başladığı günden beri yemeğimi bile tepsiyle yattığım yerde yiyorum. Lütfen kendine dikkat et, mecbur olmadıkça kalkma. Progesteron takviyesi çok çok önemli, doktorun ne kadar fazla kullan derse tereddütsüz kullan derim hatta iğne etkili oluyor belki onu da verir. Ben de ilk günlerde çok ağladım ama kendini strese sokmamaya gayret et. Yaşadıkların özellikle tüp bebek hastalarının önemli oranında oluyormuş yani yalnız değilsin. Bunu atlatacağına emin olabilirsin, tekrar çok çok geçmiş olsun

M Maviay a tamamen katılıyorum benim de pazar günü yoğun kanamam oldu, siyah çamura dönmüştü şimdi de kahverengi şeklinde devam ediyor lekelenme. 2 cm kanama alanım vardı kontrole gitmedim yeniden, haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum ben de.
Herkeste kanama alanı olmayabilirmiş.
Çok geçmiş olsun yeniden, stres yapma, ilaçlarını al, kendini çok zorlama, dinlen. Elinden gelen sadece bu. Üzülüp sürekli strese girmen faydasız. Üzülmek de kasılmalara sebep oluyormuş. Sen üstüne düşeni yap rabbim hepimize bağışlasın yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…