• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben ikinciyi de sütten kesince yapayım diyorum ama bulantı çok fena fikrim değişebilir unutursam 😂
Simdiden ucuncuye mi niyetlisin 😅 masallah diyorum tebrik ederim basarilarinin devamini dilerim 😂😂 bu arada kizlar bulanti olursa kiz olur, olmazsa erkek olur diye öyle konusiyorlardi ki bende boyle seyler duymustum. Sanada sorayim ilki kiz mi erkek mi? Bulantin oldumu :)

Evet söylüyor canım doktorum 😅hani bebekte pozisyonu rahat durumdaysa mutlaka erken söylüyorlar ama özel hastanedeki doktorlar 😂
Iyi de biliyorlar ama ay gorumcem hamileydi 13. haftadaydi sanirim doktora gitti adam kesinlikle kiz dedi inanamadi bu erkek istiyordu esi, kalktik ayni gun baska özele gittik oda yuzde yuz kiz dedi😅 o konuda sanslisiniz. Ben uyumasin diye doktora gitmeden once ya cikolata yiyordum yada cok az kola iciyordum fir dönüyordu ama dikkat tatli yeme giderken :)

Arkadaslar merhaba bir konuda yardiminiza ihtiyacim var 6 haftalik hamileyim 7.haftaya girmek üzereyim bu hafta yemeklerden sonra bi halsizlik bi uyku hali bayilma hissi falan oluyodu bugün yemekden sonra şeker ölcümü yaptim 54 cikti cuma günü doktora gidicem bu sekilde bi durum yasayan oldu mu hic fikirlerinize ihtiyacim var

Arkadaslar merhaba bir konuda yardiminiza ihtiyacim var 6 haftalik hamileyim 7.haftaya girmek üzereyim bu hafta yemeklerden sonra bi halsizlik bi uyku hali bayilma hissi falan oluyodu bugün yemekden sonra şeker ölcümü yaptim 54 cikti cuma günü doktora gidicem bu sekilde bi durum yasayan oldu mu hic fikirlerinize ihtiyacim var
Şekerim 80 oldu ama hiç okadar düşmedi mide bulantısı halsizlik çift görme bayılma hissi normal canım ama doktora söyle çok düşmüş belki
Önereceği bir şeyler olur

Iyi de biliyorlar ama ay gorumcem hamileydi 13. haftadaydi sanirim doktora gitti adam kesinlikle kiz dedi inanamadi bu erkek istiyordu esi, kalktik ayni gun baska özele gittik oda yuzde yuz kiz dedi😅 o konuda sanslisiniz. Ben uyumasin diye doktora gitmeden once ya cikolata yiyordum yada cok az kola iciyordum fir dönüyordu ama dikkat tatli yeme giderken :)
Aynen cok hareketli oluyorlar bazen usg de, bazende yüzlerini kapatıyorlar küsmüş gibi😂daha benimde var bakalım 🤗

Kızlar Allah büyük dert vermesinde burda fikir alışverişi yapıyoruz diye size danışmak istedim benim tırnaklarım bir acayip oldu acayip kağıt gibi bide içleri boşalmaya başladı daha doktora 20 gün var şaşırdım kaldım tamam çok sağlam tırnaklarım yoktu ama sinirlerim bozuldu
Hic moralini bozma benimde hamilelik oncesi tirnaklarim soyulurdu böyle ustu kalkar ya 12. haftada multivitamin veriyorlar ya ben elevit kullandim arti balik yagi vermisti doktorum dogumun ustunden 5 yil gecti hala tirnaklarim sert saglikli bayagi. Ben ona bagliyorum tabi tesaduf degildiyse. Bu arada saglikli protein ve sebze agirlikli beslenmeye calis bulantin vs yoksa. Karbonhidratta tüket ama protein ve sebzeden zengin beslen cogunlukla.

Kızlar Allah büyük dert vermesinde burda fikir alışverişi yapıyoruz diye size danışmak istedim benim tırnaklarım bir acayip oldu acayip kağıt gibi bide içleri boşalmaya başladı daha doktora 20 gün var şaşırdım kaldım tamam çok sağlam tırnaklarım yoktu ama sinirlerim bozuldu
Vitamin takviyesi kullanıyor muydunuz ?
Ben aksine doktorun videolarından birinde tırnaklar sertleşir diye okumuştum. Benim tırnaklarım normalde çok yırtılır kağıt gibi yaprak yaprak soyulurdu. Ama su anda çok sertleşti hayatımda ilk kez rahat nefes aldım tırnak konusunda.
20 gün az bir şey kalmamış tırnak idare edilebilir bir konu neyseki

Şekerim 80 oldu ama hiç okadar düşmedi mide bulantısı halsizlik çift görme bayılma hissi normal canım ama doktora söyle çok düşmüş belki
Önereceği bir şeyler olur
Bebege yada bana bi zarari olmaz insallah evet söyliycem doktora ama korktum biraz sagol cevap verdigin icin

Şeker ölçümünü yemekten ne kadar süre sonra yaptınız?

