• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bı sıkıntı olsa söylerdi bence zaten benim doktor hiç idrar sormadı bana bende hep sıkışık değilken gittim 🤣🤦🏻‍♀️ kese için gittiğimizde 5+2ydi ama bebek yoktu bende korkmuştum çünkü 6. Haftanın içinde bebek gören çok vardı ama doktor olumsuz konuşmadı daha çok küçük gözükmez bişey dedi 3 hafta sonra gel dedi bana bir sıkıntı olursa 3 haftayı beklemeden gel dedi bende bu pazartesi gittim lekelenme falan olmuştu o zaman gördük minicik bişeydi haftaya da kalp atışı için gel dedi rabbim nasip eder de sağ salim kalpleri duyarız sağlıklı bebisler olur sağlıklı doğarlar 😍😍😍
Eşimde panık yapacak bısey yok doktor çok olumlu konuştu aksi bırsey olsa bılgılendırırdı dedı ama gelde anlat bana işte şimdi bu ıkı hafta nasıl geçecek onu düşünüyorum 💭 sağlıcakla kucağımıza alalım ınsallah hepımız

Ay yok yalan kız eski çatlak izlerini silen bişey yok ben hızlı kilo alıp verdiğim dönemlerde hep bacaklarım falan çatladı doktora sormuştum çatlak izlerini silen bı krem falan yok sadece çatlamasını engelleyebilirsin hindistan cevizi yağı badem yağı vs sürerek dedi 😄 arkadaşım da o kremi kullanıp fayda görmeyince dedim para tuzağı o zaman 🤣 ya da çatlayacak olduğu zaman ne sürsen çatlıyor çatlamayacak olduğu zaman da catlamiyor kremi kullananlar da krem fayda etti sanıyor 🤣🤣
Annemin de harita gibi korkuyorum o yüzden 😂
Hindistan cevizi yağı süreyim o zaman boşuna para ödemeyelim😂

Ben de çoğu yerden lierac için çok iyi diye duydum etrafımda bio oil kullanan vardı memnundu aslında ama ben bunu denemek istedim. İndirimli halini dermoeczanem de buldum. Trendy dakiler orjinal olmayabilir diye ordan aldım. Birde bence vücut yapısına göredir çatlaklık ben ünlülerin neler kullandığına bakarak seçtim.
Aynen demin öyle dedim bende vücut yapısı ile ilgilidir çatlayacak olduğu zaman ne yapsan çatlıyor demek ki indirimli bulup aldıysan denemekte fayda var

Eşimde panık yapacak bısey yok doktor çok olumlu konuştu aksi bırsey olsa bılgılendırırdı dedı ama gelde anlat bana işte şimdi bu ıkı hafta nasıl geçecek onu düşünüyorum 💭 sağlıcakla kucağımıza alalım ınsallah hepımız
Evham yapma kendini sakın tutmaya çalış bu güzel zamanlari kendine zehir etme hiç boşver 💞💞 amiiin🤲
Annemin de harita gibi korkuyorum o yüzden 😂
Hindistan cevizi yağı süreyim o zaman boşuna para ödemeyelim😂
Benim annemde de hiç yok ama ben en ufak kilo alıp vermede catliyorum o yüzden hamilelikte aksi olacağını sanmiyorum 🤣🤣

Ben kese boyutunu göremedim sanırım olcmemis olcunce kesenin basinda sonunda çarpı işareti falan oluyor ama dikkatimi çeken senin de ultrasonda 5+0 gozukmus benim de o gün 5+0 gozukmustu halbuki 5+2 ydim
Evet canım öyle oldu. Sonrasında kalp atışı İçin gittiğimde adete göre 6+3 ken 6+4 göründü.

Evet canım öyle oldu. Sonrasında kalp atışı İçin gittiğimde adete göre 6+3 ken 6+4 göründü.
Bende 6+3 Ken gittim 6+0 çıktı yine 🤣🤣 bizimki geriden geliyor sanırım anlamadım haftaya da eksik çıkarsa sorcam doktora , kalp atışını duydun mu o haftada 😍

Evham yapma kendini sakın tutmaya çalış bu güzel zamanlari kendine zehir etme hiç boşver 💞💞 amiiin🤲

Benim annemde de hiç yok ama ben en ufak kilo alıp vermede catliyorum o yüzden hamilelikte aksi olacağını sanmiyorum 🤣🤣
Ya zaten benim ergenlikten kalma var bacaklarda alt göbekte bi kaç tane yeniler de olsun istemem bakalım sürcez bişeyler umarım faydası olur😂

Ya zaten benim ergenlikten kalma var bacaklarda alt göbekte bi kaç tane yeniler de olsun istemem bakalım sürcez bişeyler umarım faydası olur😂
Umarım ya en az catlakla atlatalim 🤣 kremi almak istiyorsan yine sen bilirsin he ben kendimi engel olmuş gibi hissettim şuan da 😂😂 arkadaşım fayda görmediği için yazayım dedim 😁

