Cok üzüldüm canım ne diyecegımı bilemıyorum rabbim sabır versın herseyde bir hayır vardır nolur umudunu yıtırmetesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar rabbim kendiliginden nasip ederse basgoz ustune aksi halde artik esimle tedavileri biraktik bu son demistik kendi.aramizda hayirlisi.degilmis.demekki
Kızlarrr bende 5+3 oldum daha ne kese nede kalp atısı icin doktora gitimhaftaya 01.03 randevum var inshallah kabınıde duyarız 14.02 de kan verdım tam transferın 14cü günü ve 952 cıktı bidaha verın demedıler o yüzden daha bilmiyorum bir mi ikiz mi sizce deyer nasıl ikiz olabılırmı ? Cift empryo transfer edıldı bırı A biride B kalıte 3.gün empryosu. hamilelini örendıgım gün bulantım oldu sabah bı kac gün sonra gecdı sımdı bulanmıyor buda benı tedırgın edıyor neden bı belırtı yok dıye normalmi kanamam lekelenme yok ara sıra adet agrısı gıbı agrım oluyor sonra gecıyor sizdede öylemı ?
Merhaba uzun zamandır buralara bakamadım yazınızı şimdi gördüm, gerçekten çok güzel yazmışsınızArkadaşlar merhaba , ben de 6+0 gebeliğim var şükür. Kanamalarım bir haftadır devam ediyor. Bugün sabah özellikle yoğundu. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Günlerdir hep siteyi dolaşıp kanaması olanları aradım da aradım. Şimdi benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum.
Kanamalardan bebek sağlıklıysa etkilenmiyormuş , doktor artık kanamayı takma dedi. Kanamasıyla devam eden çok gebe varmış. Sakin kalabilmek epey zor biliyorum. Ama mecburuz.
Ben bugün kalp atışını da duydum şükürler olsun rahatladım allahım duymayanlara da nasip etsin.
Bulantıları olan arkadaşlar eminim günler çok zor geçiyordur ama her bulantı bebeklerin daha sağlıklı ilerlediğinin kanıtı olarak da düşünülebilirmiş. Ne olur kendinizi telkin edin. Kanama görmek çok daha kötü. Hele ki benim gibi sayısını unuttuğunuz kadar tedavi geçirip tüp bebekle anne adayıysanız
Allah hepimizin Yardımcısı olsun. Dualarda buluşalım.
Merhaba 6+2 yim ben de. Yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyorduk. Doktorda pkos olduğumu öğrendim. İlk ay ilaç kullandık. Sonra bekledik sonraki ay çatlatma iğnesi sonra tekrar bekledik ilaçların etkisi sonraki ayı da etkiliyor dedi doktorum bir ay daha bekledik ve bidahaki adetin 2. Günü aşılama yapacağız gel dedi. Ben adet günümü beklerken hamile olduğumu öğrendimkeseyi gördük ama kalp atışını daha duyamadık. Bebeği sağ tarafımda hissediyorum acaba sizlerin ne tarafta
Merhaba canım 14 Şubat benımde transferın 14. Günüydü benım degerım 451 çıkmıstı . Benımde 3. Gün 2 embrıyo transfer edılmıstı. Senın ıkız gıbı gelıyor bana sağlıklı oluşunda tek çift onemlı degıl diyorum artık . Benımde hiç bır belırtı yok bazen panık oluyorum n’oluyo duruyo mu acaba diye bazen de regli sancısı yaşıyorum kanamam mi gelecek diye endışelenıyorum. Cuma günü doktor kontrolüm var kese görmek ıcın . Allah sağsalım kucağımıza almayı nasıp eder inşallahKızlarrr bende 5+3 oldum daha ne kese nede kalp atısı icin doktora gitimhaftaya 01.03 randevum var inshallah kabınıde duyarız 14.02 de kan verdım tam transferın 14cü günü ve 952 cıktı bidaha verın demedıler o yüzden daha bilmiyorum bir mi ikiz mi sizce deyer nasıl ikiz olabılırmı ? Cift empryo transfer edıldı bırı A biride B kalıte 3.gün empryosu. hamilelini örendıgım gün bulantım oldu sabah bı kac gün sonra gecdı sımdı bulanmıyor buda benı tedırgın edıyor neden bı belırtı yok dıye normalmi kanamam lekelenme yok ara sıra adet agrısı gıbı agrım oluyor sonra gecıyor sizdede öylemı ?
