• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben bugün kese görmeye gıttım son adet trarıhıme göre 5+6 ultrasonda 6+1 çıktı. Doktor benek çok küçük olduğu ıcın görünmüyor henüz dedı. 6. Haftada normal mı bebek gorunmemesı

2 hafta sonraya hem benek görmeye hemde kalp atışı duyurmaya gıdıcez ama bebegı goremeyınce panıklerım kese boş mu acaba dıye

Canım bak bu benim ki. Kesenin içindeki ölçü şeyini görüyor musun ok gibi? Bunu keseyi ölçerken çekmis seninkinde ölçmedigi an vermiş sanırım. Zaten kağıtta farklı, yukarıda 5 hafta 0 gün yazıyor
Eğer benim dediğim gibiyse o yüzden kese ölçüsü yazmıyor, çünkü bana iki tane verdi birinde keseyi ölçmemiş hali var onda boyut yazmıyor birinde de bu attığım işte ölçmüş hali
Evet canım anladım. Sanırım dediğin gibi ölçüsüz halini çekip vermiş. Neyseki bugün kalp atışlarımızı duyduk rabbime şükürler olsun ki 🙏❤️

Bu ilacı ben de güvenli diye duydum sabah epey kötü çıktım yola arabanın camlarını açtım oksijen iyi geliyor leblebi kraker takılıyorum akşama doğru düzeliyor gibi artarsa doktordan bu hapı isticem benim bulantım garip gece dört gibi uykudan kaldırıyo elim ayağım boşalıyo
Uyumadan önce aç karnına 2 tane iç dedi doktor. Bakalım inşallah işe yarar. Tüm gün seni tutar dedi. Bende öyleyim sabaha karşı 6 gibi uyandım mide bulantısı baş dönmesi ayakta duramadım.

Bencede strese girmeyin bunun için benim beta hcg takibinde doktorum 2 sefer kan istedi bir kerede ben meraktan yaptırdım her yaptırdıgımda 2 günde 3,5 katı yükseldi dün keseyi gördük çok şükür doktor tek dedi. Siz bilirsiniz ama olduda ikiz bence çocuklar bu stresinizden olumsuz etkiler.
Haklısınız teşekkür ederim🙏

Bulantılarınız ne durumda. Benim sabah uyandığımda ve akşam 6 dan sonra başlıyor bikaç gündür. Yediğimi çıkartıyorum yemek görmek istemiyorum. Tatlıdan tiksinmiş durumdayım. Böyle olacağını bilmiyordum diye ağlıyorum 🥲
Benim sabahlari kötü oluyor bazen de gece uykudan uyandırıyor midem boş olduğu için kusmakta zorlanıyorum kolonya ile yapışık dolaşıyorum 🤣 yemeklerin kokusu çok rahatsız ediyor peynir ekmek zeytin öyle yiyorum tatlı görmek istemiyorum 🥺
Bende lierac duydum ama biraz palı şimdilik Hindistan cevizi süreyim dedim sepete ekledim indirime girince alırım onu da😂
Benim arkadaşım kullandı hiç faydasını gormedi karnı çatlak hep o yüzden ben almayı düşünmüyorum onu 😄
Canım yarın kontrole gideceğim
Buraya girince sanki stres oluyorum kendi kendime evham yapıyorum ama sizi çoğu zaman uzaktan takip ediyorum 🥰🥰
Çok teşekkür ederim sorduğun için sen nasılsın
Hadi hayırlısıyla gör bebişini 😍😍 doğru diyorsun sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap 🥰 rica ederim ne demek bende iyiyim haftaya kalp atışı için gidicez bulantilarla başım belada bu aralar 🥺🥺
Ben bugün kese görmeye gıttım son adet trarıhıme göre 5+6 ultrasonda 6+1 çıktı. Doktor benek çok küçük olduğu ıcın görünmüyor henüz dedı. 6. Haftada normal mı bebek gorunmemesı
Ben 6+3 TE gittim geçen bebek çok küçüktü 3mm falan doktor baya yakınlaştırdi öyle belli oldu bence panik yapma bebiş oradadır küçük diye gozukmemistir rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 💞💞

Benim sabahlari kötü oluyor bazen de gece uykudan uyandırıyor midem boş olduğu için kusmakta zorlanıyorum kolonya ile yapışık dolaşıyorum 🤣 yemeklerin kokusu çok rahatsız ediyor peynir ekmek zeytin öyle yiyorum tatlı görmek istemiyorum 🥺

