Merhaba canım 14 Şubat benımde transferın 14. Günüydü benım degerım 451 çıkmıstı . Benımde 3. Gün 2 embrıyo transfer edılmıstı. Senın ıkız gıbı gelıyor bana sağlıklı oluşunda tek çift onemlı degıl diyorum artık . Benımde hiç bır belırtı yok bazen panık oluyorum n’oluyo duruyo mu acaba diye bazen de regli sancısı yaşıyorum kanamam mi gelecek diye endışelenıyorum. Cuma günü doktor kontrolüm var kese görmek ıcın . Allah sağsalım kucağımıza almayı nasıp eder inşallah
Eve çıktım kızlar kanamam durdu leke geliyor sadece belim ağrıyor yatmaktan olabilir doktor dün kanama alanı çok gözüküyordu bugün çok iyi yok gibi dedi valla dualarla atlatıyoruz hep zorlukları 6 senedir hep hamile kalmak istedim diodun en çok hamileliği merak ediyorum eşime nazlancam herkes üstüme titricek ama hiç hayalim gibi değilmiş şimdi istiyorum ki Allah'ım nolur uyuyun uyaniyim kucağıma alıyım
Canım benim sabırla geçecek bu günlerimiz. Kanama alanın da azalmış çok çok güzel bi haber. Varsın leke gelsin. Sakin kalıp sabırla atlatacağız inşallah bu günleri
Lütfen öyle deme, bu zor zamanları atlatıp hayalindeki gibi bir gebelik yaşamanı dilerim. İlk 3 ay zor, beklemek ve düşünmek sonrasında kaygıları bertaraf etmek zor... İnşallah bundan sonrası istediğin gibi olur.
İnşallah canım hepimiz sağlıklı korkumuz olmadan bebeğimizi kucağımıza alacağımız güne hiç sıkıntı olmadan ulaşırız bu gruptaki herkese çok dua ediyorum inşallah herkes sağlıklı hayırlı Salih Saliha kullardan evlatlar nasip olur
İnşallah canım hepimiz sağlıklı korkumuz olmadan bebeğimizi kucağımıza alacağımız güne hiç sıkıntı olmadan ulaşırız bu gruptaki herkese çok dua ediyorum inşallah herkes sağlıklı hayırlı Salih Saliha kullardan evlatlar nasip olur
Canım benim sabırla geçecek bu günlerimiz. Kanama alanın da azalmış çok çok güzel bi haber. Varsın leke gelsin. Sakin kalıp sabırla atlatacağız inşallah bu günleri
Eve çıktım kızlar kanamam durdu leke geliyor sadece belim ağrıyor yatmaktan olabilir doktor dün kanama alanı çok gözüküyordu bugün çok iyi yok gibi dedi valla dualarla atlatıyoruz hep zorlukları 6 senedir hep hamile kalmak istedim diodun en çok hamileliği merak ediyorum eşime nazlancam herkes üstüme titricek ama hiç hayalim gibi değilmiş şimdi istiyorum ki Allah'ım nolur uyuyun uyaniyim kucağıma alıyım
Sağolasın canım.
Yani bazen düşünüyorum eğer her şey kusursuz, mükemmel rahatlıkta geçseydi ben ne anneliğin, ne de çocuk sahibi olmanın kıymetini önemini hassasiyetini anlayamazdım.
Allah nasip ederse oluyormuş her şey. Bunu hep söyleriz biliriz ama bu kadar derinden hissetmezdim hiç. Rabbim daha büyük imtihanlar vermesin. Varsın stresli olsun ama bebişlerimiz bizimle olsun. Rabbim tüm annelerin kalbini ferahlatsın inşallah.
Çok geçmiş olsun umarım siz ve kanama yaşayan tüm anneler en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Hamile kalmakta olmuyormuş dedim bugün kendime bende gebeliğin başlarında kanama yaşadığım İçin çok iyi anlıyorum sizleri. Geç sahip olunca insan kaybetmekten dahada korkuyo sanki. Rabbim buraya hepimizin doğum hikayelerini yazmayı nasip etsin, sağ Salim atlatalım bu günleri inşallah
Çok geçmiş olsun umarım siz ve kanama yaşayan tüm anneler en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Hamile kalmakta olmuyormuş dedim bugün kendime bende gebeliğin başlarında kanama yaşadığım İçin çok iyi anlıyorum sizleri. Geç sahip olunca insan kaybetmekten dahada korkuyo sanki. Rabbim buraya hepimizin doğum hikayelerini yazmayı nasip etsin, sağ Salim atlatalım bu günleri inşallah
Bugün doktor kontrolüm vardı ilk defa gittim, adet tarihime göre 5+6 daydım. Mesanem sıkışık olmadigi için kese zor göründü bu yüzden alttan baktı çok şükür kese de var kalp atışını da duyduk. Bebek 6 haftalık çıktı kesem 5+3 çıktı. kontorle giderken mesaneniz biraz dolu olursa sanırım daha iyi görüntü alabiliyorlar.