• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Yediğin şeylerden felan olur dedi doktor ama çok da yememiştim, ilk zamanlar mide bulantısından sadece meyve yiyordum onlar fazla oldu galiba bilemedim, şimdi onada dikkat ediyorum elimden geldiğince. Sende sorun olmadan zamanında doğum yap Allahın izniyle 🙏 herkesin Bi korkusu var işte 🥺
Amin canım inşallah hepimizin öyle olsun. Sonu çok güzel olsun inşallah. 💗

Benim en son aclik sekerim 93 cikti suyum 8.1 cm...normali 5 8 arasi olmasi lazim galiba
Evet bende yanlış yazmışım 51 yazacaktım öyle dediler normale dönmüş şimdi rüyamda çeşit çeşit tatlılar ceviz falan gördüm yasak ya canım istedi

Kızlar merhaba bebeğin 1,2 hafta önden geriden gitmesi bunlar nasıl oluyor?yani tüm değerlermii bu şekilde geri veya ileri çıkıyor? Hangi değere bakılıyor.30. Haftada herşey uyumluydu diye hatırlıyorum.dün kontrole gittim 33+1 de sanki birkaç değere 32 fln dedii ilk kez böle duydum doktor sorun olmadığını söyledi ama kafama çok takıldı.normalde geriden gitmesi sıkıntı değil biliyorumda bunun 33. Haftada birden başlaması beni korkuttu.

Back
X