2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Biogaia kac kutu bitirdik sayamadım kuzum ya tükendik eşimle artik
Biz bir kutu kullanmıştık ilk doğduğunda sonra bir daha almadık. Çocukta bir farklılık hissetmedik bıraktıktan sonra. Çocuk doktorumuz da bu gaz damlalarının kanıtlanmış bir faydası olmadığını söyledi.

Banada oyle geliyo naparsan yap cocukta gaz olcaksa oluyo bence ya

Kızlar eskiden bebeklere Daha rahat uyusun diye anason verirlermiş hiç aranızda anason veren oldu mu yani uyku problemi çeken bebeklere verirlermiş

Kızlar eskiden bebeklere Daha rahat uyusun diye anason verirlermiş hiç aranızda anason veren oldu mu yani uyku problemi çeken bebeklere verirlermiş
Valla arkadaşım veriyordu ama ben hiç vermedim o raddeye gelmedim gelsem veririm. Uyku problemi varsa papatya çayı içmeni tavsiye ederim bebeği rahatlatıyor

Kızlar şunu yedim içtim iyi süt yapıyor dediğiniz neler var
Tahin pekmez.. ama bence en önemlisi yürüyüş yapmak kendine zaman ayırabilmek huzurlu mutlu olmak.. diğer türlü ne yersen ye hangi takviyeyi kullanırsan kullan etki etmiyor.. önce sakin ve huzurlu olmak lazım.

Valla arkadaşım veriyordu ama ben hiç vermedim o raddeye gelmedim gelsem veririm. Uyku problemi varsa papatya çayı içmeni tavsiye ederim bebeği rahatlatıyor
Benim de veren arkadaşım var ama emin olamadım burada bi sorayım dedim
Evet canım papatya çayını içmeye başladım dünden beri
Bugün içmemiştim dün gayet iyi uyumuştu aslında doğru söylüyorsun

Senin ki temizlik falan yaptıysa iyiymiş benimki geldiğinde çocuk duruyorsa hadi sen temizliğini yemeğini yap diyor. Ağlayınca yanıma getiriyor her türlü ben bakıyorum. Ben bunu kimse yokken de yapıyorum zaten
Siz biz olabilir misiniz kayınvalide bebeği kucağına alıyor geriye çekiliyor. Bir de bizde görümce yok ama eşimin dayısı teyzesi kuzenleri o görevi yerine getiriyor

Tahin pekmez.. ama bence en önemlisi yürüyüş yapmak kendine zaman ayırabilmek huzurlu mutlu olmak.. diğer türlü ne yersen ye hangi takviyeyi kullanırsan kullan etki etmiyor.. önce sakin ve huzurlu olmak lazım.
Ne güzel söyledin ben de isterim kendime vakit ayırmak ama tuvalete gidemediğim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…