2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kilo da almadım niye böyle oldu anlamadım göbeğim büyük diye hemen büyümez sanıyordum ama sancı mı artık genişleme mi bilmiyorum
Vücut resmen bugünleri bekliyormuş desene. Bu üç ay kilo almamalıyız zaten bak bir ay kaldı, sabır.

Yavru kuş, ne çabuk başladın genişlemeye. Az dur daha zamanı var.
Aslında o kilo değil eskilerin söylediğini söylücem anne sözü vucudunuzda yer açılıyor her organınız bağırsaklar filan siz kilo sanıyorsunuz aslında o onun şişkinliği diyor bu yemelerle kilo alınmaz mide bulantılar bitsin kendimizi tutmamız lazım

Doğrudur beybisi, ben zaten bırak almayı kilo veriyorum, rezil durumdayım tez vakit biter inşallah.
İlk gebeliğimde hiç kilo almamama rağmen ikinci ayda pantolonumun düğmesi uçmuştu eğilince, ay nasıl güldüm nasıl utandım eşimden ahahaha

Ayyy inşallah önce senden alırız güzel haberlerı sonra benden alırsınız kalp atışları
Ah o stres :) o heyecan pazartesi keseyi gördüm ve sanırım haftaya cuma gibi de kalp atışı için gideceğim. Şuan bu durumu yaşayan ne çok kişi var burada :) stres yapmamaya gayret edelim inşallah

Benim de sabah uyandığımda başlıyor öğlene kadar sürüyor. Bi hafta önce başladı. Tost falan da yiyemiyorum ben sadece beyaz peynir iyi geliyo. Aksamları da yatmaya yakın başlıyo yine

Kızlar merhaba nasipse Ekim ayı Annesiyim Allah olmayanlara nasip etsin olanlarında kucaklarına sağ sağlım almayı. Benim kalp çarpıntım var henüz çok yeniyim 4+5 bugün birde ara ara sancı giriyor alt karnıma normal mi ? Yardımcı olur musunuz ?

Kese yerleşmesi olabilir. Benim de bir hafta öyle oldu. Mide bulantısı uzun sürdü. Adet sancısı gibi de değildi . Üstüne test yaptırmıştır. Adet zamanı öncesi öğrendim yani

Kahkaha attım hayal ettim biran benimki de heryerde göbeğimden indiriyorum pantolonları diye hamile taytı aldı

Canım Allah sağlıklı kucağına almaya nasip etsin Ben 9.haftaya girdim 2-3 günde bir halen kalp çarpıntım oluyor hele ilk öğrendiğim dönem daha çoktu hatta hamileliğimi anlamama yardım eden bir belirtiydi. Adet olcak gibi ağrıların olcak yerleşme kanaman olabilir çok dayanılmaz ağrın kanaman olmadığı sürece hepsini yaşarsın korkma burdaki herkes yaşadı

Tekrar yazayım dedım. 32 yaşındayım ve 2 aylık evliyim. Şuan 6 haftalik da gebeyim:) son adet tarihim 12 ocak 2022 ve ilk çocuğum. 21 inde keseyim gördüm. Haftaya da kalp atışını duyarım inşallah. Samsunluyum :) Gebe olan arkadaşlarla başarılar dilerim

Ah o stres :) o heyecan pazartesi keseyi gördüm ve sanırım haftaya cuma gibi de kalp atışı için gideceğim. Şuan bu durumu yaşayan ne çok kişi var burada :) stres yapmamaya gayret edelim inşallah
Bende cuma ya da cumartesi falan gideceğim Allah'tan bir kaza bela çıkmazsa
Benim sağ kasık ağrım çok fazla olmuştu yeni yeni azaldı

Amin inşallah hepimizin.Önceden dış gebelik yaşayıp iç kanamayla attığım için bebeği tedirginligim ondan umarım herşey yolunda gider

Rica ederim benim de arada acıma oluyor kasiklarda. Acaba diyorum ayakta durmaktan mi diye
Adet zamanı olmuştu benim 2 3 gündür sanki hamile değilmişim gibiydi bugün biraz üşüdüm belki ondan olabilir mi bilemiyorum dikkat etmek lazım siz ne kadarlıksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…