2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr bende 5+3 oldum daha ne kese nede kalp atısı icin doktora gitim haftaya 01.03 randevum var inshallah kabınıde duyarız 14.02 de kan verdım tam transferın 14cü günü ve 952 cıktı bidaha verın demedıler o yüzden daha bilmiyorum bir mi ikiz mi sizce deyer nasıl ikiz olabılırmı ? Cift empryo transfer edıldı bırı A biride B kalıte 3.gün empryosu. hamilelini örendıgım gün bulantım oldu sabah bı kac gün sonra gecdı sımdı bulanmıyor buda benı tedırgın edıyor neden bı belırtı yok dıye normalmi kanamam lekelenme yok ara sıra adet agrısı gıbı agrım oluyor sonra gecıyor sizdede öylemı ?

tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar rabbim kendiliginden nasip ederse basgoz ustune aksi halde artik esimle tedavileri biraktik bu son demistik kendi.aramizda hayirlisi.degilmis.demekki
Cok üzüldüm canım ne diyecegımı bilemıyorum rabbim sabır versın herseyde bir hayır vardır nolur umudunu yıtırme

İnşallah her şey yolundadır Benimde çok şükür kanama lekelenme yok ama kasıklarımda hafif hafif sızlamalar mevcut. Bende kese görmeye perşembe gitcem inşallah güzel sonuçlar duyarım.fakat doktorum bana kasık ağrısının doğal oldugunu söyledi. Bence herşey yolunda biz sakin ve stressiz olursak miniklerimiz de bir o kadar iyi olacak inşallah

Merhaba uzun zamandır buralara bakamadım yazınızı şimdi gördüm, gerçekten çok güzel yazmışsınız benim de çarşamba günü kanamam oldu şimdi de daha çok lekelenme şeklinde bazen biraz fazlası gibi geliyor. Doktor kanama alanı kesenin etrafında olmazsa sıkıntı olmaz dedi ama insan korkuyor yine de, o yüzden yazınız için çok teşekkürler

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim de sol tarafımda ağrı batma oluyor daha çok ama doktor bebek ortada olur dedi

Merhaba canım 14 Şubat benımde transferın 14. Günüydü benım degerım 451 çıkmıstı . Benımde 3. Gün 2 embrıyo transfer edılmıstı. Senın ıkız gıbı gelıyor bana sağlıklı oluşunda tek çift onemlı degıl diyorum artık . Benımde hiç bır belırtı yok bazen panık oluyorum n’oluyo duruyo mu acaba diye bazen de regli sancısı yaşıyorum kanamam mi gelecek diye endışelenıyorum. Cuma günü doktor kontrolüm var kese görmek ıcın . Allah sağsalım kucağımıza almayı nasıp eder inşallah

tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar rabbim kendiliginden nasip ederse basgoz ustune aksi halde artik esimle tedavileri biraktik bu son demistik kendi.aramizda hayirlisi.degilmis.demekki
Gecmis olsun öncelikle ama mücadeleyi birakmayin bence rabbim hakkinizda hayirlisini versin herzaman.Tedavileride birakmayin lütfen pes etmeyin biraz kendinizi toplayin sonra tekrar eski gücünüze kavusursunuz insallah

Canım benim şimdi bunu düşünme öncelikle sen kendine odaklan bunun çok doğal bir psikolojik sonucu var en kısa sürede toparlanmanı diliyorum. Sonrasında tekrar deneme mevzusunu eşinle değerlendirirsiniz ama şunu da unutma vücudun gebe kaldı ve bunu deneyimledin, sonrasında bakarsın kendiliğinden geliverir bebişin ve bu oldukça muhtemel

kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Canım çok üzüldüm senin icin burda yeniyim çok yazamıyorum arada girip bakıyorum sen elim büyüklüğünde pıhtı diyince hissettim ne yalan soylim kıyamadım sana söyleyeyim geçen yil 15 şubattı bende düşük yaşadım ordan anladım. Rabbim hayırla saglikla sana tekrar nasip etsin insaallah en kısa zamanda

Arkadaşlar sizde ne gibi şikayetler var acaba benim mide yanmam bulantim halsizligim çok fazla var bide arada karnım agriyor baya korkuyorum. Hele mide yanması normal mi şimdiden. Bide o kadar ki halsizim gun boyu doğru düzgün birsey yapamıyorum ev kac gündür goc ediyor elimi vurmadım nereye kadar böyle bilemiyorum siz işlerinizi yapabiliyor musunuz merak ettim. iki çocuğum var anca onları gönder ilgilen o kadar.

Kanamam durdu sayılır hastanede kaldım evde yattığım yerde kanama başladı adet başlangıcı gibi hemen fark edip geldim hastaneye doktoru bekliyorum en son 5 te baktı bebek iyiydi kalp atışı da vardı şimdi nasıl çok merak ediyorum

Çok şükür canım hastanede emin ellerdesin bebeğin sağlıklı ise ve kanama durduysa sorun bitmiş gitmiş. Ben de dün yaşadım aynı sorunu şimdi arada damla damla geliyor benim de bitti sayılır çok şükür..

İnşallah daha duyamadım kalp atışını onuda duysam

Canım, hastanede olduğunu bilmiyordum ve de riskli durumunu. Çok çok geçmiş olsun

Kızlar dün 5+4 düm kan vermiştim bugün sonucu aldım 9636 çıkmış sizce bu değerler iyi mi benimde lekelenme durumum olmuştu.

Kızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol

canım haber var mı ne dedi doktor? rabbim yavrunu sana bağışlasın.
geçmiş olsun yeniden canım.
Hayırlısıyla şu risklerden kurtulup 12. haftaları bir görseydik hep birlikte inşallah.

Kızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol
çok geçmiş olsun gebeyken geçirenler olmuştu. bol bol c vitamini, su tüket sakın beslenmeni aksatma canım. Allah şifa versin bir an önce toparlarsın inşallah. ağır mı geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…