• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok mu uzakta kuzum senin annende? Benimki geldi zaten normalde de yerinde durmaz 2 günde halletti herseyi hakları ödenmez 😍😍
1 saat uzaklıkta, gelir bir gece kalır bazen de akşamına geri döner. Kendi evi dışında başka evde kalamamak gibi bir huyu var.😂
Ödenmez tabii minnoşum, hep var olsunlar.❤️

Kendimi çok yalnız hissetmiştim.
Berbat durumdayım sabah bir bardak su aldım yanıma daha bitmedi, içemiyorum. Gibisi fazla ben hayattan soğudum.

Prilam bende de var, işe yaramıyor bütün gün kıvrandırıyor ne olacak böyle? :KK42:
Bende de mide bulantısı hafif var ama mesela oda sıcaklığında su içinde çok fena midem bulanıyor içine biraz buz atınca mide bulantısı yapmıyor bende öyle denedin mi hiç belki sıcak su da iyice bulandırıyor olabilir
Ben altını takayım sen deniz kenarına git hadi bakalım.😂
Diyarbakır'da deniz yok 🥲🥲

Kendimi çok yalnız hissetmiştim.
Berbat durumdayım sabah bir bardak su aldım yanıma daha bitmedi, içemiyorum. Gibisi fazla ben hayattan soğudum.

Prilam bende de var, işe yaramıyor bütün gün kıvrandırıyor ne olacak böyle? :KK42:
Hayattan soğumayın canım yaşadığınız şey tam olarak nasıl bılmıyorum ama bu da hamişliğin cilvesi 😀

Bende de mide bulantısı hafif var ama mesela oda sıcaklığında su içinde çok fena midem bulanıyor içine biraz buz atınca mide bulantısı yapmıyor bende öyle denedin mi hiç belki sıcak su da iyice bulandırıyor olabilir

Diyarbakır'da deniz yok 🥲🥲
İçtim o şekilde de bebeğim, zehir içiyorum sanki, nasıl geçecek ne zaman geçecek bilmiyorum ama geçen sefer bebeğimi 9. Haftada kaybetmeme rağmen, bulantı ve kusma 12. Haftaya kadar devam etti.

Kıyamam sana.😂 Kocacığın götürecek artık, aşeriyorsun yani önemli.😂

İçtim o şekilde de bebeğim, zehir içiyorum sanki, nasıl geçecek ne zaman geçecek bilmiyorum ama geçen sefer bebeğimi 9. Haftada kaybetmeme rağmen, bulantı ve kusma 12. Haftaya kadar devam etti.

Kıyamam sana.😂 Kocacığın götürecek artık, aşeriyorsun yani önemli.😂
Sana diyorum da bende hiç su içmeyen biriyim normalde de 🙄 bebiş var diye içmeye çalışıyorum 🙄 yaaa gerçekten mi ne kadar tuhaf ama genelde 12. Haftaya kadar sürüyor diyorlar belki geçer o zamana
Yakınlarda da yok olsa anca izine gittiğimizde herhalde Mayıs ayında 🤣🤣🤣

Cilve mi? Nasıl olduğunu bilmemeni dilerim, düşmanıma vermesin diyeceğim cinsten bir CİLVE.😂
Pozitif sonuç göreyım dıye gece gündüz yalvardım Allah’a 🙏🏻 Eğer başlarsa bende de mide bulantısı başa gelen çekılır demekten başka çarem yok canım ☘️
Hatta aklıma şu geldı hamiş olmadan önce böyle yazılar okuduğumda Allahım bende hamıle kalayım da 9 ay kusmaya razıyım yeter kı bana da nasip et diyip ağlıyodum . Belkı oyuzden CİLVE diyorumdur 💕

Sana diyorum da bende hiç su içmeyen biriyim normalde de 🙄 bebiş var diye içmeye çalışıyorum 🙄 yaaa gerçekten mi ne kadar tuhaf ama genelde 12. Haftaya kadar sürüyor diyorlar belki geçer o zamana
Yakınlarda da yok olsa anca izine gittiğimizde herhalde Mayıs ayında 🤣🤣🤣
Nasıl içebiliyorsan o şekilde iç bebeğim ama kesinlikle iç. Benim yerime de iç kana kana.🥺
Lütfen o kadar sürmesin.😔🤲🏻
Hamile mayosu alıp salınırsın o zaman sahillerde.😂

Pozitif sonuç göreyım dıye gece gündüz yalvardım Allah’a 🙏🏻 Eğer başlarsa bende de mide bulantısı başa gelen çekılır demekten başka çarem yok canım ☘️
Hatta aklıma şu geldı hamiş olmadan önce böyle yazılar okuduğumda Allahım bende hamıle kalayım da 9 ay kusmaya razıyım yeter kı bana da nasip et diyip ağlıyodum . Belkı oyuzden CİLVE diyorumdur 💕
Canım benim.😍 Ben de ilk gebeliğimden bilmeme rağmen yeterki olsun razıyım dedim ama keşke dua ederken kolay geçmesini dileseydim, sıradan bir bulantı değil, yine de yoklamasın sizleri, ben çok ağır geçiriyorum yaşamadan bilinmez.

9 ayın hem sağlıklı hem huzurlu geçsin inşallah.😘 Benim de bulantılarım geçsin, amin.🤲🏻😂

Canım benim.😍 Ben de ilk gebeliğimden bilmeme rağmen yeterki olsun razıyım dedim ama keşke dua ederken kolay geçmesini dileseydim, sıradan bir bulantı değil, yine de yoklamasın sizleri, ben çok ağır geçiriyorum yaşamadan bilinmez.

9 ayın hem sağlıklı hem huzurlu geçsin inşallah.😘 Benim de bulantılarım geçsin, amin.🤲🏻😂
Amin canım sağlıkla gecsın inşallah 🙏🏻

Nasıl içebiliyorsan o şekilde iç bebeğim ama kesinlikle iç. Benim yerime de iç kana kana.🥺
Lütfen o kadar sürmesin.😔🤲🏻
Hamile mayosu alıp salınırsın o zaman sahillerde.😂
Tamam canım içerim 🥲
Ben denize girmiyorum ya kapaliyim ve yüzme bilmiyorum🥲🤣🤣

Iyi günler hanımlar. Bende hamileyim araniza katilmak istiyorum bilgi alisverisinde bulunuruz guzel olur. Ne yapmam gerek yardımcı olursaniz sevinirim:)
Hayırlı olsun. ilk mesajda tabloyu dolduruyoruz oradaki bilgileri yazarsan eğer seni de listeye ekleyebilirim.

Hanımlar konu bana devredildi ek olarak yazarsanız SAT da ekliyorum tabloya. bi güncelleme geçelim.

Hayırlı olsun. ilk mesajda tabloyu dolduruyoruz oradaki bilgileri yazarsan eğer seni de listeye ekleyebilirim.

Hanımlar konu bana devredildi ek olarak yazarsanız SAT da ekliyorum tabloya. bi güncelleme geçelim.
Ben kendimi yazdırmayı unuttum keseyi gördükten sonra yazdırım demiştim kalmış
Yaş 26
kese gorme 5+2 (ama ultrason 5+0 di hangisi baz alınıyor bilmiyorum)
Sat 8 Ocak
Kalp atışı yok daha belki salı günü gidince 6+3 olacak o zaman duyarım 🥲

O zaman ben de yazayım, sat 04.01.2022
Kese görme: 11.02
Kalp atışı: 18.02 😍

Back