- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.841
Ne güzel kuzum ya maşallah inşallah bir sonrakinde hem bebiş hem kalp atışını duyarsınMerhaba annişleeerbiz bugün keseyi gördük çok şükürr beni taa 5binde çağırdı sanırım aletleri eski bebek haftaya görünür dedi doktor daha sonraki yani 2hafta sonrada kalp için gel dedin
İnşaAllah kuzum Allah razı olsunn evet bir umut haftaya kalp de duyabiliriz ama söz vermiyorum dedi 2hafta sonrası daha makbul dediNe güzel kuzum ya maşallah inşallah bir sonrakinde hem bebiş hem kalp atışını duyarsın
Düşüğe sebep oluyor TSH yüksekligi erken dönemde 3 aylık sürede kalbi duruyor benim öyle oldu o yüzden çok önemseyin ilacınizi düzenli alın aç karnaÜniversitede asistan bişi olmaz yiaa modunda takıldı. Sağlık ocağındaki doktorum çok ciddiye aldı ilaç yazdı hemen. Ben de gerek yoksa boşuna kullanmayayım diye Endokrine gittim o da ciddiye aldı ilaç başladı. Sağlık ocağındaki aynı ilacı yazdı ama bir doz yüksek. 1 ay sonra kontrol dedi. İstersen sen de sağlık ocağına gidip bir kan ver, en azından 25mg başlar. Tam olarak ne zararı var bilmiyorum ama gebelikte 2,5 altında olması gerekiyormuş.
Aa bende yarın kalp.atisi için gidicem hayırlı haberler aliriiz insYarın kalp atışı için gidicez söyleyeyim doktoruma zaten kalp atışını duyunca sağlık ocağına da kayıt actiricaz onada sorarım bakalım ikisi ne dicek
Tekrar kan verin bakın 25 mg olmadı ilaç başlarlar düşuge sebep oluyor malesefBenim TSH 3.59 çıkmış korktum şimdi ya zeka geriliği felan yapıyormuş dediler ref. Değeri 4.2 gösteriyor maksimum ama muhakkak sormam lazim
Ben daha gitmedim canım yarın sabah gideceğim büyük ihtimal ben de ancak keseyi görürüm biraz kahverengi akıntım oldu yarın ne diyecek merakla bekliyorumİnşaAllah kuzum Allah razı olsunn evet bir umut haftaya kalp de duyabiliriz ama söz vermiyorum dedi 2hafta sonrası daha makbul dedisenle aynıyız sen naptın okuyamadım kuzum
Seninle aynı tarih gösteriyor canım doğumu benimde inşallah sağlıkla alırız bebekleri.Sende be belirtiler oluyor cnm yazabilirmisinİnşaAllah kuzum Allah razı olsunn evet bir umut haftaya kalp de duyabiliriz ama söz vermiyorum dedi 2hafta sonrası daha makbul dedisenle aynıyız sen naptın okuyamadım kuzum
Kese göründü şükür canm beta HCG 11bin olmuş inşallah haftaya bebeği de görürüzKese görünürse dış gebelik değil sanırım onlar yerinden mi anlıyor tam bilmiyorum
Çok yüksek değil canım ama bence doktoruna bir danış o da gerekli görürse dahiliyeye yönlendirir seni
Kızlar benim tsh 2.91 çıkmış referans değerleei arasında ama bi arkadaş burdan hamilelikte 2.5 i geçmemeli yazmıştı. yüksek mi şu an değerim? Aile hekimim de hiçbi şey dememişti sizden öğrendim bu değeri bile
Canım benim 2.8 çıktı aile hekimi 25mg tiroid hapı başladı. Kadın doğum doktoruna sordum bugün iyi yapmış dedi ayrıca endokrine bi görün dedi
Kızlar benim tsh 2.91 çıkmış referans değerleei arasında ama bi arkadaş burdan hamilelikte 2.5 i geçmemeli yazmıştı. yüksek mi şu an değerim? Aile hekimim de hiçbi şey dememişti sizden öğrendim bu değeri bile
İlk bikaç hafta normalmiş yerleşme diyolar kılcak damarlar falan diyolarBen daha gitmedim canım yarın sabah gideceğim büyük ihtimal ben de ancak keseyi görürüm biraz kahverengi akıntım oldu yarın ne diyecek merakla bekliyorum
Doğru 2bucugun altına düşcek canım sonuçlarını doktora gösterirsen o sana 25lik doz başlar
İnşaAllah canım benimm sağlıkla alırızSeninle aynı tarih gösteriyor canım doğumu benimde inşallah sağlıkla alırız bebekleri.Sende be belirtiler oluyor cnm yazabilirmisin
Oooo 11binde bebek yokmuydu demekki normalmiş ben de anca 1hafta sonra bebegi görebilcemKese göründü şükür canm beta HCG 11bin olmuş inşallah haftaya bebeği de görürüz
İnşallah canm. Kese göründü Şimdi de boş gebelik korkusu başladı bu korkular hiç bitmiycek sanırım.Oooo 11binde bebek yokmuydu demekki normalmiş ben de anca 1hafta sonra bebegi görebilcem
Al benden de okadar kız aynısıİnşallah canm. Kese göründü Şimdi de boş gebelik korkusu başladı bu korkular hiç bitmiycek sanırım.
Al benden de okadar kız aynısı
Düne kadar dışgebelikse ya diye düşünüyodum baktık tamam rahme yerleşmiş şimdi de boş gebelik mi diye endişeleniyoruz
Amiiiin canımmm inşaAllahAllah yardımcımız olsun hepimizin hayırlısını versin
inşallah canım ya sağlıklıdır bebişİlk bikaç hafta normalmiş yerleşme diyolar kılcak damarlar falan diyolarinşaAllah sağlıkla görürsünn
Ben daha keseyi görmeden kafada kurup duruyorum dış gebeliği geçtim ya mol gebelikse diyeİnşallah canm. Kese göründü Şimdi de boş gebelik korkusu başladı bu korkular hiç bitmiycek sanırım.
Benim değerler hep 3,5 kat arttı internette mol gebelik olabilir yazıyor insanın morali bozuluyor böyle okudukça baktıkça bir an önce bebekleri görüp kalp atışını duysak da rahatlasakAl benden de okadar kız aynısı
Düne kadar dışgebelikse ya diye düşünüyodum baktık tamam rahme yerleşmiş şimdi de boş gebelik mi diye endişeleniyoruz
Yaa bu zamana kadar kullanmamam sorun olmuş mudur bebek üzerinde acaba. Doktor görüp hiç uyarmadı resmen. Her gün uykularımı kaçırcak bi şey çıkıyor. Yarın kadın doğum randevum vae kadın doğum doktoruma danışayım o zaman çünkü sanırım aile hekimim pek ilgili değilCanım benim 2.8 çıktı aile hekimi 25mg tiroid hapı başladı. Kadın doğum doktoruna sordum bugün iyi yapmış dedi ayrıca endokrine bi görün dedi