Benim arkadaşım kullandı hiç faydasını gormedi karnı çatlak hep o yüzden ben almayı düşünmüyorum onu 😄

Hadi hayırlısıyla gör bebişini 😍😍 doğru diyorsun sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap 🥰 rica ederim ne demek bende iyiyim haftaya kalp atışı için gidicez bulantilarla başım belada bu aralar 🥺🥺

Ben 6+3 TE gittim geçen bebek çok küçüktü 3mm falan doktor baya yakınlaştırdi öyle belli oldu bence panik yapma bebiş oradadır küçük diye gozukmemistir rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 💞💞
Karnımdan baktı zaten vajınalfen bakmayı uygun bulmuyorum dedı . Bıde idrara sıkışık mısın dedıler ben sana panık bı ınsanım şuan lavaboya gıtsem yaparım hazırım ben dedım ama tam sıkışık degıldım . Kese boyutunu tanımı begendı 2 hafta sonraya randevu verdı

Genelde hep onu öneriyorlar eski çatlakların izlerini bile siliyormuş tabi fiyatı pahalı neremize yetecek onu da bilmiyorum 😂

Karnımdan baktı zaten vajınalfen bakmayı uygun bulmuyorum dedı . Bıde idrara sıkışık mısın dedıler ben sana panık bı ınsanım şuan lavaboya gıtsem yaparım hazırım ben dedım ama tam sıkışık degıldım . Kese boyutunu tanımı begendı 2 hafta sonraya randevu verdı
Bı sıkıntı olsa söylerdi bence zaten benim doktor hiç idrar sormadı bana bende hep sıkışık değilken gittim 🤣🤦🏻‍♀️ kese için gittiğimizde 5+2ydi ama bebek yoktu bende korkmuştum çünkü 6. Haftanın içinde bebek gören çok vardı ama doktor olumsuz konuşmadı daha çok küçük gözükmez bişey dedi 3 hafta sonra gel dedi bana bir sıkıntı olursa 3 haftayı beklemeden gel dedi bende bu pazartesi gittim lekelenme falan olmuştu o zaman gördük minicik bişeydi haftaya da kalp atışı için gel dedi rabbim nasip eder de sağ salim kalpleri duyarız sağlıklı bebisler olur sağlıklı doğarlar 😍😍😍

Selam Kızlar Bulantılar Bendede Çok Kötü Mutfaktan Tiksiniyorum Resmen Evde Çocuğum Olmasa Kuru ekmek yiycem yatıcam bütün gün ama yavrum için mecbur ağzımı yüzümü kapatıp yemek yapıyorum🥴🤢

Genelde hep onu öneriyorlar eski çatlakların izlerini bile siliyormuş tabi fiyatı pahalı neremize yetecek onu da bilmiyorum 😂
Ay yok yalan kız eski çatlak izlerini silen bişey yok ben hızlı kilo alıp verdiğim dönemlerde hep bacaklarım falan çatladı doktora sormuştum çatlak izlerini silen bı krem falan yok sadece çatlamasını engelleyebilirsin hindistan cevizi yağı badem yağı vs sürerek dedi 😄 arkadaşım da o kremi kullanıp fayda görmeyince dedim para tuzağı o zaman 🤣 ya da çatlayacak olduğu zaman ne sürsen çatlıyor çatlamayacak olduğu zaman da catlamiyor kremi kullananlar da krem fayda etti sanıyor 🤣🤣

Ben de çoğu yerden lierac için çok iyi diye duydum etrafımda bio oil kullanan vardı memnundu aslında ama ben bunu denemek istedim. İndirimli halini dermoeczanem de buldum. Trendy dakiler orjinal olmayabilir diye ordan aldım. Birde bence vücut yapısına göredir çatlaklık ben ünlülerin neler kullandığına bakarak seçtim.

Hey maşallah :)
Ben daha hiçbişey almadım çok güzel şeyler var ama şimdiden alıp nereye koyayım 🤪 1+1 evim zaten 😃 benim de eşim daha meraklı 🙂 geçen gün zor durdurdum 😂
Artık kısmet ne olursa bahtımıza. Her iki evladın da güzellikleri ayrı 🤗 Allah sağlıkla sıhhatle doğmalarını nasip etsin 🙏

Dikkat et diloşcum 💜
Etmeye calısıyorum canım benim 🥰

Back