- 20 Nisan 2020
- 285
- 221
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.161
Benim geçen cuma yapıldı erken mi istemiş doktor sence ya6. Haftada yapılıyor diye biliyorum canım.
Benim ağrıyor canım eğildiğimde bıçak gibi giriyor.Kızlar bugün 5+0 oldum ama bugün bel ağrım başladı hafif da kasık kasılmaları çok korkuyorum bir kez kimyasal geçirdim beta değerim binlerce ulaştı ama bel ağrısı ve kasık kasılmalarım var sizde durumlar nasıl
Benimde göbeğime ara ara bir sağa bir sola doğru sancı gibi giriyor anlık.Günaydın. Bende de çok kasık ağrısı vardı geçti. Dün akşamdan beri göbek deliğimin çevresinde ağrı var. Hareket edince oluyor. Bu nedir anlamadım.
Canım erken olduğunu düşünse istemez. 6.haftalarda bebek görülüp kalp atışı duyulunca emin olup istiyorlar sanırım. Önceki hamileliğimde kalp atışını gördüğü muayenede istemişti doktor.Benim geçen cuma yapıldı erken mi istemiş doktor sence ya
Ben sağlık ocağına ne zaman kayıt yaptırayım diye sormaya gittiğimde aç karna gel testlerini yapalım demişlerdi,daha kalp atışı kese görmedik ama yinede yapıldı sata göre 5+3 te,kısmetse kese için yarın gidicemKızlar toksoplazma rebella vs tahlillerini yaptırdınız mı?
Yaşadım ama çok değildi. Benim normalde belim ağrımaz regl olacakken bazen. Daha çok kasıklarım yumurtalıklar fln ağrımıştı.5. Haftalar da bel ağrısı yaşadınız öı hiç
2 gündür kabızlığım geçti ama baya kanama da yaptı hatta başta önden sandım korkuttu beni. Ama kabızken de şimdi de aynı sancılar oluyor. Fark etmedi pekKasık ağrısından bahşedilmiş sanırım,ilk hamileliğimde kalp atışı için gittiğimde doktora sormuştum eğer kabız değilsen çok normal,kabizsan tuvalete çıkamadığın için sancı yapıyordur demişti. Kabızlık durumunuz varsa doktora mutlaka danışın. 5.hafta içinde sürekli olmuştu ama şuan ara ara oluyor o da maalesef kabızlık durumundan bende
Benim de kasıklarımdan belime doğru çekme var. Oturunca azalıyorBenim ağrıyor canım eğildiğimde bıçak gibi giriyor.
Bende de dün akşam oldu sabah biraz vardı ama şuan azaldı herşeyden korkuyorum bir arkadaşımın 3 ay boyunca hep ağrıdı şimdi ise 3. Ayında daha çok ağrıyormuşBenim de kasıklarımdan belime doğru çekme var. Oturunca azalıyor
Bende de oluyor canım ara ara kasık ağrısı çok yüksek şiddetli değil ama yine de var 3. Ayda rahim büyüdüğü için en çok o zamanlarda oluyorBende de dün akşam oldu sabah biraz vardı ama şuan azaldı herşeyden korkuyorum bir arkadaşımın 3 ay boyunca hep ağrıdı şimdi ise 3. Ayında daha çok ağrıyormuş
Çatlak kremi deyince 2 marka var kuzum bunlardan birini tercih edebilirsinEveet benim de hepinize bir sorum var. Yanlışlıkla az önce yanlış bir başlığın altına yazmışım. Silemedim deNeyse bildiğimiz üzere catlak kremini göbek belirginlesmeden kullanmaya başlamak gerekiyor. Yani şu sıralar buldum aldim derken tam zamanı. Duyduğunuz/daha önce kullandığınız temiz içerikli catlak kremi/yağı var mı?
Sorun olur mu bilmiyorum kiCanım benim trendyolda beğenilerde tuttuğum öneriler vardı. Daha önce hamile olanların önerdikleri. Hem göbek çatlağı hem göğüs ucu için. Burada ekran görüntüsü paylaşmak sorun olur mu acaba? Paylaşayım mı?
Anladım canım geçmiş olsun, başlarda normal sanırım kızımda kabızlık harici var mıydı hatırlamıyorum ama diğer topiklerde de görüyorum normalmiş2 gündür kabızlığım geçti ama baya kanama da yaptı hatta başta önden sandım korkuttu beni. Ama kabızken de şimdi de aynı sancılar oluyor. Fark etmedi pek
Yaaa tesekkurler. Lieracı ben seneler evvel ablam için kaydetmistim. O zamanlar bu kadar pahalı değildi. Ne olmuş fiyatına boyleeÇatlak kremi deyince 2 marka var kuzum bunlardan birini tercih edebilirsin
Hiçbir şey olmaz canım verebilirsin marka ismi sıkıntı olmuyorSorun olur mu bilmiyorum kiMarka ismi versek bir sey olmaz heralde
Aynen canım ya aşırı pahalı bio oil biraz daha uygun 2li satılıyor filan bütçene göre alırsın artık ama dediğin gibi karnın çıkmadan başla kullanmaya ki işe yarasınYaaa tesekkurler. Lieracı ben seneler evvel ablam için kaydetmistim. O zamanlar bu kadar pahalı değildi. Ne olmuş fiyatına boylee
"Bio oil naturali"araştırıyordum bende şu icerikleri icin. Aralarında en doğal içerik onunmus.Hiçbir şey olmaz canım verebilirsin marka ismi sıkıntı olmuyor
Aynen canım ya aşırı pahalı bio oil biraz daha uygun 2li satılıyor filan bütçene göre alırsın artık ama dediğin gibi karnın çıkmadan başla kullanmaya ki işe yarasın
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah bu sefer her şey yolunda gidecekBen geçen hamileliğimde 9. Hafta fark etmiştim ve dediğin gibi 12. Haftayı çabucak bitirince tabi içim çok rahat etmişti ama işte sonra 21. Haftada kaybım oldu o da enfeksiyon veya rahim ağzı yetmezliği olabilir dediler belli de değil benim hamilelikte stresim hiç bitmez herhalde ancak 30lu haftalara gelebilirsem biraz rahatlarım
2li test cinsiyet detaylı ultrason bitmez bekleyeceklerimiz ama önemli olan ilk 10 hafta inşallah güzelce atlatıp kucağımıza alacağız
Arkadaşlar lierac'ın içeriği temiz değil diye duymuştum. Tavsiye etmiyorlarÇatlak kremi deyince 2 marka var kuzum bunlardan birini tercih edebilirsin