• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şuan uygulamaya göre 5+6 yım ama geçen 5+2 de kese görmeye gittiğimizde ultrasonda 5+0 çıkmıştı sanırım daha erken kontrol süresi dolmadan gitsem mi ki diye düşündüm de duyulmama ihtimali var sanırım 🥺😄
Haftaya cuma benimkiyle aynı olacak, yani duyulur minnoş ama sen bilirsin. Uslu kız olup doktorun sözünü de dinleyebilirsin.😂

Evet bebeğim, 6+3’müş ve ultrasonda duyuldu.🥲

tebrik ederim, Kalp atışı duyuldu değil mi. Ben öğrendiğimden beri doktora gitmedim bilerek geç randevu aldım kese kalp atışı aynı anda duyulur diye . Salı günü gideceğim 5+6 olmus olacak inşallah bende duyarım ☺️

Amiiin amiin canimm 2 hafta sonra mı gideceksin bi daha? İnsan şimdi ilk dış gebelik kimyasal vs. vs. diye kötü ihtimalleri düsünüyor ya görünce çok rahatlıyorsun😍😍
10 gün sonra gel dedi de ben biraz daha gec giderim sanirim bilmiyorum nasil dayanıcam ama bakalım... ay evet bir rahatlama geldi şimdilik umarım sonrası da hayırlı olur

Ah kuzum benimde ilk kese bi gözüküyordu bi gözükmüyordu sonradan çıktı küçükler ya dahaa 😍
Olsun duydun ya artık nasıl için rahatlamıştır 😍
Yalnız bisey dicem senin bebe de ayakta duruyor farkında mısınn🤣 bizim bu bebeler niye ayakta ben yatar sekilde görürüz sanmıştım 🤣
Rahatladım minnoşum çok şükür.🥲
Çünkü bizim bebeler duvara yaslanmış tesbih sallıyorlar.😂😂

tebrik ederim, Kalp atışı duyuldu değil mi. Ben öğrendiğimden beri doktora gitmedim bilerek geç randevu aldım kese kalp atışı aynı anda duyulur diye . Salı günü gideceğim 5+6 olmus olacak inşallah bende duyarım ☺️
Teşekkür ederiim.🥰
Evet 6. Haftaya giriyor bebiş, hem görülür hem duyulur inşallahh.😍

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kan tahlilinde TSH 4,78 çıktı. Doktor endokrine gitmen gerek en fazla 2 olmalı gebelikte dedi. Biraz canımı sıktı bu durum. Aynısını yaşayan var mı bir sıkıntı olur mu? Pazartesiye randevu aldım endokrine ama o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Merhaba benimde aynı durum oldu 5.8 e yükselmişti.. İç hastalıklarına gittim ben hemen bir ilaç başladı her gün aç karnına içmek gerekiyor.. Hamilelik boyunca onu kontrol altında tutacak doktorun her ay kan isteyebilir ilacın dozunu belirlemesi açısından.. Bu arada bugün kadın doğum doktorum hamilelikten dolayıda yükseldiğini söyledi yani birçok kişide bu durum var malesef.. Doktor kontrolünde olursanız ve ilacı aksatmazsanız inşallah hiçbir sorun olmaz ☺️

Selam Kızlar Nasip Olursa Ekim Ayı Annesiyim bende. Bugün ilk kontrole gittim son adet tarihine göre 6+2'deyim. Doktor sadece keseyi gördü henüz bebeği göremedi ben bebeği görmeyide umutluydum açıkcası morelim bozuldu. 2 hafta sonra gidicem tekrar ama bilmiyorum hayırlısı
Hayırlı olsun. Moralinizi bozmayın şimdilerde doğurmak üzere olan bi arkadaşımın da 6.haftada vajinal usg de görünmemşti, cihazdan cihaza değişebiliyor. Allah sağlıkla kavuştursun.

