- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.881
Hadi ama kızlar neşelenelim biraz kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim, çoook güzel bir süreç bizi bekliyor inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim haftam da belli değil öyle yolunu kaybetmiş kedi gibi bekliyorum pusudaHadi ama kızlar neşelenelim biraz kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim, çoook güzel bir süreç bizi bekliyor inşallah.
Herkes yolun başında tatlım, beta hcg arttımı tamam sonraki seviye, kese göründü mü tamam sonraki seviye bebek göründü mü tamam sonraki seviye kalp atışı falan tamam sustumBenim haftam da belli değil öyle yolunu kaybetmiş kedi gibi bekliyorum pusuda
Merhaba benim de son adet tarihim 17 Mart. 18 nisan da öğrendim idrarla beta 63 çıktı sonra 115 çıktı yarın asıl katlamayı görcez 115 de tam gün aşırı olmadan baktık benim hikayem değişik bayram tüp bebek için transfere gidecektim gitmeden hamile olduğumu öğrendim 3 yıldır olmadı bebeğim daha önce 5.5 aylık kaybım vardı inşallah güxel ilerler bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızHadi ama kızlar neşelenelim biraz kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim, çoook güzel bir süreç bizi bekliyor inşallah.
Ya bak Allah-ü Teala size bayram hediyenizi göndermiş, maşallah hayırlı olsun canım benim.Merhaba benim de son adet tarihim 17 Mart. 18 nisan da öğrendim idrarla beta 63 çıktı sonra 115 çıktı yarın asıl katlamayı görcez 115 de tam gün aşırı olmadan baktık benim hikayem değişik bayram tüp bebek için transfere gidecektim gitmeden hamile olduğumu öğrendim 3 yıldır olmadı bebeğim daha önce 5.5 aylık kaybım vardı inşallah güxel ilerler bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Aynen rabbimin mucizesi şaşırdık çok sevindik duanın gücünü gördük bu mübarek ay daYa bak Allah-ü Teala size bayram hediyenizi göndermiş, maşallah hayırlı olsun canım benim.
Hayırlı olsun bebişiniz Cuma tekrar gideceğim inşallah hayırlı sonuçlarCanim benim 6+3'te 17mm dedi doktor keseye seninki de normal bence gününe göre. Haftaya tekrar ölçtürecegim hem bebişi hem keseyi
Yaa aynen canımm doktor çok normal dedi ilk 3ay dökülecekmiiş benim demir de eksik olduğu için çok dökülüyo pekmeze başladım ama hemen artmıyo tabi ah keşkee inşaAllah gönlüne göree ikiz olurrrHerkeste farklı belirti oluyor işte benim saçlar da hiçbir şey yok epey de sürüyormuş ama toparlar saçların hemen bence
Demek yalnız değilim insan her şeye bakıveriyor ya bir şey varsa diye ama inşallah her şey çok güzel gidecek ikiz olursa hem şok olurum hem çok sevinirim
Hiç üzülmeyin sonra çalı gibi uzuyor müthiş güzel oluyor 2. Trimesterda. Doğumdan sonra da avuç avuç dökülüyorYaa aynen canımm doktor çok normal dedi ilk 3ay dökülecekmiiş benim demir de eksik olduğu için çok dökülüyo pekmeze başladım ama hemen artmıyo tabi ah keşkee inşaAllah gönlüne göree ikiz olurrr
hahahahaaha Allah seni hakkını helal ett kız 4kat arttıysa senin de mi ikiz acabayaa var mı genetikteeBeni de panik yaptırdınız kız benim nerdeyse 4 kat arttı önceki hamileliğimde 1.ayda 324 idi bunda tahminen 2bin falan.
Çok şükür bu geceki kabusum belli oldu
Kesinliklee ahahahah o testler baya stresli ayy inşaAllah hepsini güzelce atlatırızBebeği görünce de kalp atışı stresi başlıyor, ondan sorma ikilisi üçlüsü stres hiç bitmez
Aksksksjsja yerimBenim haftam da belli değil öyle yolunu kaybetmiş kedi gibi bekliyorum pusuda
İlk konuyu ben atıyorum ortama isim düşündünüz mü kız olursa erkek olursa diyeHadi ama kızlar neşelenelim biraz kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim, çoook güzel bir süreç bizi bekliyor inşallah.
Anaaaam gözlerim parladı sonra geri söndü ahahahaajajajHiç üzülmeyin sonra çalı gibi uzuyor müthiş güzel oluyor 2. Trimesterda. Doğumdan sonra da avuç avuç dökülüyor
Yaaa bunun bende hikayesi varİlk konuyu ben atıyorum ortama isim düşündünüz mü kız olursa erkek olursa diye
Var. Anne tarafımda 5 tane ikiz var. Ama annemin halaları dedemler falan yakın kuşak yok. Yarın görcem kese ya da keseleri ve mümkünse fasulyeyihahahahaaha Allah seni hakkını helal ett kız 4kat arttıysa senin de mi ikiz acabayaa var mı genetiktee
Ben karar verdim ama eşim kabullenemediİlk konuyu ben atıyorum ortama isim düşündünüz mü kız olursa erkek olursa diye
Amanınnnn kız belli olmazzz valla Allahın işii gruba ikiz gelse güzel olurVar. Anne tarafımda 5 tane ikiz var. Ama annemin halaları dedemler falan yakın kuşak yok. Yarın görcem kese ya da keseleri ve mümkünse fasulyeyi
Nideeen kızBen karar verdim ama eşim kabullenemedi
Nisan benim için iyi de kötü de o yüzden uzak duruyorum ben kız olursa Alisa deva koycam erkek olursa Ares.Yaaa bunun bende hikayesi var
Ben vajinismusu geçen yıl nisanda yendim ve busene nisanda gebe kaldım ve yinee doğum günüm nisanda benim için çok özel bir ay oldu eğer kız olursa 2isimden biri Nisan olacak
Aslında şey yapsak. Herkes bebeğinin cinsiyetini ne hissediyorsa yazsın bakalım gerçekle hisler örtüşecek miİlk konuyu ben atıyorum ortama isim düşündünüz mü kız olursa erkek olursa diye