- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.301
Benim kızım ana kucağını sevmedi. Çok nadir ve az kullanıyor. Çok uykusu varsa onda da uyuyor ama sevmedi yani. Onun haricinde her yerde uyuyor. Yatağında kucakta oyun halısında.. ben de bir ana kucağı bakıyorum. Aslında 6 aydan uzun kullanılacak şimdilik de etrafı izleyebileceği bir ana kucağı istiyorum ama henüz bulamadımHanımlar gün içinde bebekleriniz nerede uyuyor oyalaniyor daha doğrusu uykuya çabuk geçtiği bir bisey anakucagi puset vs. Tarzı.bnmki ,2 aylık olacak hicbirseye sevmedi hep ağlıyor koyunca. Uykuya geçiş te etkili ve oyalanacagi birşey arıyorum. Ben mi bulamadım çocuk mu böyle bilemedim
Ben sormayı unutmuştum kendi kafama göre iki gün banyo yaptırmadım.Kızlar menenjit ve rotada şu kadar gün banyo yaptırmayın diye birşey var mı
Benimki lohusayken sözde bana bakmaya geldi. İhlasın robot süpürgesi var bende başlığı flan baya ağır ben süpürim sen arkadan sil dedi neyse yatak odasını çocuk odasını salonu flan süpürdüm bi mutfak kaldı benim mutfak da aşırı küçük 2 dk da süpürürsün yani o kadar bile sürmez hatta. Geldi elimden kaptı makineyi ben mutfağı süpürim sen sil dedi mal gibi kaldım daha yeni sezaryenliydim bide. Sonra bütün evi silip süpürdüm ertesi gün ağrıdan acıdan ölüyorum ama doktora gittik dayanamadım diye doktor naptın böyle dikişin açılmış enfeksiyon kapmış dedi ödüm koptu tekrar açıp dikecekler diye. Maalesef bu kadar kötü kalpli insanlar hala var...Senin ki temizlik falan yaptıysa iyiymişbenimki geldiğinde çocuk duruyorsa hadi sen temizliğini yemeğini yap diyor. Ağlayınca yanıma getiriyor her türlü ben bakıyorum. Ben bunu kimse yokken de yapıyorum zaten
evetKemerle mi bağlıyorsun
hahaha benimki de kızı kucağından almayım diye ağladığında evin sağına soluna kaçıyor tabi benden kaçmaz gel kızım diye hemen kucaklıyorumResmen doğum değil de kayınvalide ve birazda görümce ruhsal bozukluğa yol açtı artık bende. Bebeğim ağlarken kucağımdan almaları. Geldim halam geldim demeler. Ağlatma annesi demelerköyü olmamak için hep yutuyorum eşime patlıyorum artık ikimizin arası da ciddi anlamda bozuldu
nisan ayında yaptıracağımÇok teşekkürler2. Dozu ne zmn yptracsksiniz
Bir sonraki kontrole göre hareket et bence. Cidden çok farklı sonuçlar çıkabiliyor. Ben hep sağlık ocağında yaptırıyordum ölçümlerini boyu 58di 2 hafta sonra doktora götürdüm 64 ölçtüler tekrar 3 aylık kontrole gittim 60 ölçtüler gerçekten çok saçmaKızlar gecen ay 7 subatta kendi doktorumuz 54 cm ölçtü kiloda 5.700 dü. Simdi sehir disindayim burada aylik kontrole gittim bugun 60 cm 6750 cikti . 10 martta 3 aylik olacak çok fark var gibi boyda
Zinco benimkine iyi gelmişti. Sabah akşam 4er damla veriyordumKizlar gaz ilaci kullaniyomusunuz sutten cok gaz geciyo bizimkine heralde o kadar da dikkat ediyorum ama hep ayaklarıni cekiyo cocuk karnina
3.aydan sonra bıraktım canım ben. Ne kadarlık oldu bebiş?Kizlar gaz ilaci kullaniyomusunuz sutten cok gaz geciyo bizimkine heralde o kadar da dikkat ediyorum ama hep ayaklarıni cekiyo cocuk karnina
Ben anlayamıyorum ya ne tuhaf insanlar.Benimki lohusayken sözde bana bakmaya geldi. İhlasın robot süpürgesi var bende başlığı flan baya ağır ben süpürim sen arkadan sil dedi neyse yatak odasını çocuk odasını salonu flan süpürdüm bi mutfak kaldı benim mutfak da aşırı küçük 2 dk da süpürürsün yani o kadar bile sürmez hatta. Geldi elimden kaptı makineyi ben mutfağı süpürim sen sil dedi mal gibi kaldım daha yeni sezaryenliydim bide. Sonra bütün evi silip süpürdüm ertesi gün ağrıdan acıdan ölüyorum ama doktora gittik dayanamadım diye doktor naptın böyle dikişin açılmış enfeksiyon kapmış dedi ödüm koptu tekrar açıp dikecekler diye. Maalesef bu kadar kötü kalpli insanlar hala var...