Merhaba benimde aynı durum oldu 5.8 e yükselmişti.. İç hastalıklarına gittim ben hemen bir ilaç başladı her gün aç karnına içmek gerekiyor.. Hamilelik boyunca onu kontrol altında tutacak doktorun her ay kan isteyebilir ilacın dozunu belirlemesi açısından.. Bu arada bugün kadın doğum doktorum hamilelikten dolayıda yükseldiğini söyledi yani birçok kişide bu durum var malesef.. Doktor kontrolünde olursanız ve ilacı aksatmazsanız inşallah hiçbir sorun olmaz ☺️
Çok teşekkür ederim 🙏 inşallah sıkıntısız geçiririz bu süreci

Bende gördüm keseyiiii 🙏 5+2 haftalık 6.65mm ☺️ 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Kan tahlili istedi genel değerlerime bakacakmış gerek duyarsa ilaç yazacak. Folikasite yine devam dedi.
ayy süper çok sevindim canım hadi hayırlısı 5+2 ultrasonda da gösterdi mi? bana bi 10 gün en az bekleyelim ondan sonra gel dedi daha kücük bizimkisi

Amiiinnn Allah razı olsun inşallah sizde evladınız sağlıklı bir şeyikle kucağınıza alırsınız 🥰🥰 Heyecanlı zamanlar gerçekten inşallah gönlünüze göre olur 🥰 bebişlerin kalp atışlarını aynı zamanda duyacağız inşallah 😇😇
Amin cümlemizden Allah razı olsun 😍 aynen benim gecikmeli oldu biraz neyse geç olsun da güç olmasın 😍😍
Haftaya cuma benimkiyle aynı olacak, yani duyulur minnoş ama sen bilirsin. Uslu kız olup doktorun sözünü de dinleyebilirsin.😂
Yaa muayene ücreti 230 TL şimdi yine yine gitmek de baya yoracak çarşambaya kadar olsaydı kontrole giriyor da 😂😂😂

10 gün sonra gel dedi de ben biraz daha gec giderim sanirim bilmiyorum nasil dayanıcam ama bakalım... ay evet bir rahatlama geldi şimdilik umarım sonrası da hayırlı olur
10 gün sonra gidersin kalbini duyarsin allahin izniyle sonra 1 ay sonra çağıracak artık beklemek çok zor 🥲🥲

Nasıl bir kanama? Rengini ve yapısını tarif eder misiniz?
Direkt kırmızı , çok yoğun değil aman 5+4 teyim. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Kese göründü , prolıton yaptırdım kesiliyor ama üç gün sonra tekrarladı. Doktor normal diyor.başka Bir doktor da kese iyi değil dedi. Kanaması olup sağlıklı ilerleyen durumları duymaya ihtiyacım var

ayy süper çok sevindim canım hadi hayırlısı 5+2 ultrasonda da gösterdi mi? bana bi 10 gün en az bekleyelim ondan sonra gel dedi daha kücük bizimkisi
Ultrasonda da bakınca haftasında iyi görünüyor dedi. Öyle yap canım sen 10gün sonra git kesin duymuş olursun kalp atışını ☺️ İnşallah kolaylıkla atlatalım şu zamanları 🙏

Tam bir Adana bebeleri mi 🤣
1 ay nasıl dayanırıızz🥲
Aaa olmaz ki ikisi erkek olursa kertemeyiz bunları.😂😂
Sorma, bir ay nasıl dayanırım, geçen yıl iki hafta ölü bebek taşıdım, aklıma geliyor korkuyorum.
Düşünsene benim 10. Haftama falan denk gelecek. Seninki 3 aylık olur o zaman.😍

Aaa olmaz ki ikisi erkek olursa kertemeyiz bunları.😂😂
Sorma, bir ay nasıl dayanırım, geçen yıl iki hafta ölü bebek taşıdım, aklıma geliyor korkuyorum.
Düşünsene benim 10. Haftama falan denk gelecek. Seninki 3 aylık olur o zaman.😍
Arada doktor kontrole çağırmıyor mu seni kuzum, benim aklıma da o geldi biliyo musun bisey olursa bilir miyiz nasıl olacak diye 🙁
Benimde 11. Haftaya gelecek 1 hafta var aramızda canım

Back