-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.861
Keseyi hiç göremedim canım kimyasal oldu hepKaçıncı haftada oldu düşüklerin canım
Aynen kuzum yoğun kırmızılar sıkıntı doktorun da zaten bakar söyler inşaAllah şu ayları güzel geçiririzinşallah canım ya sağlıklıdır bebişkanamalar insanı tedirgin ediyor ama öyle yoğun bir şey değil o yüzden içim rahat
Mol gebelik ben de araştırdım off okadar artmamasına rağmen nolcak bu halimizBen daha keseyi görmeden kafada kurup duruyorum dış gebeliği geçtim ya mol gebelikse diye
Benim değerler hep 3,5 kat arttı internette mol gebelik olabilir yazıyor insanın morali bozuluyor böyle okudukça baktıkça bir an önce bebekleri görüp kalp atışını duysak da rahatlasak
Hayır hayır daha çok yenisin hiçbşşey olmazz Allahın izniyle bekletseydin sıkıntıydıYaa bu zamana kadar kullanmamam sorun olmuş mudur bebek üzerinde acaba. Doktor görüp hiç uyarmadı resmen. Her gün uykularımı kaçırcak bi şey çıkıyor. Yarın kadın doğum randevum vae kadın doğum doktoruma danışayım o zaman çünkü sanırım aile hekimim pek ilgili değil
Merhaba hayırlı olsunHayır hayır daha çok yenisin hiçbşşey olmazz Allahın izniyle bekletseydin sıkıntıydı
Merhaba sana da hayırlı olsunMerhaba hayırlı olsunkaç mm kese söylediler mi haftanızı bende bugün gittim 7.3mm çıktı 5+3 görünüyor
Buarada hesap detaylarına girip aşağı inip bebeğinizin tahmini doğum tarihi kısmına bir tarih girerseniz gebelik takvimi eklenir mesajlarınızın altınaMerhaba hayırlı olsunkaç mm kese söylediler mi haftanızı bende bugün gittim 7.3mm çıktı 5+3 görünüyor
Yaaa çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın çok iyi yapmıssınız10 yıllık evliyim tüp bebekle hamileyim şu anda inşallah devam eder sağlıkla.Yalnız etrafta kimseye demedik bir iki kişi dışında .Daha iyi yaptık diye düşünüyorum
İnşallahYaaa çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın çok iyi yapmıssınız
Ahhh sizi çok iyi anlıyorumİnşallaho kadar güzel duygularki ayaklarim yere basmıyor bazen
Aa teşekkürler bilmiyordumBuarada hesap detaylarına girip aşağı inip bebeğinizin tahmini doğum tarihi kısmına bir tarih girerseniz gebelik takvimi eklenir mesajlarınızın altınatahmini doğum hesaplama diye googledan bakabilirsin doğum tarihine
Anladım canım benim de 21. Haftada kaybım oldu şimdilik perinatalog değil normal bir kadın doğum doktoruyla başlayacağım ilerleyen haftalarda duruma bakacağımKeseyi hiç göremedim canım kimyasal oldu hep
Herkeste farklı belirti oluyor işte benim saçlar da hiçbir şey yok epey de sürüyormuş ama toparlar saçların hemen benceAynen kuzum yoğun kırmızılar sıkıntı doktorun da zaten bakar söyler inşaAllah şu ayları güzel geçiririzbenim oluk oluk saçım dökülüyor sordum 12inci haftaya kadar sürer dedi ben o haftaya kadar kel kalırım
Mol gebelik ben de araştırdım off okadar artmamasına rağmen nolcak bu halimizama merak etme bence senin normal kuzum bi ihtimal ikiz de olabilir
İnşallah bu bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımızaAnladım canım benim de 21. Haftada kaybım oldu şimdilik perinatalog değil normal bir kadın doğum doktoruyla başlayacağım ilerleyen haftalarda duruma bakacağım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı da nasip etsin10 yıllık evliyim tüp bebekle hamileyim şu anda inşallah devam eder sağlıkla.Yalnız etrafta kimseye demedik bir iki kişi dışında .Daha iyi yaptık diye düşünüyorum
İnşallah canım inanıyorum Aralık ayında hepimiz bebişleneceğizİnşallah bu bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
Beni de panik yaptırdınız kız benim nerdeyse 4 kat arttıAynen kuzum yoğun kırmızılar sıkıntı doktorun da zaten bakar söyler inşaAllah şu ayları güzel geçiririzbenim oluk oluk saçım dökülüyor sordum 12inci haftaya kadar sürer dedi ben o haftaya kadar kel kalırım
Mol gebelik ben de araştırdım off okadar artmamasına rağmen nolcak bu halimizama merak etme bence senin normal kuzum bi ihtimal ikiz de olabilir
Bebeği görünce de kalp atışı stresi başlıyor, ondan sorma ikilisi üçlüsü stres hiç bitmezAl benden de okadar kız aynısı
Düne kadar dışgebelikse ya diye düşünüyodum baktık tamam rahme yerleşmiş şimdi de boş gebelik mi diye endişeleniyoruz
Bugün de kafaya takacak bir şey bulduk yarabbi şükürBeni de panik yaptırdınız kız benim nerdeyse 4 kat arttıönceki hamileliğimde 1.ayda 324 idi bunda tahminen 2bin falan.
Çok şükür bu geceki kabusum belli oldu
Canim benim 6+3'te 17mm dedi doktor keseye seninki de normal bence gününe göre. Haftaya tekrar ölçtürecegim hem bebişi hem keseyiMerhaba hayırlı olsunkaç mm kese söylediler mi haftanızı bende bugün gittim 7.3mm çıktı 5+3 görünüyor