Bende 52ydim aldigimda 60 oldum yine degisen bir sey yok asiri agirSorma nerden aldım 45 kilo halimle neyime güvendim bilmemgerçi şimdi 50 oldum ama yok yine supuremiyorum
Allah bağışlasınOğlum şuan 4 yaşındailk üc ay cok bulantim oldu ama sonra cok iyiydim. Insallah senin gebeliğin de güzel geçer
aynen öyle nasip gerçekten inşallah bundan sonra süreç çok kolay ve güzel geçerYa bir de bana sor, 6. denemede pozitifi görmek şükür ya. Bugünleri gördük. Allah'ım nasip etti gerisi boş.
Sen ne diyorsun ben anneme folik asidi açıklayana kadar akla karayı seçtim. Bu kadar ilacın neye yaradığı hakkında zerre fikri yok kadının :)
Annem de bana kızıyordu baştan ama artık akışa bıraktım. Bebeğinle bol bol konuş çok rahatlıyorsun.
evet evet kesinlikle ben de eşime diyorum ben kendi kendimi muayene edebilirim artık her şeyi öğrendimGercekten hislerime tercuman olmussundun esime dedim ki cahillik mutluluktur yani artik ekrana bakinca doktorla yumurta sayimi kese goruntusu yorumlama falan doktor soylemeden yapabiliyorum bi yanim mutlu evet ama bi yanim o kadar stresli ki anlatamam, icimi rahat tutmaya calissam da bir noktada korkuyorum. Bir kez bos gebelik yasamis olmam da etkiliyor bunu buyuk olcude. Travma olmus resmen bende. Kesenin icinde bebegi gorecek miyim, kalp atisi duyulacak mi hadi duyuldu devam edecek mi beynimin ici kaos. Tup bebek olunca dediginiz gibi ekstra bir endise oluyor sanirim o da surecin zorlugundan. Keske gozumu kapatsam acsam ekim olsa diyorum bir yandan hep aklim belirtilerde herkeste ayni yogunlukta olmayacagini da cok iyi biliyorum ama nafile ,gogus hassasiyetim idare eder durumda, bulantim vs yok sadece biraz gergin ve duygusalim, umarim her sey yolundadir oh be icimi doktum rahatladim
merhaba geç döllenme olunca keseye bakarken anlıyor doktorlar aslında ultrasona ölçüsüne göre çıkıyor o zaman bi şey demiş miydi?selam kızlar nasılsınız ? bir sorum olacak size bugün çok tedirginim moralim de sıfır. Normalde 7 haftalık fakat yumurtlama günümü bildiğimden 6+4 günlük diye hesaplıyorum. 5+1 de kese gördüm. bugün lekelenmem olduğu için normalden erken gittim kalp atışına fakat kalp beklediğimden yavaş dedi doktor, bir hafta sonrasına çağırdı. yani gördük ama duymadık tabi. gerçekten erken midir geç döllenme olabilir mi bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var ne diyorsunuz ?
Ahhaha evet yaevet evet kesinlikle ben de eşime diyorum ben kendi kendimi muayene edebilirim artık her şeyi öğrendimbende de hiç bulantı vs bir şey yok göğüs hassasiyetim de hafifledi bi sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum insanlar kolay hamilelik için dua eder biz de belirti arıyoruz bi 18 20. haftaya gelip bebişleri hissedene kadar böyle geçecek heralde
İnşallah canım insallah ama bel fıtığı gibi belimden bacagima vuruyor ağrı. Bu aralar da yoruldum biraz tabi ondan da oluyor insallah hep böyle devam etmezCanım ya insallah çok ağrılı geçmez
merhaba teşekkür ederim cevabınıza, evet bir hafta geri çıkıyor sat a göre. Aslında bu normal mi onu öğrenmek istemiştimmerhaba geç döllenme olunca keseye bakarken anlıyor doktorlar aslında ultrasona ölçüsüne göre çıkıyor o zaman bi şey demiş miydi?
Hiç sıkma canını burda da ben dahil birçok kişinin hesapladığı tarihle farklı tarihler çıktı hastanede. Daha yolun başındayız, kalp atışı, gelişim, vs için bebeklerimizin zamana ihtiyacı var. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizimerhaba teşekkür ederim cevabınıza, evet bir hafta geri çıkıyor sat a göre. Aslında bu normal mi onu öğrenmek istemiştim
normal diye biliyorum endişe edilecek bir durum yok haftaya daha net duyarsınız benim tüp bebek mesela ona rağmen kalp atışı için 7.haftada çağırdı doktorummerhaba teşekkür ederim cevabınıza, evet bir hafta geri çıkıyor sat a göre. Aslında bu normal mi onu öğrenmek istemiştim
Çok geçmiş olsun .Hamilelikte ters bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama kefir için .covidi hafif atlatmakta çok işe yarıyor .inşallah hafif atlatırsınız Acil şifalar dilerimSizce ben 3 senedir bir kere bile covid olmayıp, 3 sene çocuk için uğraştıktan sonra aşılamayla hamile kaldığım ay covid olmuş muyumdurMoralim bozuk, çok üzgünüm inşallah sağlıkla atlatırım.
Kefirin gebelikte yararlı olduğunu duymuştum. Mutlaka içicem çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun .Hamilelikte ters bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama kefir için .covidi hafif atlatmakta çok işe yarıyor .inşallah hafif atlatırsınız Acil şifalar dilerim
Hayirli olsun canim insallah saglicakla kavus bebisineMerhabalar beni de eklermisinizİlk gebeliğim olunca tecrübe sıfır kendimi birçok konuda bomboş hissediyorum ama iyiki bu gruplar var .kuran arkadaşlardan Allah razı olsun tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübesinden faydalanmak isterim.Evde yaptığım testten sonra ilkkez doktora gittim bugün .beta degeri 313.8cıktı 4hafta 5günlüğüz doktorum 1hafta sonra tekrar bakalım o zaman muhtemelen kese görünür dedi .Bu beta değeri normal mi ? Haftaya kese görünür mü acaba ? Kalp atışı kısmı ise daha da sonraki haftalarda mı? Birde ben gebelik planlarken folidoce folik asit kullanıyordum doktor bugün folden -QF diye başka bir marka yazdı.kullanan var mı tavsiye ediyor musunuz ?diğerinden farkı sanırım iyot ve çinko içermesi ekstra
Bunuda nerden cikarttiniz ki covid testti mi yaptiniz?Sizce ben 3 senedir bir kere bile covid olmayıp, 3 sene çocuk için uğraştıktan sonra aşılamayla hamile kaldığım ay covid olmuş muyumdurMoralim bozuk, çok üzgünüm inşallah sağlıkla atlatırım.
Cok gecmis olsun canim doktor lekelenmen hakkinda ne dedi neden oyle olmusselam kızlar nasılsınız ? bir sorum olacak size bugün çok tedirginim moralim de sıfır. Normalde 7 haftalık fakat yumurtlama günümü bildiğimden 6+4 günlük diye hesaplıyorum. 5+1 de kese gördüm. bugün lekelenmem olduğu için normalden erken gittim kalp atışına fakat kalp beklediğimden yavaş dedi doktor, bir hafta sonrasına çağırdı. yani gördük ama duymadık tabi. gerçekten erken midir geç döllenme olabilir mi bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var ne diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?