5gun sonra 3 aylik olcak. Metsil tableti önerdiler sen kullan cocuga gaz geciyo senden diye3.aydan sonra bıraktım canım ben. Ne kadarlık oldu bebiş?
Ay bi benimki değilmiş bebeğin yanı annesinin yanıdır iyi yapıyorsunuzhahaha benimki de kızı kucağından almayım diye ağladığında evin sağına soluna kaçıyor tabi benden kaçmaz gel kızım diye hemen kucaklıyorum
allah size kolaylık versin
Doktorumz bu iki damlayi oneriyo biogaia ve sab simplex. Banada metsil tableti sen kullan sutunden gaz geciyodur diyolar ama.henuz hic kullanamdimZinco benimkine iyi gelmişti. Sabah akşam 4er damla veriyordum
Rezene denese bebiseKizlar gaz ilaci kullaniyomusunuz sutten cok gaz geciyo bizimkine heralde o kadar da dikkat ediyorum ama hep ayaklarıni cekiyo cocuk karnina
Evet bende ilk başlarda baya tükettim tahin de çok işe yarıyor. Dilerim güzel sonuçlar alırsınız..Perşembe kontrol var inş güzel kilo almıştır doktorlarda konuşurum bi belki başka bi şey tavsiye eder bi arkadaş tahin demişti helva ve pekmezle tahin karıştırıp giyiyorum biraz yaradı sanki
Benim kızım gazı olduğunda, sancısı olduğunda ve ya uykusu sıkıştığında yapıyor.. Gaz sancısı olduğuna eminsem kimyon veriyorum.. Ama genelde uykusu sıkıştığında yapıyor.. O zaman da gezdiriyorum sakinleştiriyorum uyutuyorum çok uyumuyor zaten 5-10 dk sonra sakinleştiği zaman tekrar emziriyorum.. Bu şekilde yaptığı zaman emzirmek için zorlamayın. Biraz zaman tanıyın ona sonra tekrar deneyin. Yoksa meme reddine sebep olabilir.Kızım bu ara memeyi çekip çekip bırakıyor geri alıyor yine bırakıyor. Sıkıyorum sütte var. Niye böyle yapıyor olabilir sürekli kavga ediyor memeyle
Eğer puseti ön koltuğa bağlayacaksanız airbagi devre dışı bırakmayı unutmayın..Kızlar bebekle yanlız başınıza araba sürdünüz mü?benim oğlumdan kalan oto koltuğu 9 kg fan başlıyor dolayısıyla ona daha geçemedik.ana kucağıyla da arkada tek başına bırakarak sürmeye henüz cesaret edemedim.havalar ısınınca bile yanımda biriyle çıkmak zorunda kalıyorum.siz ana kucağıyla araba sürdünüz mü tek başınıza?