• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende beta testi sonucumu yeni pozitif aldığımda yani ilk haftalarda oldu.. hatta neredeyse tırnaklayıp kanatacak derecede kaşındı vücudum. Ama sebebini bilmiyorum beta artacak mı derdine düştüğüm için kaşıntı sebebini sorgulamadım, derim de pul pul olduğu için derimin kurumasına bağladım bu durumu. 2 haftaya yakın sürdü ve kendiliğinden geçti. (Ara ara vücut losyonu sürdüm gerçi belki o fayda etmiştir)

Bende ki durum da öyle şuan betaya odaklandım dün verdim en son kanı sonucu gayet güzel geldi. Kaşıntı oluyormus gebelikte ama 6. Aydan sonra baslıyor diyorlar daha 1. Ayda neyin kaşıntısı bu bilmiyorum

Kızlar merhaba, benim merak ettiğim bir şey var. Kalp atışından sonra sağlık ocağından aranan oldu mu. Sanırım kalp atışından sonra doktorlar otomatik bildirimde bulunup, gebeler sağlık ocağından aranıyormuş gebelik takibi aşılar vs. için. Yoksa kendimiz mi haber vermeliyiz. Yapılacak bir şeyler varsa gecikmeyelim diyorum. Bir bilgisi olan var mı?
ben kanda gebelik gorunce ebeye haber verdim canim sende bildir bence
Kızlar gebelikte kaşıntı için çok çok erken ama benim aşırı kaşıntım ve kabarmam var. Daha 4+4 deyim, Ellerim şiş ve uyuşuk. Gözlerim yüzüm şişti ve vücudum aşırı kaşınıyor. İlk gebeliğim o yüzden bilmiyorum doktordan randevu aldım ama 5 gün sonrasına randevu var. Bu konuda deneyimli olan birisi var mı? Daha önce gebeliğin başında kaşıntı kabarıklık vs yaşayan oldu mu
bence ihmal etme.ilaclardan biride dokunmus olabilir

Vajinal baktı. İyi düşünmeye çalışıyorum ama kafam karıştı biraz.
İnsanı en çok etkileyen şey stres. Stres yapma lütfen.
Cihazlardan cihazlara fark ediyor geçen gün gittim bi doktor karından kalbi dinletmişken, başka doktor bi sonraki gün karından bebeği göremedi bile vajinalde bebek var dedi sadece. Kendisi dedi cihazlardan farkediyor diye

İnsanı en çok etkileyen şey stres. Stres yapma lütfen.
Cihazlardan cihazlara fark ediyor geçen gün gittim bi doktor karından kalbi dinletmişken, başka doktor bi sonraki gün karından bebeği göremedi bile vajinalde bebek var dedi sadece. Kendisi dedi cihazlardan farkediyor diye
Sağolun Umarım Herşey Yolundadır Adetim Düzensiz Olsa Belki.Geç Yumurtlama felan Diycemde Ama Hep Düzenlidir Dediğiniz Gibi Stres Yapmamaya Çalışayım Hayırlısı Rabbim Büyük.

Evet minnoş, karından. Ya heyecandan fotoyu söylemeyi unuttum ama allahtan bu sefer o kadar uzak değil.😂 Ama benim bebe parmak bebe olacak galiba. 7mm dedi.
Ayyy yerim ben onu ya nasıl rahatladın dimi simdii😍 normal kuzum benim 7+2de 10mm di her gün 1 mm büyüyormus galiba. Senin zaten bugün 6+4 daha 1 gün bile farkediyor. Atmak istersen atsana kuzu 😍

çok sağol canım benim ay umarım en kısa zamanda nasıl mutlu oldum ufacık bir siyah kese görünce anlatamam allahım herkese nasip etsin bu duyguyu :KK36:
Amiiin amiin canimm 2 hafta sonra mı gideceksin bi daha? İnsan şimdi ilk dış gebelik kimyasal vs. vs. diye kötü ihtimalleri düsünüyor ya görünce çok rahatlıyorsun😍😍

Senin yerinde olsam bir hafta sonra giderdim kesin.😂 Beklemek çok zor çook, bana bir ay sonra dedi nasıl dayanırım bilmem.🥲
Bende öyle düşünüyorum bı bahane bulup gitsem mi ama bu sefer de kalp atışını duyamazsak git sonra gel derse iyice stres olurum 🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ayyy yerim ben onu ya nasıl rahatladın dimi simdii😍 normal kuzum benim 7+2de 10mm di her gün 1 mm büyüyormus galiba. Senin zaten bugün 6+4 daha 1 gün bile farkediyor. Atmak istersen atsana kuzu 😍
image.jpg

İşte küçük karınca.🥲 Öyleyse iyi bari minnoşum azıcık minnak olacak herhalde dedim ben de.😂😂

Bende öyle düşünüyorum bı bahane bulup gitsem mi ama bu sefer de kalp atışını duyamazsak git sonra gel derse iyice stres olurum 🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Şu an kaç haftalık tam olarak, ben de erken gibi dedim ama duyuldu bak. Sen bir yokla bence, uyku uyuyamıyordum artık ya.😂

Back