2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayyy çok minnoş ya buu kücük karınca teyzesinin minnosuuu ay nasil sevindim nasillll❤❤❤❤ gözümden kalpler fışkırıyor
Ne şanslı bu minnoşlar, kilometrelerce uzakta bir sürü teyzesi var hepsinin.
Bebeğim ilk başta kesenin içi bomboş görünüyordu korktum, o kadar küçük ki doktor zor buldu ya, hepimiz önce bir kızardık stresten.

Şimdi acile gidiyorum canım insallah kötü bir şey cıkmaz
İnşallah her şey yolundadır bu arada ben merak edip benimle ilgilenen hemşireyi aradım, bana bazen vajinal kullandığım progestanın bu tarz kaşıntılara sebep olduğunu söyledi. Siz doktora gitmekle en iyisini yaptınız en doğru bilgiyi size verecektir. Geçmiş olsun

Şimdi acile gidiyorum canım insallah kötü bir şey cıkmaz
insallah canim haberini bekliyoruz
bende progestron fitil kullaniyorum bendede biraz kasinti yapiyor

Şu an kaç haftalık tam olarak, ben de erken gibi dedim ama duyuldu bak. Sen bir yokla bence, uyku uyuyamıyordum artık ya.
Şuan uygulamaya göre 5+6 yım ama geçen 5+2 de kese görmeye gittiğimizde ultrasonda 5+0 çıkmıştı sanırım daha erken kontrol süresi dolmadan gitsem mi ki diye düşündüm de duyulmama ihtimali var sanırım

Kizlar selam kese ve kalp atisi gören arkadaslar bir sonraki kontrole 1 ay sonra cagrildiklarini soylediler. Peki kullandiginiz ilaclara da ayni sekilde devam mı edeceksiniz 1 ay daha? Örnegin igne fitil gibi seyler icin soruyorum. Bugun kese gören kalp atisi duyan arkadaslarimizi da tebrik ediyorummm. Sizin yasadiginiz mutluluk bizide mutlu ediyor

Tebrik ederim :)
Bence erkek bu dediğinize göre.

İnşallah en yakın zamanda bebeği de görürsünüz. Hayırlı olsun. Tebrikler.

Eki Görüntüle 3009290
İşte küçük karınca. Öyleyse iyi bari minnoşum azıcık minnak olacak herhalde dedim ben de.
Maşallah. Allah hayırlısıyla güzel güzel büyümesini nasip etsin minik karıncanın tebrik ederim.

Sonrasında 1 ay nasıl bekleyeceksiniz :)
Benim de ayın 1inde kalp atışının duyulması...
Daha 11 gün var. Peh

Merhaba benide ekler misiniz? YAŞ:25 , BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:25.10.2022 , ŞEHİR:HATAY , KALP KESE DAHA GÖZÜKMEDİ ÇOK ERKEN pcostupbebk

Çok teşekkür ederim sağlıklı olsunda kız erkek farketmez elbette

Amiiinnn Allah razı olsun inşallah sizde evladınız sağlıklı bir şeyikle kucağınıza alırsınız Heyecanlı zamanlar gerçekten inşallah gönlünüze göre olur bebişlerin kalp atışlarını aynı zamanda duyacağız inşallah

Ah kuzum benimde ilk kese bi gözüküyordu bi gözükmüyordu sonradan çıktı küçükler ya dahaa
Olsun duydun ya artık nasıl için rahatlamıştır
Yalnız bisey dicem senin bebe de ayakta duruyor farkında mısınn bizim bu bebeler niye ayakta ben yatar sekilde görürüz sanmıştım

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kan tahlilinde TSH 4,78 çıktı. Doktor endokrine gitmen gerek en fazla 2 olmalı gebelikte dedi. Biraz canımı sıktı bu durum. Aynısını yaşayan var mı bir sıkıntı olur mu? Pazartesiye randevu aldım endokrine ama o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

insallah canim haberini bekliyoruz

bende progestron fitil kullaniyorum bendede biraz kasinti yapiyor

1 hafta önce covidtim ondan olabilirmiş. Hormonlar yükseliyor ondan olabilir bir şey bünyene alerji yapmıştır dedi. Bebek daha çok küçük ilaç serum vs vermeyelim dedi biraz sabret kaşınmasına kadın doğum doktorunla konuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…