Ben bugün kese görmeye gıttım son adet trarıhıme göre 5+6 ultrasonda 6+1 çıktı. Doktor benek çok küçük olduğu ıcın görünmüyor henüz dedı. 6. Haftada normal mı bebek gorunmemesı
Bende doktora 6+2 gittim kese var bebek gözükmüyor şuan dedi. 2 hafta sonraya randevu vermişti 1 haftası geçti 1 hafta kaldı.. sizin gibi morelim bozuldu benimde ama şuan içimde iyi duygular var kötü birşey olsa belli olurdu diye düşünüyorum. İyi haberler alacağınızı düşünüyorum stres yapmayın.

Bende doktora 6+2 gittim kese var bebek gözükmüyor şuan dedi. 2 hafta sonraya randevu vermişti 1 haftası geçti 1 hafta kaldı.. sizin gibi morelim bozuldu benimde ama şuan içimde iyi duygular var kötü birşey olsa belli olurdu diye düşünüyorum. İyi haberler alacağınızı düşünüyorum stres yapmayın.
Ayyy inşallah önce senden alırız güzel haberlerı sonra benden alırsınız kalp atışları 💓

lekelenmeler normalmiş. teşekkür ederim arkadaşım her şeyin yolunda gitmesi için çaba gösteriyorum. neyse, size de sağlıklı gebelik dilerim.
bu platformda yaşadıklarımı dile getirip bir nebze de olsa destek beklemiştim sizleri okudukça ama sanırım soru seçiliyor herkese cevap verilmiyor. çok üzgünüm gerçekten..
hepinize sağlıklı gebelikler dilerim…
Ben gordugum her konuya yaziyorum kacirdiklarima geriye donup bakiyorum sizi anliyorum bu platformda cok konu actim hatta yakin zamanda actiklarim var ama bende cevab alamadim sizin gibi dusunuyordum fakat bi acidan bakinca herkez her konuda fikir veya tecrube sahibi deil malesef oyuzdende kisiler okuyup geciyorlar

Canım 218den 6049a çıktı 1 haftada
Fazla gibi gorunuyor ama ikiz veya cogul deil degerler kullandiniz haplarla ilgilide yukselebiliyor doktorum soylemisti 😍hayirlisi canim dorusunu rabbim bilir ama ikiz deil diyebilirim bence 10binden bahsetseydik kesin derdim ama haftasina gorede bu deger cok az normalin ustu gibi

lekelenmeler normalmiş. teşekkür ederim arkadaşım her şeyin yolunda gitmesi için çaba gösteriyorum. neyse, size de sağlıklı gebelik dilerim.
bu platformda yaşadıklarımı dile getirip bir nebze de olsa destek beklemiştim sizleri okudukça ama sanırım soru seçiliyor herkese cevap verilmiyor. çok üzgünüm gerçekten..
hepinize sağlıklı gebelikler dilerim…
Gebelikte kanama veya lekelenme normal karsilanmaz iki gebeligimdede bunu yasadim ama kanama herzaman kotu bir son anlaminada gelmiyor icinizi rahat tutun rabbim vaktini saatini bilir en hayirlisini verir saglicakla alin kucaginiza insallah 🙏❤️

Kizlar az önce aklima geldi doktorum banada birdahakini 5 yil sonra yaptirmalisin demisti, 5 yilim doldu. Yeni doktora söyleyecegim yapsin diye. Tetanoz asisi olmaniz gerekiyor eger son 5 sene icinde yaptirmadiysaniz, erkeklerde 10 yil gecerli galiba oyle hatirliyorum esleriniz de son 10 sene icinde yaptirmaydiysa yaptirmak zorunda. Bebege en yakin anne babanin yaptirmasi sartmis. Aklinizda bulunsun. Yakinda 2 li tarama testi geliyor 12. haftalari kacirmayin. 12-16 hafta arasi gibi de bebisleri hissedip rahat edecegiz insallah🤲 Biz türkiyeden gelenler yada hala türkiye de yasayanlar yani sicak ulkeden gelmis insanlar d vitamini almali sizler kullaniyormusunuz? Biz isvicre de hic günes göremedigimiz icin ilk randevuda verecektir doktor. Demir eksikligine dikkat edin, haftada 2 defa balik tüketemezseniz balik yagi kullanmaniz gerekiyor doktora danisin. 12 haftada multivitaminleri almayi unutmayin :) ( hem kendime kucuk bir hatirlatma hemde sizlere bilgi olsun) bebekler bizi sömürecek son zerremize kadar yani onlar kendine gereken butun vitaminleri alacak, bizimde kendimize bunlari extra almamiz gerekiyor. Balik yagi bebegin beyin gelisimi icin anne karnindayken cok önemli.

Back