- 18 Nisan 2021
- 14.884
- 46.350
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.901
Deva erkek ismi gibi değil mi kızNisan benim için iyi de kötü de o yüzden uzak duruyorumben kız olursa Alisa deva koycam erkek olursa Ares.
Alisa hiç duymamıştım hoş geliyoNisan benim için iyi de kötü de o yüzden uzak duruyorumben kız olursa Alisa deva koycam erkek olursa Ares.
Yok kız ismi. Kızım olursa kaybettiğim kızım yerine devam olsun diye.Deva erkek ismi gibi değil mi kızsağlıkla gelir inşallah
Kız ismin kalp ben ama çaktırmayınAslında şey yapsak. Herkes bebeğinin cinsiyetini ne hissediyorsa yazsın bakalım gerçekle hisler örtüşecek mi
Kız olmasımı çok istesem ben Erkek hissediyorum. İsim olarakta eşimde bu işin meraklısı olduğu için ne olur bilemiyorum. Ama ben Göktuğ, Gökpars isimlerini çok seviyorum. Kız olursa tek isim var aklımda Begüm
Ben hep kız isterdim, bir kaybım olunca hayırlısı sağlıklısı olsun cinsiyet önemli değil dedim. Şimdi de hayırlısı diyorum ama içime KIZ doğuyorAslında şey yapsak. Herkes bebeğinin cinsiyetini ne hissediyorsa yazsın bakalım gerçekle hisler örtüşecek mi
Kız olmasımı çok istesem ben Erkek hissediyorum. İsim olarakta eşimde bu işin meraklısı olduğu için ne olur bilemiyorum. Ama ben Göktuğ, Gökpars isimlerini çok seviyorum. Kız olursa tek isim var aklımda Begüm
Düşündük tabi düşünmez miyiz ama kesin karar veremedikİlk konuyu ben atıyorum ortama isim düşündünüz mü kız olursa erkek olursa diye
Olsun inşallah sarıp sarmalayın birbiriniziYok kız ismi. Kızım olursa kaybettiğim kızım yerine devam olsun diye.
Gıcıklık yapıyor, ikimizin babasının adı da Ahmet, çocuk erkek olursa Ahmed Ahmet koycam ikisinin se gönlü olmuş olsun diyor ahahhaNideeen kız
Ben bugün rüyamda kızım oldugunu gördüm saçları siyahtı teni bembeyaz ve işin komiği normal doğum yapıyodumAslında şey yapsak. Herkes bebeğinin cinsiyetini ne hissediyorsa yazsın bakalım gerçekle hisler örtüşecek mi
Arkadaşlar şimdiye kadar ismim ve soyismim çıktı aksmsmamzmxkxkDüşündük tabi düşünmez miyiz ama kesin karar veremedikkız olursa Ülkü veya Gökçen erkek olursa Teoman, Öztürk, Demiralp arasında gidip geliyorum
Ayyyy rüya demişken, rüyamda doğum vakti gelmiş ama bebek 7 kiloymuş. Doktorlar nası çıkaracaz diye tartışıyorlardu. Totom açıkta kalmış sanırımBen bugün rüyamda kızım oldugunu gördüm saçları siyahtı teni bembeyaz ve işin komiği normal doğum yapıyodumben simdiden sezaryen diyen insanım
Ahaahahahaha seni en iyii ben anlarım ikimizin babası da memeeeeettGıcıklık yapıyor, ikimizin babasının adı da Ahmet, çocuk erkek olursa Ahmed Ahmet koycam ikisinin se gönlü olmuş olsun diyor ahahha
Ülkü öztürk ahahaArkadaşlar şimdiye kadar ismim ve soyismim çıktı aksmsmamzmxkxk
Ahahahaahaahah harikaaaaAyyyy rüya demişken, rüyamda doğum vakti gelmiş ama bebek 7 kiloymuş. Doktorlar nası çıkaracaz diye tartışıyorlardu. Totom açıkta kalmış sanırım
Alt benlik normale hazır doğur gitsin kız çatır çatırBen bugün rüyamda kızım oldugunu gördüm saçları siyahtı teni bembeyaz ve işin komiği normal doğum yapıyodumben simdiden sezaryen diyen insanım
Sizinki de Mehmet mehmed olsun ahahAhaahahahaha seni en iyii ben anlarım ikimizin babası da memeeeeett
Ahahahahaha yaa ben nişanlıyken sevgiliyken falan istiyodum ama evlenince işler değiştiSizinki de Mehmet mehmed olsun ahah
Boşver yaaaAhahahahaha yaa ben nişanlıyken sevgiliyken falan istiyodum ama evlenince işler değişti
Ya kız bak böyle dedin ve beni çeldin şuanAlt benlik normale hazır doğur gitsin kız çatır çatır