- 23 Aralık 2021
- 834
- 999
- 33
- 29
Canım insallah olmaz ama mide bulantısı hemen olmuyormuş biraz zamanı olabilir insallah olmazda bende 4+1Kizlar bende 4+3 um hic bir belirtim yok ne mide bulantisi ne birsey sukur bundan sonra olur mu sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım insallah olmaz ama mide bulantısı hemen olmuyormuş biraz zamanı olabilir insallah olmazda bende 4+1Kizlar bende 4+3 um hic bir belirtim yok ne mide bulantisi ne birsey sukur bundan sonra olur mu sizce ?
Bende de yok ne mıde bulantısı ne kusmaKizlar bende 4+3 um hic bir belirtim yok ne mide bulantisi ne birsey sukur bundan sonra olur mu sizce ?
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsın bol bol dinlen ve içini ferah tut her şey yoluna girecek Allah’ın izniylekizlar cok yogun kanamam var pihti atiyorum dua edin dr yatis verdi dusuk olabilir su anlik kese duruyor ama kanama devam ediyor dua edin
Icini ferah tut stres yapma insallah birsey olmazkizlar cok yogun kanamam var pihti atiyorum dua edin dr yatis verdi dusuk olabilir su anlik kese duruyor ama kanama devam ediyor dua edin
Henuz keseyi goremedim ustune birde covid oldum korkuyorum o yuzdenCanım insallah olmaz ama mide bulantısı hemen olmuyormuş biraz zamanı olabilir insallah olmazda bende 4+1
Allah yardımcınız olsun inş selamet ile evinize dönersinizkizlar cok yogun kanamam var pihti atiyorum dua edin dr yatis verdi dusuk olabilir su anlik kese duruyor ama kanama devam ediyor dua edin
insallah canim yogun kanama ve pihti wc ye gittikce geliyorÇok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsın bol bol dinlen ve içini ferah tut her şey yoluna girecek Allah’ın izniyle
insallah dua edin kizlarIcini ferah tut stres yapma insallah birsey olmaz
7+1 deyim kafamı kaldıramıyorum daha çok erken mide bulantısı 6. Haftadan sonra net başlıyor ama herkeste olmuyorKizlar bende 4+3 um hic bir belirtim yok ne mide bulantisi ne birsey sukur bundan sonra olur mu sizce ?
Cnm çok geçmiş olsun tuvalet hariç kalkma inşallah atlatıcaksın bu sürecikizlar cok yogun kanamam var pihti atiyorum dua edin dr yatis verdi dusuk olabilir su anlik kese duruyor ama kanama devam ediyor dua edin
Bende de yok 7 hafta bazen korkuyorum yaa bişey olmaz dimiBende de yok ne mıde bulantısı ne kusma
Sanırım bir tek bende var yoğun bulantı ve kusma. 6+4’teyim ve 4. Hafta başladı, katlanarak artıyor.Kizlar bende 4+3 um hic bir belirtim yok ne mide bulantisi ne birsey sukur bundan sonra olur mu sizce ?
Çok mu uzakta kuzum senin annende? Benimki geldi zaten normalde de yerinde durmaz 2 günde halletti herseyi hakları ödenmezSağ olsun annoş, keşke benimki de gelse. Evinden başka hiçbir yerde rahat edemez hanimefendi.
3 doktora gittim canım aynı hepsideCanım çok üzüldüm kesin başka doktorda gösterdin mi? Tek doktorla bırakmasaydın
Bende de 4 ten sonra başladı. Çok kötüydüm prilam Dr yazdı doktor. Gece uyanınca içtim bugün geldi geldi gitti. 1 aya yakındır çok az şey yiyorum. hayattan soğumuş gibiyim.Sanırım bir tek bende var yoğun bulantı ve kusma. 6+4’teyim ve 4. Hafta başladı, katlanarak artıyor.
Benim canım da deniz aseriyor deniz kenarına gidip kokusunu çekmekBenim canım altın istiyor, var mı altın aşeren? Ahshhshaj
Bende salı günü gidicem aynıyız 6+3 olacak lekelenme ve akıntı yüzünden normalde 2 hafta sonra çağırmıştı ama ben ne olur ne olmaz bı gidicem belki kalbini duyarız ya da görürüz diye umut ediyorumpazartesi doktora gidecek var mı 6+2 kalp atışı duymak umuduyla randevu aldım gidicem bi yandan tedirginim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun ne kadarliksinizIyi günler hanımlar. Bende hamileyim araniza katilmak istiyorum bilgi alisverisinde bulunuruz guzel olur. Ne yapmam gerek yardımcı olursaniz sevinirim:)
Kendimi çok yalnız hissetmiştim.Bende de 4 ten sonra başladı. Çok kötüydüm prilam Dr yazdı doktor. Gece uyanınca içtim bugün geldi geldi gitti. 1 aya yakındır çok az şey yiyorum. hayattan soğumuş gibiyim.