Gecmis olsun öncelikle ama mücadeleyi birakmayin bence rabbim hakkinizda hayirlisini versin herzaman.Tedavileride birakmayin lütfen pes etmeyin biraz kendinizi toplayin sonra tekrar eski gücünüze kavusursunuz insallahtesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar rabbim kendiliginden nasip ederse basgoz ustune aksi halde artik esimle tedavileri biraktik bu son demistik kendi.aramizda hayirlisi.degilmis.demekki
Canım benim şimdi bunu düşünme öncelikle sen kendine odaklan bunun çok doğal bir psikolojik sonucu var en kısa sürede toparlanmanı diliyorum. Sonrasında tekrar deneme mevzusunu eşinle değerlendirirsiniz ama şunu da unutma vücudun gebe kaldı ve bunu deneyimledin, sonrasında bakarsın kendiliğinden geliverir bebişin ve bu oldukça muhtemeltesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar rabbim kendiliginden nasip ederse basgoz ustune aksi halde artik esimle tedavileri biraktik bu son demistik kendi.aramizda hayirlisi.degilmis.demekki
Canım çok üzüldüm senin icin burda yeniyim çok yazamıyorum arada girip bakıyorum sen elim büyüklüğünde pıhtı diyince hissettim ne yalan soylim kıyamadım sana söyleyeyim geçen yil 15 şubattı bende düşük yaşadım ordan anladım. Rabbim hayırla saglikla sana tekrar nasip etsin insaallah en kısa zamandakizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Çok şükür canım hastanede emin ellerdesinKanamam durdu sayılır hastanede kaldım evde yattığım yerde kanama başladı adet başlangıcı gibi hemen fark edip geldim hastaneye doktoru bekliyorum en son 5 te baktı bebek iyiydi kalp atışı da vardı şimdi nasıl çok merak ediyorum
İnşallah daha duyamadım kalp atışını onuda duysamÇok şükür canım hastanede emin ellerdesinbebeğin sağlıklı ise ve kanama durduysa sorun bitmiş gitmiş. Ben de dün yaşadım aynı sorunu şimdi arada damla damla geliyor benim de bitti sayılır çok şükür..
Annesi acele etme o daha çok minnoş kalp atışını da duyacaksınİnşallah daha duyamadım kalp atışını onuda duysam
Canım, hastanede olduğunu bilmiyordum ve de riskli durumunu. Çok çok geçmiş olsunKanamam durdu sayılır hastanede kaldım evde yattığım yerde kanama başladı adet başlangıcı gibi hemen fark edip geldim hastaneye doktoru bekliyorum en son 5 te baktı bebek iyiydi kalp atışı da vardı şimdi nasıl çok merak ediyorum
Bekleyişini kolaylaştırsın allah , mutlulukla taçlandırsınİnşallah daha duyamadım kalp atışını onuda duysam
Gayet güzel , lekelenmeler de normal. Eskiler yerini temizliyor derlermiş.Kızlar dün 5+4 düm kan vermiştim bugün sonucu aldım 9636 çıkmış sizce bu değerler iyi mi benimde lekelenme durumum olmuştu.
canım haber var mı ne dedi doktor? rabbim yavrunu sana bağışlasın.Kanamam durdu sayılır hastanede kaldım evde yattığım yerde kanama başladı adet başlangıcı gibi hemen fark edip geldim hastaneye doktoru bekliyorum en son 5 te baktı bebek iyiydi kalp atışı da vardı şimdi nasıl çok merak ediyorum
geçmiş olsun yeniden canım.Çok şükür canım hastanede emin ellerdesinbebeğin sağlıklı ise ve kanama durduysa sorun bitmiş gitmiş. Ben de dün yaşadım aynı sorunu şimdi arada damla damla geliyor benim de bitti sayılır çok şükür..
çok geçmiş olsunKızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?