- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 88
- 31
Gözün aydıııınTeyzesiiii, duyduuuk. Dilos6342
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydıııınTeyzesiiii, duyduuuk. Dilos6342
Teşekkür ederim tatlış yaa.Gözün aydıııın
Ayyy çok sevindimmm.. çok şükür rahatladın. 1 saat sonra benim randevum darısı bana :)Kızlar keseyi gördük çok şükür biraz aradı doktor ama sonra buldu daha çok küçük doktorun hesabına göre aslında 5+2 dim ben fakat ultrasonda şimdi 4+5 çıktı oyüzden görünmemiş geçen hafta.. 1-2 hafta sonra tekrar gideceğim ama içim rahatladı en azından dış gebelik olmadığını görmüş oldum gerisi de artık hayırlısı diyelim
Yaaa üstten mi baktıTeyzesiiii, duyduuuk. Dilos6342
Ay kuzum karından mi baktı çekti mi fotosunu yakındann ayy asın bayraklarııTeyzesiiii, duyduuuk. Dilos6342
Hadi hayırlısı olsun rabbim kalbini de duyurmayı nasip etsin cok mutlu oldummKızlar keseyi gördük çok şükür biraz aradı doktor ama sonra buldu daha çok küçük doktorun hesabına göre aslında 5+2 dim ben fakat ultrasonda şimdi 4+5 çıktı oyüzden görünmemiş geçen hafta.. 1-2 hafta sonra tekrar gideceğim ama içim rahatladı en azından dış gebelik olmadığını görmüş oldum gerisi de artık hayırlısı diyelim
Evet ama belki sizin erken döllenme olmuştur adet gününde o kadar değer fazla çünkü. Benim tam 14. Günü iğneyi attım döngümün 15. Günü çatladı çünkü. 11 gün sonra da 12 çıktı 7-10 günde anca yerleşiyormuş bebekCanim beta değeri bünye ilede alakalı benim tam adet günümde 2790 çıktı ama tek kese tek kalp atışı ve ksybettigim gebeligimde de kızımda da hep adet günümde 2000 üstü idi beta değerim hatta iki gün geçince 6000 kusurlerdeydi Rabbim herşeyin hayırlısını versin kimseyi evladı ile canı ile üzmesin güldürsün mutlu etsin insallah
Çok şükür canım darısı kalp atışına inşallahhhKızlar keseyi gördük çok şükür biraz aradı doktor ama sonra buldu daha çok küçük doktorun hesabına göre aslında 5+2 dim ben fakat ultrasonda şimdi 4+5 çıktı oyüzden görünmemiş geçen hafta.. 1-2 hafta sonra tekrar gideceğim ama içim rahatladı en azından dış gebelik olmadığını görmüş oldum gerisi de artık hayırlısı diyelim
Anladım hayırlısı olsun inşallah bir an önce duzelirsinSadece folik asit kullanıyorum başka bir ilaç kullanmıyorum. Gebeliği öğreneli 1 hafta oldu 1 hatfadır da normalde ne yiyorsam onu yiyorum değiştimedim
Ay ay ayyyy hadi gözün aydinnn darısı başımaTeyzesiiii, duyduuuk. Dilos6342
Hayırlı olsun Allah sağlıklı sihhatli bebiş ve doğum nasıp etsin inşallah Benimki de yuvarlak bilmiyorum daha kalp atışını da duymadık 3 hafta sonra gel dedi 1 haftası geçti gibi bir an önce geçsin diye bekliyorumMerhaba kızlar bugün karından ultrasondan keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışı için gideceğiz inşallah 5+1deyiz bu arada Allah herkesin gölüne göre versin inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar pek inanmam böyle şeylere ama eğlencesine soruyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Sizce kız mı erkek mi?Eki Görüntüle 3009189
Canım ben haftaya gidicem ama 4+3 olacak kese görünür mü acaba ben bı de erken öğrendimMerhaba kızlar bugün karından ultrasondan keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışı için gideceğiz inşallah 5+1deyiz bu arada Allah herkesin gölüne göre versin inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar pek inanmam böyle şeylere ama eğlencesine soruyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Sizce kız mı erkek mi?Eki Görüntüle 3009189
Görünmeyebilir belki alttan bakılırsa görür ama benim 5+2 de birazcik aradı keseyiCanım ben haftaya gidicem ama 4+3 olacak kese görünür mü acaba ben bı de erken öğrendim
hadi gözünüz aydınTeyzesiiii, duyduuuk. Dilos6342
hadi inşallah canım umarım sende görürsün bugün bekliyorum haberleriniAyyy çok sevindimmm.. çok şükür rahatladın. 1 saat sonra benim randevum darısı bana :)
çok sağol canım benim ay umarım en kısa zamanda nasıl mutlu oldum ufacık bir siyah kese görünce anlatamam allahım herkese nasip etsin bu duyguyuHadi hayırlısı olsun rabbim kalbini de duyurmayı nasip etsin cok mutlu oldumm
inşallah inşallahÇok şükür canım darısı kalp atışına inşallahhh
Vajinal mi baktı ultrason mu ? KArından görünmemesi normal stres yapma lütfenSelam Kızlar Nasip Olursa Ekim Ayı Annesiyim bende. Bugün ilk kontrole gittim son adet tarihine göre 6+2'deyim. Doktor sadece keseyi gördü henüz bebeği göremedi ben bebeği görmeyide umutluydum açıkcası morelim bozuldu. 2 hafta sonra gidicem tekrar ama bilmiyorum hayırlısı
Vajinal baktı. İyi düşünmeye çalışıyorum ama kafam karıştı biraz.Vajinal mi baktı ultrason mu ? KArından görünmemesi normal stres yapma lütfen