- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya cuma benimkiyle aynı olacak, yani duyulur minnoş ama sen bilirsin. Uslu kız olup doktorun sözünü de dinleyebilirsin.Şuan uygulamaya göre 5+6 yım ama geçen 5+2 de kese görmeye gittiğimizde ultrasonda 5+0 çıkmıştı sanırım daha erken kontrol süresi dolmadan gitsem mi ki diye düşündüm de duyulmama ihtimali var sanırım
Evet bebeğim, 6+3’müş ve ultrasonda duyuldu.
Teşekkür ederiim, amin amin amiiiiin.Maşallah. Allah hayırlısıyla güzel güzel büyümesini nasip etsin minik karıncanın tebrik ederim.
10 gün sonra gel dedi de ben biraz daha gec giderim sanirim bilmiyorum nasil dayanıcam ama bakalım... ay evet bir rahatlama geldi şimdilik umarım sonrası da hayırlı olurAmiiin amiin canimm 2 hafta sonra mı gideceksin bi daha? İnsan şimdi ilk dış gebelik kimyasal vs. vs. diye kötü ihtimalleri düsünüyor ya görünce çok rahatlıyorsun
Rahatladım minnoşum çok şükür.Ah kuzum benimde ilk kese bi gözüküyordu bi gözükmüyordu sonradan çıktı küçükler ya dahaa
Olsun duydun ya artık nasıl için rahatlamıştır
Yalnız bisey dicem senin bebe de ayakta duruyor farkında mısınn bizim bu bebeler niye ayakta ben yatar sekilde görürüz sanmıştım
Teşekkür ederiim.tebrik ederim, Kalp atışı duyuldu değil mi. Ben öğrendiğimden beri doktora gitmedim bilerek geç randevu aldım kese kalp atışı aynı anda duyulur diye . Salı günü gideceğim 5+6 olmus olacak inşallah bende duyarım
Merhaba benimde aynı durum oldu 5.8 e yükselmişti.. İç hastalıklarına gittim ben hemen bir ilaç başladı her gün aç karnına içmek gerekiyor.. Hamilelik boyunca onu kontrol altında tutacak doktorun her ay kan isteyebilir ilacın dozunu belirlemesi açısından.. Bu arada bugün kadın doğum doktorum hamilelikten dolayıda yükseldiğini söyledi yani birçok kişide bu durum var malesef.. Doktor kontrolünde olursanız ve ilacı aksatmazsanız inşallah hiçbir sorun olmazKızlar bir şey sormak istiyorum. Kan tahlilinde TSH 4,78 çıktı. Doktor endokrine gitmen gerek en fazla 2 olmalı gebelikte dedi. Biraz canımı sıktı bu durum. Aynısını yaşayan var mı bir sıkıntı olur mu? Pazartesiye randevu aldım endokrine ama o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Hayırlı olsun. Moralinizi bozmayın şimdilerde doğurmak üzere olan bi arkadaşımın da 6.haftada vajinal usg de görünmemşti, cihazdan cihaza değişebiliyor. Allah sağlıkla kavuştursun.Selam Kızlar Nasip Olursa Ekim Ayı Annesiyim bende. Bugün ilk kontrole gittim son adet tarihine göre 6+2'deyim. Doktor sadece keseyi gördü henüz bebeği göremedi ben bebeği görmeyide umutluydum açıkcası morelim bozuldu. 2 hafta sonra gidicem tekrar ama bilmiyorum hayırlısı
Çok teşekkür ederim inşallah sıkıntısız geçiririz bu süreciMerhaba benimde aynı durum oldu 5.8 e yükselmişti.. İç hastalıklarına gittim ben hemen bir ilaç başladı her gün aç karnına içmek gerekiyor.. Hamilelik boyunca onu kontrol altında tutacak doktorun her ay kan isteyebilir ilacın dozunu belirlemesi açısından.. Bu arada bugün kadın doğum doktorum hamilelikten dolayıda yükseldiğini söyledi yani birçok kişide bu durum var malesef.. Doktor kontrolünde olursanız ve ilacı aksatmazsanız inşallah hiçbir sorun olmaz
ayy süper çok sevindim canım hadi hayırlısı 5+2 ultrasonda da gösterdi mi? bana bi 10 gün en az bekleyelim ondan sonra gel dedi daha kücük bizimkisiBende gördüm keseyiiii 5+2 haftalık 6.65mm 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Kan tahlili istedi genel değerlerime bakacakmış gerek duyarsa ilaç yazacak. Folikasite yine devam dedi.
İnşallah gönlünüzü ferah tutun bir çok hamile de oluyormuş tsh yükselmesiÇok teşekkür ederim inşallah sıkıntısız geçiririz bu süreci
Nasıl bir kanama? Rengini ve yapısını tarif eder misiniz?Merhaba arkadaşlar, kanaması olanlar var mı aranızda
Amin cümlemizden Allah razı olsun aynen benim gecikmeli oldu biraz neyse geç olsun da güç olmasınAmiiinnn Allah razı olsun inşallah sizde evladınız sağlıklı bir şeyikle kucağınıza alırsınız Heyecanlı zamanlar gerçekten inşallah gönlünüze göre olur bebişlerin kalp atışlarını aynı zamanda duyacağız inşallah
Yaa muayene ücreti 230 TL şimdi yine yine gitmek de baya yoracak çarşambaya kadar olsaydı kontrole giriyor daHaftaya cuma benimkiyle aynı olacak, yani duyulur minnoş ama sen bilirsin. Uslu kız olup doktorun sözünü de dinleyebilirsin.
10 gün sonra gidersin kalbini duyarsin allahin izniyle sonra 1 ay sonra çağıracak artık beklemek çok zor10 gün sonra gel dedi de ben biraz daha gec giderim sanirim bilmiyorum nasil dayanıcam ama bakalım... ay evet bir rahatlama geldi şimdilik umarım sonrası da hayırlı olur
Tam bir Adana bebeleri miRahatladım minnoşum çok şükür.
Çünkü bizim bebeler duvara yaslanmış tesbih sallıyorlar.
Direkt kırmızı , çok yoğun değil aman 5+4 teyim. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Kese göründü , prolıton yaptırdım kesiliyor ama üç gün sonra tekrarladı. Doktor normal diyor.başka Bir doktor da kese iyi değil dedi. Kanaması olup sağlıklı ilerleyen durumları duymaya ihtiyacım varNasıl bir kanama? Rengini ve yapısını tarif eder misiniz?
Ultrasonda da bakınca haftasında iyi görünüyor dedi. Öyle yap canım sen 10gün sonra git kesin duymuş olursun kalp atışını İnşallah kolaylıkla atlatalım şu zamanlarıayy süper çok sevindim canım hadi hayırlısı 5+2 ultrasonda da gösterdi mi? bana bi 10 gün en az bekleyelim ondan sonra gel dedi daha kücük bizimkisi
Aaa olmaz ki ikisi erkek olursa kertemeyiz bunları.Tam bir Adana bebeleri mi
1 ay nasıl dayanırıızz
Arada doktor kontrole çağırmıyor mu seni kuzum, benim aklıma da o geldi biliyo musun bisey olursa bilir miyiz nasıl olacak diyeAaa olmaz ki ikisi erkek olursa kertemeyiz bunları.
Sorma, bir ay nasıl dayanırım, geçen yıl iki hafta ölü bebek taşıdım, aklıma geliyor korkuyorum.
Düşünsene benim 10. Haftama falan denk gelecek. Seninki 3 aylık olur o zaman.