2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Hayırlı kandiller kızlar bgn eşim konuşurken birden bir kahkaha atmasın mı bebiş şok olduk eşim devam etti konuşmaya , o konuştukça kızım kahkaha atıyor o kdr güzel bir şey ki ya allahım çocuklarımızı hep güldürsün zaman ne çabuk geçiyo… ama o kdr 9 ay karnında taşı doğum sancısı Çek meme ucu yarasını Çek o gitsin babaya kahkaha atsın… bize gelince sade bi aguuuuu

Rahatsız olduğun durumu açıkça söyle bence

Gündüz değişiyor benim kızın düzeni bazen çok uyuyor bazen az.. genelde 8 de kalkarsa 10-12 arası uyur … ama genelde 2 saat fln uyanık kalıyor sanırım birde gündüz uykuları daha kısa oluyor doğanın , gece uzun uyuyor

Hanımlar gün içinde bebekleriniz nerede uyuyor oyalaniyor daha doğrusu uykuya çabuk geçtiği bir bisey anakucagi puset vs. Tarzı.bnmki ,2 aylık olacak hicbirseye sevmedi hep ağlıyor koyunca. Uykuya geçiş te etkili ve oyalanacagi birşey arıyorum. Ben mi bulamadım çocuk mu böyle bilemedim

Uyanık kaldığı süre içinde nasıl oyalıyorsun canım ? Neler yapıyorsunuz? Zamanınız nasıl geçiyor ?
Bi sure oyun halisinda duruyo sonra baslio mizmizlaniyo alt degistirme emzirme vajit gecio sonrasi kucakta evde.dolas dur bagris cagris uyutmaya calis felan artik gucumde kalmadi tükendim

Bi sure oyun halisinda duruyo sonra baslio mizmizlaniyo alt degistirme emzirme vajit gecio sonrasi kucakta evde.dolas dur bagris cagris uyutmaya calis felan artik gucumde kalmadi tükendim
Oyun halısında kendisi durabiliyorsa uyutmak yerine yeniden oraya mı koysan? Belki yorulup sıkılıp kendi kendine dalar diyorum ama en iyi sen bilirsin

bende allahtan dedim az geliyor çünkü baktım yatak odasına girme ayarı yok kv nin bende çok sinirlendim çok haklısınız
Resmen doğum değil de kayınvalide ve birazda görümce ruhsal bozukluğa yol açtı artık bende. Bebeğim ağlarken kucağımdan almaları. Geldim halam geldim demeler. Ağlatma annesi demeler köyü olmamak için hep yutuyorum eşime patlıyorum artık ikimizin arası da ciddi anlamda bozuldu

Ben 2 gün önce sürdüm ilk defa giderken uyudu dönüşte uyumadı beni izledi Acayip garip hissettim kendimi korkuyordum ama yendim korkumu 2.5 aylığız daha ön koltuğa poşeti yerleştirdim mecburen genelde yalnız bebeğiyle yolculuk yapan anneler bebek küçük olunca bu şekilde yolculuk yapıyormuş bir an önce denemelisin kızımla inanılmaz keyif aldım

Oyun halısında kendisi durabiliyorsa uyutmak yerine yeniden oraya mı koysan? Belki yorulup sıkılıp kendi kendine dalar diyorum ama en iyi sen bilirsin
Kuzum orda yarim saat duruyo sonra cani yanmis gibi basliyo bagirmaya yani ck uzun surede durmuyo keske dursa uyumasa da duruyo derim bu benim kucagimda evde dolancaz oturunca da huysuzlaniyo

Bizimki.komple elini sokcak nerdeyse agzina.oyle yetmez tuz da dök ustune diyorum bazrn ztn uykusuzum fenalik gelio iyice
Bizimkinin de elleri ağzından çıkmıyor hatta memeyi emerken de mamayı içirirken de o eller araya girecek hayır geçen pusete koydum oyalansın ben de işlerimi yapayım diye bir döndüm iki elini de ağzına atmış biri ile damağını deliyor resmen dedim napıyorsun Gökçe o damak bize lazım annecim bir de güçlü, o durumda zor çektim elini ağzından.
Evde kaç çeşit beşik var. Puset, portatif alt değiştirme zımbırtısı, küçük portatif beşik, büyük beşik, oyun halısı hepsini günde birer birer deniyoruz beşiklerde de dönenceli oyuncaklar asılı ama hiç birinde tam mutlu değil. Bunlar kısa süreli dikkatini dağıtıyor sonra basıyor cazgırı. Mutlu olduğu tek yer kucak onda da görüş açısı açık olacak, sıkıya gelmeyecek falan. Bizimki tüm ekipmanları ileride gelecek kardeşine yepyeni bırakmaya yemin etmiş gibi

Hoşlanmadığını açık açık söylemek lazım bu durumda ama ben olsam direkt söyleyemezdim sanırım bunun yerine yatak odasını hep kapalı tutup salonda vs mi emzirsen acaba anlarlar mi o şekilde bilemedim. Ağlatma annesi demek nedir ya orda patlardim bak kesin. Ben benim kvyi çok severdim ama doğumdan sonra ufak tefek şeyler bana da batmaya başladı çocukla alakalı değil de ben tekim İstanbul'da mesela diğer torununa yıllarca baktı hala bakıyor uzağız diye bize ayda bir geliyo. Geçen kızım hastalandı geldi yardıma diye öğlene kadar uyudu sonra kalktı yemek yaptı ev temizledi sağolsun ama evi bok götürseydi de alıp bı uyutsaydi daha iyiydi biz doguruyoruz ama etrafımızdakilerin de mi huyu değişiyor valla anlamadim. Ben normalde zaten yemek de yapmıyorum temizlik de. Temizliği eşim yapıyor yemeği dışardan yiyiyoruz hiçbir şeye de faydası olmadı birkaç kez ufak tefek pispislama dışında.

Senin ki temizlik falan yaptıysa iyiymiş benimki geldiğinde çocuk duruyorsa hadi sen temizliğini yemeğini yap diyor. Ağlayınca yanıma getiriyor her türlü ben bakıyorum. Ben bunu kimse yokken de yapıyorum zaten

puseti ön koltuğa ters şekilde kemerle mi bağlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…