• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bugün karından ultrasondan keseyi gördük 😊10 gün sonrada kalp atışı için gideceğiz inşallah 😊 5+1deyiz bu arada 😊 Allah herkesin gölüne göre versin inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️☺️ kızlar birde kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar pek inanmam böyle şeylere ama eğlencesine soruyorum 😂 bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Sizce kız mı erkek mi?🥰🥰
IMG_20220218_133940.jpg

Kızlar keseyi gördük çok şükür biraz aradı doktor ama sonra buldu daha çok küçük doktorun hesabına göre aslında 5+2 dim ben fakat ultrasonda şimdi 4+5 çıktı oyüzden görünmemiş geçen hafta.. 1-2 hafta sonra tekrar gideceğim ama içim rahatladı en azından dış gebelik olmadığını görmüş oldum gerisi de artık hayırlısı diyelim :halay::KK28:

Kızlar keseyi gördük çok şükür biraz aradı doktor ama sonra buldu daha çok küçük doktorun hesabına göre aslında 5+2 dim ben fakat ultrasonda şimdi 4+5 çıktı oyüzden görünmemiş geçen hafta.. 1-2 hafta sonra tekrar gideceğim ama içim rahatladı en azından dış gebelik olmadığını görmüş oldum gerisi de artık hayırlısı diyelim :halay::KK28:
Ayyy çok sevindimmm.. çok şükür rahatladın. 1 saat sonra benim randevum darısı bana :)

Hadi hayırlısı olsun rabbim kalbini de duyurmayı nasip etsin cok mutlu oldumm😍😍🥰🤲🏻

Canim beta değeri bünye ilede alakalı benim tam adet günümde 2790 çıktı ama tek kese tek kalp atışı ve ksybettigim gebeligimde de kızımda da hep adet günümde 2000 üstü idi beta değerim hatta iki gün geçince 6000 kusurlerdeydi Rabbim herşeyin hayırlısını versin kimseyi evladı ile canı ile üzmesin güldürsün mutlu etsin insallah
Evet ama belki sizin erken döllenme olmuştur adet gününde o kadar değer fazla çünkü. Benim tam 14. Günü iğneyi attım döngümün 15. Günü çatladı çünkü. 11 gün sonra da 12 çıktı 7-10 günde anca yerleşiyormuş bebek

Çok şükür canım darısı kalp atışına inşallahhh

Sadece folik asit kullanıyorum başka bir ilaç kullanmıyorum. Gebeliği öğreneli 1 hafta oldu 1 hatfadır da normalde ne yiyorsam onu yiyorum değiştimedim
Anladım hayırlısı olsun inşallah bir an önce duzelirsin 😕
Ay ay ayyyy hadi gözün aydinnn darısı başıma 🤣
Merhaba kızlar bugün karından ultrasondan keseyi gördük 😊10 gün sonrada kalp atışı için gideceğiz inşallah 😊 5+1deyiz bu arada 😊 Allah herkesin gölüne göre versin inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️☺️ kızlar birde kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar pek inanmam böyle şeylere ama eğlencesine soruyorum 😂 bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Sizce kız mı erkek mi?🥰🥰Eki Görüntüle 3009189
Hayırlı olsun Allah sağlıklı sihhatli bebiş ve doğum nasıp etsin inşallah Benimki de yuvarlak bilmiyorum daha kalp atışını da duymadık 3 hafta sonra gel dedi 1 haftası geçti gibi bir an önce geçsin diye bekliyorum 🤣🤣

Merhaba kızlar bugün karından ultrasondan keseyi gördük 😊10 gün sonrada kalp atışı için gideceğiz inşallah 😊 5+1deyiz bu arada 😊 Allah herkesin gölüne göre versin inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️☺️ kızlar birde kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar pek inanmam böyle şeylere ama eğlencesine soruyorum 😂 bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Sizce kız mı erkek mi?🥰🥰Eki Görüntüle 3009189
Canım ben haftaya gidicem ama 4+3 olacak kese görünür mü acaba ben bı de erken öğrendim

Selam Kızlar Nasip Olursa Ekim Ayı Annesiyim bende. Bugün ilk kontrole gittim son adet tarihine göre 6+2'deyim. Doktor sadece keseyi gördü henüz bebeği göremedi ben bebeği görmeyide umutluydum açıkcası morelim bozuldu. 2 hafta sonra gidicem tekrar ama bilmiyorum hayırlısı

Selam Kızlar Nasip Olursa Ekim Ayı Annesiyim bende. Bugün ilk kontrole gittim son adet tarihine göre 6+2'deyim. Doktor sadece keseyi gördü henüz bebeği göremedi ben bebeği görmeyide umutluydum açıkcası morelim bozuldu. 2 hafta sonra gidicem tekrar ama bilmiyorum hayırlısı
Vajinal mi baktı ultrason mu ? KArından görünmemesi normal stres yapma lütfen

Back