Zati büyüyünce onlar da yiyecekAfiyet olsun canın istediyse ye ne yapalım artık :)
Bebişler de biraz anlayışlı olsunlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zati büyüyünce onlar da yiyecekAfiyet olsun canın istediyse ye ne yapalım artık :)
Bende vicdan azabı çekiyorum 3 aydan sonra yemeye de razıyım ya kaldı 1.5 ayDoktorum bana beslenme listesi verdiğinde, ben buradakileri yiyip içemiyorum, sağlıklı beslenemiyorum demiştim, üzülme ilk üç ay listeye uymanı bekleyemeyiz demişti.
Demek ki önemli olan ülk üç ay sonrası, tabii vicdan azabından ölmezsem.
KİZLAR MERHABA 1 HAFTA ONCE BETA 218Dİ BUGUN 6000 ÇIKTI BAYA ŞAŞIRDIK COK ARTMIŞ BU KADAR ARTİS NORMAL Mİ SİZCE DOKTOR SUANLİK TEK KESE GÖRÜNÜYOR DEDİ AMA İKİ KESE OLUSMAZUMARİM SONRADAN. SİZCE İKİZ OLMA DURUMU VAR MİDİR SİZİN ARTİSLARİNİZ NASİLDİAfiyet olsun canın istediyse ye ne yapalım artık :)
Benimki erkekti ve istifra etmekten 5 kg verdim bir arkadaşım şuan kıza hamile ve hiç bulantısı olmadı.Erkek çocuklarda mide bulanmaz çok diyorlar erkek gibi geldi şuan bana
Bende de yok insallahta olmaz
Çok sevindim senin adına aşkım hafif geçirmen güzel
Zaman da geçmiyor.Bende vicdan azabı çekiyorum 3 aydan sonra yemeye de razıyım ya kaldı 1.5 ay
Gercekten hislerime tercuman olmussun dun esime dedim ki cahillik mutluluktur yani artik ekrana bakinca doktorla yumurta sayimi kese goruntusu yorumlama falan doktor soylemeden yapabiliyorum bi yanim mutlu evet ama bi yanim o kadar stresli ki anlatamam, icimi rahat tutmaya calissam da bir noktada korkuyorum. Bir kez bos gebelik yasamis olmam da etkiliyor bunu buyuk olcude. Travma olmus resmen bende. Kesenin icinde bebegi gorecek miyim, kalp atisi duyulacak mi hadi duyuldu devam edecek mi beynimin ici kaos. Tup bebek olunca dediginiz gibi ekstra bir endise oluyor sanirim o da surecin zorlugundan. Keske gozumu kapatsam acsam ekim olsa diyorum bir yandan hep aklim belirtilerde herkeste ayni yogunlukta olmayacagini da cok iyi biliyorum ama nafile ,gogus hassasiyetim idare eder durumda, bulantim vs yok sadece biraz gergin ve duygusalim, umarim her sey yolundadir oh be icimi doktum rahatladimevet tabi ki öyle ama zor elde edilen bi gebelik olduğu için insan daha tedirgin oluyor. bir de sanırım biz her şeyi gereğinden fazla biliyoruz. ben hep bi sonraki adım için endişe duyuyorum. kan testim pozitif çıkar acaba düzenli yükselecek mi , düzenli yükseldi acaba kese gözükecek mi , kese gözükür acaba dolu mu , kalp atışı olacak mı.. annem çok kızıyor bana 5 tane çocuk doğurmuş biz hiç böyle şeyler bilmezdik yok kimyasal gebelik yok boş gebelik ilk üç gebeliğinde ultrasona bile girmemiş bazen diyorum keşke ben de hiçbir şey bilmeseydim rahat rahat takılsaydım
Philips maraton pismanliktirOfff aynısını yaşıyorum heryer heryerde ilk gebeliğim düşük olunca doktor banada çok aGır is yapma dedi. Süpürge açamıyorum süpürgem philips en ağırlarindan zaten gebe değilken bile zorluyordu şimdi elime bile alamam korkudan. Eşim zaten yapmıyor ev kirli mutsuzum diyince eşimde senin şuan en mutlu anların olması lazım falan diyor hiç anlamıyor.. utuydu çamaşırdı yemekti anca onları yapabiliyorym nolucak böyle hiç bilmiyorum
Canım ya insallah çok ağrılı geçmezEvet bende duydum hep bunlar yüzünden erkek gibi hissetmeye başladım artık Hahaha
İnşallah olmaz canım yaa 6. Haftada falan başlıyor diyorlar ama bakalım senin daha anca anca başlar eğer olursa inşallah olmasindaa
Ama ben sırt ağrısı bel ağrısı çok cekicem şimdiden böyleyse
Belirti konusunda da aynıyız , arkadaşlar hep yazıyor bulantı diye benim de çok çabuk midem kazınıyor mesela. Beta uyutur diyorlar ben geceleri uyuyamıyorum O yüzden kontrol günlerini iple çekiyorım zaman geçmek bilmiyor.Gercekten hislerime tercuman olmussun dun esime dedim ki cahillik mutluluktur yani artik ekrana bakinca doktorla yumurta sayimi kese goruntusu yorumlama falan doktor soylemeden yapabiliyorum bi yanim mutlu evet ama bi yanim o kadar stresli ki anlatamam, icimi rahat tutmaya calissam da bir noktada korkuyorum. Bir kez bos gebelik yasamis olmam da etkiliyor bunu buyuk olcude. Travma olmus resmen bende. Kesenin icinde bebegi gorecek miyim, kalp atisi duyulacak mi hadi duyuldu devam edecek mi beynimin ici kaos. Tup bebek olunca dediginiz gibi ekstra bir endise oluyor sanirim o da surecin zorlugundan. Keske gozumu kapatsam acsam ekim olsa diyorum bir yandan hep aklim belirtilerde herkeste ayni yogunlukta olmayacagini da cok iyi biliyorum ama nafile ,gogus hassasiyetim idare eder durumda, bulantim vs yok sadece biraz gergin ve duygusalim, umarim her sey yolundadir oh be icimi doktum rahatladim
Kalp atışına kadar benim de geçmezdi şimdi iyi gidiyorZaman da geçmiyor.