Hic moralini bozma benimde hamilelik oncesi tirnaklarim soyulurdu böyle ustu kalkar ya 12. haftada multivitamin veriyorlar ya ben elevit kullandim arti balik yagi vermisti doktorum dogumun ustunden 5 yil gecti hala tirnaklarim sert saglikli bayagi. Ben ona bagliyorum tabi tesaduf degildiyse. Bu arada saglikli protein ve sebze agirlikli beslenmeye calis bulantin vs yoksa. Karbonhidratta tüket ama protein ve sebzeden zengin beslen cogunlukla.
Soyulsa belki umursamazdım ama hani mantar olmadan önce boşalıyor ya 3 tanesi öyle neyse bunun için doktoruma yazmıyım bekliyim😂 ben bir tek folikasit kullanıyorum ama gittiğimde 12. Haftada olcak eleviti bende söylerim çok sağol canım

Kızlar benimde çok olmasada bulantım vardı 3_4 gündür hiç yok birden kesildi sanki böyle olan var mı??

Yaaa tam yemelik deseneee 😍🧿 burda devlet özel ayrimi yok. Uni hastaneleri ve ozeller var ama sistem degisik. Biz sigortamizi kendimiz oduyoruz ister uni hastanesi ister ozel diye gecene gideriz ama hepsinde durum ayni maalesef. Tr deki gibi parasini ode yaptir olayi yok sigorta karsiliyor hepsini muamelede ayni haliyle. Mesela benim bir ev doktorum var ayrica bu hamileligim boyunca, onun disinda bir hastalik olursa yada omur boyu bu cevrede oturdugum surece gidecegim kadin doktoru ayni insan. Kadin dogumculara özel muayenehaneye gidiyoruz burada her uzmanin muayenehanesi var ayrica ameliyat dogum vs icin bir hastaneye bagli calisiyorlar. Durum bundan ibaret eger cevremde beni alacak kadin doktoru bulamasaydim o zaman son sans hastanede takibimi yaptirirdim ama yine degisen birsey olmazdi. Uzun uzun yaziyorum ama durum böyle valla burada hastanede bir tek yatmayi seviyorum bebek gibi bakiyorlar insan dinleniyor😅😅😅

Simdiden ucuncuye mi niyetlisin 😅 masallah diyorum tebrik ederim basarilarinin devamini dilerim 😂😂 bu arada kizlar bulanti olursa kiz olur, olmazsa erkek olur diye öyle konusiyorlardi ki bende boyle seyler duymustum. Sanada sorayim ilki kiz mi erkek mi? Bulantin oldumu :)
aynen tam yemelik🥰

Sistemleri kötüymüş ya iyi ki Türkiye’de yaşıyorum diyeyim djfjfjfj
Yok kız ne üçüncüsü bu daha ilk gebeliğim😂
Bence o bulantı meselesi hurafe benim çevremde erkek doğuranlar 9 ay kustuğu oldu kız doğrudanların hiç kusmadığını gördüm bünyeyle alakalı bence. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ama ben erkek hissediyorum nedense😂

aynen tam yemelik🥰

Sistemleri kötüymüş ya iyi ki Türkiye’de yaşıyorum diyeyim djfjfjfj
Yok kız ne üçüncüsü bu daha ilk gebeliğim😂
Bence o bulantı meselesi hurafe benim çevremde erkek doğuranlar 9 ay kustuğu oldu kız doğrudanların hiç kusmadığını gördüm bünyeyle alakalı bence. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ama ben erkek hissediyorum nedense😂

😅😅😅😅😅 caktirma yaa ben akintidan bahsederken biri daha cocugu oldugundan bahsetti ben onu seninle karistirdim skslslslsldl ay neyse 🙈🙈🙈🙈

Bende soyle bir teori atayim ortaya tipta böyle belirlenmis hatta kuranda gectiginden bir hocadan duymustum tvde. Eger yumurtlama günü iliski olursa erkek olurmus bebek cunku erkek spermler daha hizli hareket ediyormus ve 24 saat yasiyormus. Yumurtlamadan 2-3 gün önce olursa iliski bebek kiz olurmus cunku kiz spermi daha gec hareket ediyormus ve daha uzun yasiyormus. Ben ilkinde yumurtlamayi tutturdum bundada bilerek pikten bir gün önce ve pik günü iliski oldu catladigi gun yapmadim😅😅 bakalim ne olacak merak konusu. Bu isin espirisi saglikla kucagimiza almak en onemlisi su an🤲 Anneler hislerinde yanilmaz bakalim ne olacak senin minnos. Birde ben ogluma hamile degilken ve hamileligin ilk aylarinda 3 kez rüyamda erkek cocuk dogurdum erkek oldu bakalim buna görecekmiyim.

Back