- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
Bende aynıyım canım ergenlikte bile sivilcem olmadı kilsizim die havalar atardım şimdi kendimden tiksiniyorum ya aynaya bakmak istemiyorum sadece şakak değil aldığım kıllar bir haftada çıkıyor göbeğim killandi tek güzel etkisi saç kıran vardı ordan da saç çıktı ama bence asıl sebep hamilelik değil tüp bebekten çok kaynaklanıyor aylardır hormon ilacı kullanıyoruz ama annem sakın elleme geri dökülür dio ona inanmaktan başka çare yokArkadaşlar iyi pazarlar benim yüzümde dün tüylenmeyi fark ettim yanak kenarlarımdaki tüyler resmen kalınlaşmışresmen kötü ötesi
Offf malesef böyle oluyor davranışları ama sen sakın canını sıkmasına izin verme. Dinlenmen çok önemli, ben sadece tuvalet için kalkıyorum kanamanın başladığı günden beri yemeğimi bile tepsiyle yattığım yerde yiyorum. Lütfen kendine dikkat et, mecbur olmadıkça kalkma. Progesteron takviyesi çok çok önemli, doktorun ne kadar fazla kullan derse tereddütsüz kullan derim hatta iğne etkili oluyor belki onu da verir. Ben de ilk günlerde çok ağladım ama kendini strese sokmamaya gayret et. Yaşadıkların özellikle tüp bebek hastalarının önemli oranında oluyormuş yani yalnız değilsin. Bunu atlatacağına emin olabilirsin, tekrar çok çok geçmiş olsun
Cok cok tesekkur ederim dikkat edecegim bana moral oldunuz kizlar Allah razi olsun hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah@Maviay a tamamen katılıyorum benim de pazar günü yoğun kanamam oldu, siyah çamura dönmüştü şimdi de kahverengi şeklinde devam ediyor lekelenme. 2 cm kanama alanım vardı kontrole gitmedim yeniden, haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum ben de.
Herkeste kanama alanı olmayabilirmiş.
Çok geçmiş olsun yeniden, stres yapma, ilaçlarını al, kendini çok zorlama, dinlen. Elinden gelen sadece bu. Üzülüp sürekli strese girmen faydasız. Üzülmek de kasılmalara sebep oluyormuş. Sen üstüne düşeni yap rabbim hepimize bağışlasın yavruları
Yaaa öyle mi hissediyorsunahajja eskiden diyordum kizi tutturana kadar yaparim diye 1 den sonra perte ciktim bu son artik sansimiza caktirma erkek olacak bence buda
Amin canım benim. Bol bol dua edelimCok cok tesekkur ederim dikkat edecegim bana moral oldunuz kizlar Allah razi olsun hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah
Öncelikle çok geçmiş olsun. Tabi ki yeniden hamile kalabilirsiniz çok denk geldim forumda.Kızlar lütfen bana bir akıl verinBen bu ay kimyasal geçirdim ve çok üzgünüm ama kimyasal sonrası gebe kalan çok kişi varmış o yüzden bende ovulasyon ile takip ettim hamile kalanlara sormak istiyorum :
Benim ovulasyon testim cuma ve cumartesi pikdi ve o günleri değerlendirdim
Bugün çatlama olmuş bugün ara verip yarın mı denesem 3 gün üst üste çok fazla sanki
Sizce ne yapmalıyım
Eşinin sperm kalitesinde sıkıntı yoksa hergun dene canimKızlar lütfen bana bir akıl verinBen bu ay kimyasal geçirdim ve çok üzgünüm ama kimyasal sonrası gebe kalan çok kişi varmış o yüzden bende ovulasyon ile takip ettim hamile kalanlara sormak istiyorum :
Bugün çatlama olmuş bugün ara verip yarın mı denesem 3 gün üst üste çok fazla sanki
Sizce ne yapmalıyım
Cnm ben sana kendi deneyimimi anlatayım. Doğum kontrol hapını bıraktıktan 1 ay sonra yumurtlama zamanımı öğrenmek için adetten başlayıp test yaptım 13 ve 14 ocakta hep kopkoyu çizgiydi pikti yani biz 10-13-14 de ilişkiye girdik bir daha girmedik spermler 72 saat yaşıyor diye değerlendirdiysen hiç sorun yok Allah’ın izniyle inşallah tutmuşturKızlar lütfen bana bir akıl verinBen bu ay kimyasal geçirdim ve çok üzgünüm ama kimyasal sonrası gebe kalan çok kişi varmış o yüzden bende ovulasyon ile takip ettim hamile kalanlara sormak istiyorum :