Sorma nerden aldım 45 kilo halimle neyime güvendim bilmem gerçi şimdi 50 oldum ama yok yine supuremiyorumPhilips maraton pismanliktir
O da doğruZati büyüyünce onlar da yiyecek
Benim bebiş sata göre geri ama doktor üstünde durmadı benim çok çok yemem lazım sanırım inşallah yakalarım satıCips yicem kola içmem
Bu soğanda bi keramet var demek vücudumuz istiyosa yiyelim faydalıdır :)Ay benimde canım soğan çekiyor sürekli. Aşerme için erken daha 5+4 teyim de ama sürekli yeşil soğan, soğan yeme isteği geliyor
Benim ev de aynısı yere düşen bişeyi kaldırmıyorum o sebeple bugün gittim robot süpürge aldım umarım evi toplar çamaşırları filan asar o kadar para veriyozOfff aynısını yaşıyorum heryer heryerde ilk gebeliğim düşük olunca doktor banada çok aGır is yapma dedi. Süpürge açamıyorum süpürgem philips en ağırlarindan zaten gebe değilken bile zorluyordu şimdi elime bile alamam korkudan. Eşim zaten yapmıyor ev kirli mutsuzum diyince eşimde senin şuan en mutlu anların olması lazım falan diyor hiç anlamıyor.. utuydu çamaşırdı yemekti anca onları yapabiliyorym nolucak böyle hiç bilmiyorum
Bence yemekle ilgisi yok onun ben doğru düzgün beslenemiyorum ultrasonda bi gün önde görünüyor değişebilen bişeymiş o zamanla düzelir merak etme. Bir de genetik olduğunu duymuştum iri bebekler hep önde gider diye anasına çektiyse 6 kilo doğarBenim bebiş sata göre geri ama doktor üstünde durmadı benim çok çok yemem lazım sanırım inşallah yakalarım satı
Yaaaa evet zaten genelleyemeyiz de söylenti işte şuan nasılsın iyi misinBenimki erkekti ve istifra etmekten 5 kg verdim bir arkadaşım şuan kıza hamile ve hiç bulantısı olmadı.
Geç döllenme olmuş olabilir bi deBenim bebiş sata göre geri ama doktor üstünde durmadı benim çok çok yemem lazım sanırım inşallah yakalarım satı
Ya kiyamam ayni ben cidden bende geceleri uyku problemi cekiyorum hatta ilk ogrendigimde neden bilmiyorum o kadar cok uyaniyordum ki gece ve buna ragmen sabah 7 de ayaktaydim. Kime sorsam aksam 9 da uyumus ben zombi gibiyim gun icinde bazen uyuyorum ama her zaman degil o da yapacak bir sey olmadigindan can sikintisindan yani oyle bayilmiyorum uyku diye mide kazintisi bendede var bu ara sabahlari daha yogun oglen canim bisey yemek istemediyse aksama dogru oluyor , gecen bir arkadasim ve kuzenim kizdilar hatta kafana cok takiyorsun diye ikiside bir kere mideleri bulanmadan dogurdular insan bulanti bekler mi ya deli gibi sanki guzel bir sey ama ben bekliyorum yalan yokBelirti konusunda da aynıyız , arkadaşlar hep yazıyor bulantı diye benim de çok çabuk midem kazınıyor mesela. Beta uyutur diyorlar ben geceleri uyuyamıyorum O yüzden kontrol günlerini iple çekiyorım zaman geçmek bilmiyor.
Ben de senin gibi tüp bebek annesi adayıyım. Keseyi bile görünce aklıma acaba bu büyümüş bir yumurta mı diye geldi
Oğlum şuan 4 yaşında ilk üc ay cok bulantim oldu ama sonra cok iyiydim. Insallah senin gebeliğin de güzel geçerYaaaa evet zaten genelleyemeyiz de söylenti işte şuan nasılsın iyi misin