• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Arkdaşlar bu 3. Soruşum olacak kimse cevap vermedi benim karnımda aşırı bir ağırlık oluyor yatarkende ya sağa yada sola yatabiliyorum şimdiden sırt üstü yatamıyorum sizde durumlar nedir???

Fitil gerı akıyor ya oyuzden öğlen alamıyorsunuz dıye düşündüm ben 👼🏼
Hemen çıkarsa fayda etmeden diye korkuyordum ama kalıyormuş içerde. Artik disarda da alabilirim yatmaya gerek yok iyi bari🧚‍♀️siz gunde kac kere kullaniyorsunuz
Bende üzerine bi yarım saat uzanılması gerektiğini biliyorum. Doktorunuza sorun öğlen olanı ağızdan alırsanız daha faydalı olur sanırım.
Teşekkür ederim🤗🙋‍♀️hayırlı akşamlar

Ben de çalışıyorum canım günde üç kere alıyorum. Ben hastanede çalışıyorum doktorumda çalıştığım hastanede. Öğlenleri uzanacak yerin olmadığını söyledim. Benim buraya gel sedyede yatırım 20 dakika 😳😳 dedi. Yani fitilde yatmak gerekli bence de. Doktorunuza danışın bence. Tüp bebek olunca ve düşük riski bulununca progestan ayrıca önemli oluyo saati bile.
Çok teşekkür ederim. Ben öğretmenim mescit var okulda bir tane de kanepe dr la konusurum hangisi tavsiye ederse oyle yapayım. Dogru söylüyorsunuz o kadar emek verdik Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ilaclar önemli

Yok sadece yatmaya gerek yok. Her iki yolu da denedim. Yatsan da ayakta da olsan aynı miktarda akıyor dışarı. Hatta ayakta hafif ayaklarını açarak itersen daha ileriye gidiyor. Bana da hemşire anlatmıştı. Hareket halinde olunca emilimi daha iyi olur diye. Ben Evde de ayakta koyuyordum. Şimdi iğneye döndüm ben lekeler olduğu için.
🤗❤size de sifa olsun insallah

Gecen hafta gordum bebişi. Insallah bu hafta randevum var kalp atisi icin 6+3 oldugu gün. Insallah duyariz hepimizz
Ben cuma günü gıttım keseyı ölçtü sadece doktor benegı goremedık henüz heyecanla bır sonrakı randevuyu beklıyorum 😀 Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın 👼🏼

Çok teşekkür ederim. Ben öğretmenim mescit var okulda bir tane de kanepe dr la konusurum hangisi tavsiye ederse oyle yapayım. Dogru söylüyorsunuz o kadar emek verdik Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ilaclar önemli
O imkanınız varsa atlamayın. Fitil olarak kullanım ağızdan alınan dan daha kısa sürede etki ediyor ve ağızdan alınan da yan etkiler epey oluyo. Bulantı falan

Arkdaşlar bu 3. Soruşum olacak kimse cevap vermedi benim karnımda aşırı bir ağırlık oluyor yatarkende ya sağa yada sola yatabiliyorum şimdiden sırt üstü yatamıyorum sizde durumlar nedir???
Canım kaç haftalıksın? Ben anlamadım ne demek istediğini 9 haftalık benim hiç öyle bir şey hissetmedim pantolon sıkması haricinde

Kızlar boğaz enfeksiyonu oldum napsam bilemedim ne içebilirim vucudum başım boğazım çok ağriyor birde sarı akıntım var az idrar yolu enfeksiyonum varmış bol su iç dedi doktorum

Doktorum bana günde 1 bardak ıhlamurun zararı olmadıgını söylemişti. Sorun doktorunuza en azından boğazınızı yumuşatır

Dr a danışmalısın canım henüz dediğin şey için çok erken

Şişkinlik gibi mi o dediğiniz ağırlık?

Canım kaç haftalıksın? Ben anlamadım ne demek istediğini 9 haftalık benim hiç öyle bir şey hissetmedim pantolon sıkması haricinde
Benim normalde 8+0 bugün ama bir kal gün geriden geliyor pantolon sıkışmasının haricinde aşırı bir ağırlık var sırt üstü hiç rahat edemiyorum sanki hamileliğin son haftaları gibi

Yok sadece yatmaya gerek yok. Her iki yolu da denedim. Yatsan da ayakta da olsan aynı miktarda akıyor dışarı. Hatta ayakta hafif ayaklarını açarak itersen daha ileriye gidiyor. Bana da hemşire anlatmıştı. Hareket halinde olunca emilimi daha iyi olur diye. Ben Evde de ayakta koyuyordum. Şimdi iğneye döndüm ben lekeler olduğu için.
Igne gunde 1 kere mi yaptiriyorsunuz bende 1 igne yaptiriyorum fitil yerine igne dozunu arttirmasini isteyecegim eger olursa.kanamadan sonra fitil koymaz oldum dun aksamdan beri hap olarak aliyorum basim cok donuyor fitil koymaya korkuyorum

Benim normalde 8+0 bugün ama bir kal gün geriden geliyor pantolon sıkışmasının haricinde aşırı bir ağırlık var sırt üstü hiç rahat edemiyorum sanki hamileliğin son haftaları gibi
Belki psikolojik olarak öyle hissedebilirsin canım ama çok erken daha bizim bu evrelerimiz yatamamak için

Bende ogretmenim sabah 7de koyuyordum fitili okuldan 3te geliyorum gelince hemem koyuyorum birde aksam 10 gibi koyuyorum hergun bu saatlerde koyuyordum

Igne gunde 1 kere mi yaptiriyorsunuz bende 1 igne yaptiriyorum fitil yerine igne dozunu arttirmasini isteyecegim eger olursa.kanamadan sonra fitil koymaz oldum dun aksamdan beri hap olarak aliyorum basim cok donuyor fitil koymaya korkuyorum
Ben de fitilden kurtulduğuma sevindim iğnenin acısına razıyım. Fitil ağızdan alınca çok sersem yapıyormuş.
İğne günde iki kere yaptırıyorum.

Back