• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kizlar cok yogun kanamam var pihti atiyorum dua edin dr yatis verdi dusuk olabilir su anlik kese duruyor ama kanama devam ediyor dua edin

Iyi günler hanımlar. Bende hamileyim araniza katilmak istiyorum bilgi alisverisinde bulunuruz guzel olur. Ne yapmam gerek yardımcı olursaniz sevinirim:)

Sanırım bir tek bende var yoğun bulantı ve kusma. 6+4’teyim ve 4. Hafta başladı, katlanarak artıyor.
Bende de 4 ten sonra başladı. Çok kötüydüm prilam Dr yazdı doktor. Gece uyanınca içtim bugün geldi geldi gitti. 1 aya yakındır çok az şey yiyorum. hayattan soğumuş gibiyim.

Benim canım altın istiyor, var mı altın aşeren? Ahshhshaj:KK70::KK70:
Benim canım da deniz aseriyor deniz kenarına gidip kokusunu çekmek 🤣🤣
pazartesi doktora gidecek var mı 6+2 kalp atışı duymak umuduyla randevu aldım gidicem bi yandan tedirginim 🥴
Bende salı günü gidicem aynıyız 6+3 olacak lekelenme ve akıntı yüzünden normalde 2 hafta sonra çağırmıştı ama ben ne olur ne olmaz bı gidicem belki kalbini duyarız ya da görürüz diye umut ediyorum🙄
Iyi günler hanımlar. Bende hamileyim araniza katilmak istiyorum bilgi alisverisinde bulunuruz guzel olur. Ne yapmam gerek yardımcı olursaniz sevinirim:)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun ne kadarliksiniz 🤗

Bende de 4 ten sonra başladı. Çok kötüydüm prilam Dr yazdı doktor. Gece uyanınca içtim bugün geldi geldi gitti. 1 aya yakındır çok az şey yiyorum. hayattan soğumuş gibiyim.
Kendimi çok yalnız hissetmiştim.
Berbat durumdayım sabah bir bardak su aldım yanıma daha bitmedi, içemiyorum. Gibisi fazla ben hayattan soğudum.

Prilam bende de var, işe yaramıyor bütün gün kıvrandırıyor ne olacak böyle? :KK42:

Back