Sizce ne yapmalıyım
Sadece yatarak alinabilecegini biliyordum o yuzden sordum. Lavabo var cok şükür artik o şekilde alacağım güzel cevabınız icin teşekkürler. Iyi kandillerNeden çalıştığınız için öğlenleri alamıyorsunuz anlamadım çalıştığınız yerde lavabo mu yok ? Bende çalışıyorum da sıkıntı olmuyor
Allah sifalar versin bol ılık sudan baska bir sey tavsiye etmiyorlar malesefKızlar boğaz enfeksiyonu oldum napsam bilemedim ne içebilirim vucudum başım boğazım çok ağriyor birde sarı akıntım var az idrar yolu enfeksiyonum varmış bol su iç dedi doktorum
Bende sizin gibi adetimin 14. Ve 15. Günü pisti iki günü de değerlendirdim bu sabah çatlamıştı ama üst üste olunca çatlamayı daha değerlendirmedim inş benim de tutarCnm ben sana kendi deneyimimi anlatayım. Doğum kontrol hapını bıraktıktan 1 ay sonra yumurtlama zamanımı öğrenmek için adetten başlayıp test yaptım 13 ve 14 ocakta hep kopkoyu çizgiydi pikti yani biz 10-13-14 de ilişkiye girdik bir daha girmedik spermler 72 saat yaşıyor diye değerlendirdiysen hiç sorun yok Allah’ın izniyle inşallah tutmuştur
Fitil gerı akıyor ya oyuzden öğlen alamıyorsunuz dıye düşündüm benSadece yatarak alinabilecegini biliyordum o yuzden sordum. Lavabo var cok şükür artik o şekilde alacağım güzel cevabınız icin teşekkürler. Iyi kandiller
Hemen çıkarsa fayda etmeden diye korkuyordum ama kalıyormuş içerde. Artik disarda da alabilirim yatmaya gerek yok iyi bariFitil gerı akıyor ya oyuzden öğlen alamıyorsunuz dıye düşündüm ben
Bende üzerine bi yarım saat uzanılması gerektiğini biliyorum. Doktorunuza sorun öğlen olanı ağızdan alırsanız daha faydalı olur sanırım.Sadece yatarak alinabilecegini biliyordum o yuzden sordum. Lavabo var cok şükür artik o şekilde alacağım güzel cevabınız icin teşekkürler. Iyi kandiller
Eşinin sperm hızında sıkıntı yoksa üstüste dene gitsinKızlar lütfen bana bir akıl verinBen bu ay kimyasal geçirdim ve çok üzgünüm ama kimyasal sonrası gebe kalan çok kişi varmış o yüzden bende ovulasyon ile takip ettim hamile kalanlara sormak istiyorum :
Sizce ne yapmalıyım
Hemen çıkarsa fayda etmeden diye korkuyordum ama kalıyormuş içerde. Artik disarda da alabilirim yatmaya gerek yok iyi barisiz gunde kac kere kullaniyorsunuz fitili
Yok sadece yatmaya gerek yok. Her iki yolu da denedim. Yatsan da ayakta da olsan aynı miktarda akıyor dışarı. Hatta ayakta hafif ayaklarını açarak itersen daha ileriye gidiyor. Bana da hemşire anlatmıştı. Hareket halinde olunca emilimi daha iyi olur diye. Ben Evde de ayakta koyuyordum. Şimdi iğneye döndüm ben lekeler olduğu için.Sadece yatarak alinabilecegini biliyordum o yuzden sordum. Lavabo var cok şükür artik o şekilde alacağım güzel cevabınız icin teşekkürler. Iyi kandiller
Baş ağrısı içn günde üç taneye kadar parol içebiliyormuşuz. Onu alabilirsiniz. Boğaz ağrısı için ılık ballı süt falan deneyin. Şifa olsun geçmiş olsun.Kızlar boğaz enfeksiyonu oldum napsam bilemedim ne içebilirim vucudum başım boğazım çok ağriyor birde sarı akıntım var az idrar yolu enfeksiyonum varmış bol su iç dedi doktorum
Sabaha öğle akşam 2 şer tane alıyorum . Sabah evden çıkmadan 8.20 gibi öğlen 3 gün akşam da 22.30 gibi koyuyorum . İç çamaşırıma peçete koyuyorum 2 tane oldugu için fazla akıyorHemen çıkarsa fayda etmeden diye korkuyordum ama kalıyormuş içerde. Artik disarda da alabilirim yatmaya gerek yok iyi barisiz gunde kac kere kullaniyorsunuz fitili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?