• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
o kanama alanı ya vajinal yoldan atılırmış, eğer yakın değilse vajinal yoldan cıkış bulamıyorsa da vücut zamanla tabiri caizse emiyor sindiriyor gibi oluyormuş.
evet ben progestan fitil de alıyorum geceleri, proluton iğneyi de haftada 1 vurunuyorum. gebeliği başından beri kanamalar olmadan başlamıştık riskli gebelik diye. ben coraspine devam ediyorum.
ah inşallah yavrum kötü haberler almayalım kimselerden artık inşallah :KK200:

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. listeye ekledim hemen. Son adet tarihi- tahmini doğum filan paylaşırsan onları da ekleyebilirim :KK200:

çok geçmiş olsun canım. rabbim o kalp atışını hayatından eksik etmesin :KK200: listemize eklememi ister misin seni de ?:)

ah canım benim. allah sabır versin. tevekkül etmekten başka çare yok. rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. ne olur yıpratma kendini..

merhabalar hayırlı olsun :) listeye eklememi ister misiniz? :)
Merhaba, musait oldugunuzda ekleyebilirsiniz cok tesekkur ederim 🥰

o kanama alanı ya vajinal yoldan atılırmış, eğer yakın değilse vajinal yoldan cıkış bulamıyorsa da vücut zamanla tabiri caizse emiyor sindiriyor gibi oluyormuş.
evet ben progestan fitil de alıyorum geceleri, proluton iğneyi de haftada 1 vurunuyorum. gebeliği başından beri kanamalar olmadan başlamıştık riskli gebelik diye. ben coraspine devam ediyorum.

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. listeye ekledim hemen. Son adet tarihi- tahmini doğum filan paylaşırsan onları da ekleyebilirim :KK200:

çok geçmiş olsun canım. rabbim o kalp atışını hayatından eksik etmesin :KK200: listemize eklememi ister misin seni de ?:)

ah canım benim. allah sabır versin. tevekkül etmekten başka çare yok. rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. ne olur yıpratma kendini..

Demek ki bizim yakınmış aktığına göre

Tabiki seve seve eklenirim. 6 artı 0. Tahmini doğum tarihi 18 ekim ilk çocuk🙏Kese 14 şubat kalp 21 şubat 🙏🙏( allah duymayanlara da duyursun sağlıcakla)

İyiyim kuzum annem ablam geldi memleketten, bu ara pek giremiyorum sen nasılsın ne yapıyorsun 😍
Şükür benim şuan rahat geçiyor, sen nasılsın başladı mı belirtiler
Ay ne güzel canım güzel vakit geçirin 😍❤️
Çok şükür, benimde sancılarım hafif azaldı yine bazen giriyo gidiyo ama eskisi gibi çok değil bu sabah böyle mide bulantı hissi geldi ama gitti sonra başkada belirti yok şuanlık bakalım bekliyoruz 😍❤️ Çarşamba keseyi görürsem rahatlayacağım 🤲❤️

kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var 😔
Gecmis olsun. Cok kisa surede saglikla yine hamile kalacaksiniz insallah 🙏🏻 Uzulmemeye calisin, ne desem bos biliyorum ama

kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var 😔
Canım çok çok üzgünüm.. İnşallah bir an önce toparlanirsin, Allahim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin, bütün dualarım seninle 😔🤲🏻🤲🏻

Ay ne güzel canım güzel vakit geçirin 😍❤️
Çok şükür, benimde sancılarım hafif azaldı yine bazen giriyo gidiyo ama eskisi gibi çok değil bu sabah böyle mide bulantı hissi geldi ama gitti sonra başkada belirti yok şuanlık bakalım bekliyoruz 😍❤️ Çarşamba keseyi görürsem rahatlayacağım 🤲❤️
Sagolasin canim cok tesekkur ederim.
Çok az kaldı canım 1 gün var artık, Insallah küçük bebeğinin kesesi gözükür❤
Şu zamanları atlatirsan cok cok rahatlayacaksin insallah❤

Canım çok çok geçmiş olsun bak bebişin hala sana tutuyor o güçlü bır bebek sende güçlü annesin .

Valla aklım burada blackbird87 blackbird87 ve -Sunshine -Sunshine haberlerinizi bekliyoruz 🙏

Canım çok üzüldüm çok çok hemde biran önce iyileşip bize bebek müjdesi verceksin kürtajdan hemen sonra bebek çabuk oluyor üzülme demicem ama kendine dikkat et olur mu?

Rabbim içine ferahlık versin yaşadım bilirim geçecek inşallah dualarımdasın artık inşirah dinle bol bol canım🤲🏻

Ah yaa 😞 çok üzgünüm canım. İnşallah psikolojik boyutu kısa sürede atlatırsın.. doğru zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.. Allah yardımcın olsun

Rabbim içine ferahlık versin inşallah 🙏🏻 Toparlandıktan sonra en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsiin insallah 🙏🏻

Bulamamak zor bulduktan sonra kaybetmek çok daha zor. Tesellisi zor kelime seçmesi zor hissetmek çok zor. Allah kalbine ferahlık versin. Kat kat güzelini en kolayından bir daha yaşayasın tez zamanda.

Demek ki 😂

Çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimden 😔 rabbim içine ferahlik versin Allah'ım yardım etsin sana yakın zamanda tekrar olacak sen üzme tatlı canını vardır rabbimin bir bildiği 😔

Bende aynıyım 6+2 pcos var keseyi gördük kalbini duymadık yarın bir doktora gidicem bakalım , bende de sağda ve hep orada ağrım var hep aynıyız 😄

Amiin çok teşekkürler 🥰
Aynen duyamazsam erken daha biliyorum benim doktor zamanını bekler tahminim çünkü normalde keseden sonra 3 hafta sonra gel demişti 😄

Canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda yeni bir hamilelik haberi ile bize güzel müjdeler verirsin. :(

Cok gecmis olsun. Her zorluktan sonra bir kolaylık mutlaka vardır. Bunu asla unutmayın.. Yüzünüz yine ve cok daha güzel sekilde gülecektir.. en güzelleri sizin olsun 🧡

Çok ama çok üzgünüm insallah en kısa sürede sağlıklı gebelik geçirirsin canım 🤲 dualarım seninle
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar rabbim kendiliginden nasip ederse basgoz ustune aksi halde artik esimle tedavileri biraktik bu son demistik kendi.aramizda hayirlisi.degilmis.demekki

Back