Çok sağol canım hepimize geçmiş olsuncanım haber var mı ne dedi doktor? rabbim yavrunu sana bağışlasın.
geçmiş olsun yeniden canım.
Hayırlısıyla şu risklerden kurtulup 12. haftaları bir görseydik hep birlikte inşallah.
ahh inşallah rabbim bu mutluluğu yaşamayı bizlere de nasip eder inşallah. :)Çok sağol canım hepimize geçmiş olsunevet evet amin inşallah o haftalar da gelecek sonra ah şu 30lu haftalar gelse diyeceğiz
Canım burda çok kişi atlattı telaş yapma onlardan biri benim 5. Haftamda coronaydım nar ye bol bol günde 4 taneye kadar parol verdi doktorum bağışıklık düştüğü için korkma biraz ağır geçebilirsin dinlen su iç ıhlamur içKızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol
Arkadaşlar sizde ne gibi şikayetler var acaba benim mide yanmam bulantim halsizligim çok fazla var bide arada karnım agriyor baya korkuyorum. Hele mide yanması normal mi şimdiden. Bide o kadar ki halsizim gun boyu doğru düzgün birsey yapamıyorum ev kac gündür goc ediyor elimi vurmadım nereye kadar böyle bilemiyorum siz işlerinizi yapabiliyor musunuz merak ettim. iki çocuğum var anca onları gönder ilgilen o kadar.
İnanılmaz mide yanmasi var geceleri artıyor resmen ve uyku. 10 saat kesin uyuyorum ama yetmiyo sanki. Çalışıyorum bir de. Eve zor atıyorum kendimi. Evde hiçbir şey yapamıyorumArkadaşlar sizde ne gibi şikayetler var acaba benim mide yanmam bulantim halsizligim çok fazla var bide arada karnım agriyor baya korkuyorum. Hele mide yanması normal mi şimdiden. Bide o kadar ki halsizim gun boyu doğru düzgün birsey yapamıyorum ev kac gündür goc ediyor elimi vurmadım nereye kadar böyle bilemiyorum siz işlerinizi yapabiliyor musunuz merak ettim. iki çocuğum var anca onları gönder ilgilen o kadar.
çok geçmiş olsun. 7+3 üm ben de.progestanı fitil olarak kullanıyorum ben. doktor kesmedikçe ilaçları eksiltme bence.. iğnesini vurunuyor musunuz siz? iğnesiini de veriyorlar genelde.Merhaba kızlar ben de 7+5 oldum dün doktor kontrolüne gittim. Geçen hafta korona atlattım ben de baya da zor geçti. İkinci geçirisim ve üç aşıliyim. Direncim çok düşmüştü iyi beslenemedim. İki haftadir lekelenmem kesilmisti mutluydum iki gün progestan içmedim dün akşam tekrar başladı. Gerçekten sevincim hep kursagimsa kalior. Bebiş çok şükür iyi üç gün geriden geliormus sadece çok sorun etmedi doktor kanama alani da görmedi ama rahim operasyonu geçmişi olanlar bu lekelenmeleri yaşıyor sanirim. Kesilse de rahatlasaydim ya. Kaybetmekten çok korkuyorum...bu mucizeyi o kadar çok bekledik o kadar yiprandik ki Allah kimseyi sınamasin bununla.
Göreceğimizi biliyorum :) Herşey her geçen gün daha iyi olacak. Göreceksiniz.Hayırlısıyla şu risklerden kurtulup 12. haftaları bir görseydik hep birlikte inşallah.
vallahi zormuş hayyalcim. gözümü yumup bi anda ekim ayında açmak istiyorumGöreceğimizi biliyorum :) Herşey her geçen gün daha iyi olacak. Göreceksiniz.
İlk trimester en zoru sanırım :)
maşallah canım 6+3 müsün bugün ?Bende bugün gittim doktora bebisi gördük kalp atışını gördük haftaya tekrar çağırdı çok şükür 3.61 mm bı bebiş vargelen akıntım için de fitil verdi yapılacak kan tahlillerinin listesini alıp sağlık ocağında yaptırdım orada da gebe izlem başlatıldı tansiyonum çok yüksek çıktı
Bende yarın 7+3 gidicem inşallah duyarım 5 6 haftalarda çok zor duyuluyor yada alttan duyuluyor. Ben o yüzden biraz beklemek istedimKızlar kalp atışını kaç haftalık duydunuz ben dün 5+6 da duyamadım. Tam 7. Haftada tekrar çağırdı doktorum
Maşallah sana kuzucuk. Sağlıkla büyüsün. Tuzsuz yiyeceklere başlarsın o zaman. Pembe/Kırmızı mı akıntın ceri?Bende bugün gittim doktora bebisi gördük kalp atışını gördük haftaya tekrar çağırdı çok şükür 3.61 mm bı bebiş vargelen akıntım için de fitil verdi yapılacak kan tahlillerinin listesini alıp sağlık ocağında yaptırdım orada da gebe izlem başlatıldı tansiyonum çok yüksek çıktı
Bence kesin duyarsın yeterince büyük...Bende yarın 7+3 gidicem inşallah duyarım 5 6 haftalarda çok zor duyuluyor yada alttan duyuluyor. Ben o yüzden biraz beklemek istedim
5+6 ya kese görmeye çağırdı benım doktorum kalp atışı ıcın erken degıl muKızlar kalp atışını kaç haftalık duydunuz ben dün 5+6 da duyamadım. Tam 7. Haftada tekrar çağırdı doktorum
Lütfen öyle deme, bu zor zamanları atlatıp hayalindeki gibi bir gebelik yaşamanı dilerim. İlk 3 ay zor, beklemek ve düşünmek sonrasında kaygıları bertaraf etmek zor... İnşallah bundan sonrası istediğin gibi olur.Eve çıktım kızlar kanamam durdu leke geliyor sadece belim ağrıyor yatmaktan olabilir doktor dün kanama alanı çok gözüküyordu bugün çok iyi yok gibi dedi valla dualarla atlatıyoruz hep zorlukları 6 senedir hep hamile kalmak istedim diodun en çok hamileliği merak ediyorum eşime nazlancam herkes üstüme titricek ama hiç hayalim gibi değilmiş şimdi istiyorum ki Allah'ım nolur uyuyun uyaniyim kucağıma alıyım
Çok sevindim daha iyi olmanıza. Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşEve çıktım kızlar kanamam durdu leke geliyor sadece belim ağrıyor yatmaktan olabilir doktor dün kanama alanı çok gözüküyordu bugün çok iyi yok gibi dedi valla dualarla atlatıyoruz hep zorlukları 6 senedir hep hamile kalmak istedim diodun en çok hamileliği merak ediyorum eşime nazlancam herkes üstüme titricek ama hiç hayalim gibi değilmiş şimdi istiyorum ki Allah'ım nolur uyuyun uyaniyim kucağıma alıyım
Sağolasın canımCanım burda çok kişi atlattı telaş yapma onlardan biri benim 5. Haftamda coronaydım nar ye bol bol günde 4 taneye kadar parol verdi doktorum bağışıklık düştüğü için korkma biraz ağır geçebilirsin dinlen su iç ıhlamur iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?