2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimki de öyle canım aynısı

Kızlar benim de bebeğin göz beyazları hala sarımsı. Ama test yapmadık en son 7 çıktıktan sonra, ne durumda bilmiyorum
Benim de suratı sapsarı en son 9 du 1 ay sonra tine surat sapsarı sarılık devam dedi ama gözlerde yok ondan kan aldırmayacağım dedi dr.
Geçen benim de aynısı oldu.
Kuzum srn bilirsin en doğrusunu ama dün 1 ay kontrolünde dr kesinlikle yüz üstü saddece ben yanındayken ve gözüm üzerindeyken yatırabilirsin diye bikaç kere tekrar etti sen gene de çok gözünden ayırma öyle yatarken

Kızlar ben kendime zayıflamak için konu açtım katılmak isteyen herkesi beklerim yarın itibariyle başlamayı düşünüyorum

Kızlar benim bebiş hala hırıltılı ya ciğerlerinden gelmiyor ama yarın yine de götüreceğim randevu aldım. Serum fizyolojikte yapıyorum ama tam beceremiyorum ondan mı açılmıyor anlamadım ya bir de bebeği 4.5 5 kilo olan mamayla besleyen var mı?

Göster bakalım için rahat etsin kuzu

Kızlar tummy time egzersizini ne zaman yapıyorsunuz. Benimki mama yiyor uyuyor. Acıkınca uyanıyor mama yiyene kadar ağlıyo tekrar yiyo uyuyo kısır döngüye girdik egzersize zaman kalmıyor

Kızlar tummy time egzersizini ne zaman yapıyorsunuz. Benimki mama yiyor uyuyor. Acıkınca uyanıyor mama yiyene kadar ağlıyo tekrar yiyo uyuyo kısır döngüye girdik egzersize zaman kalmıyor
Bende az önce bebeğime bişry yapamıyorum diye oturup ağladım genelde kucağımda olduğu için Tummy time yapmış sayıyorum
Dediğin gibi ye uyu ya da uyuma ağla sakinleştirirken dalsın yatağa koy ağlamaya başlasın deli bir ksırı döngü gerçekten

Bu instadaki bebekler ve anneleri izledikçe psikolojim bozuluyor

Bizim de öyle uyanıkken ya emme ya gaz sancısı içinde yavrum kartı filan gözü nasıl görsün

Hahha ne olacak bu halimiz böyle
Bizim de öyle uyanıkken ya emme ya gaz sancısı içinde yavrum kartı filan gözü nasıl görsün
Gaz için masaj yapıyor musunuz

Ben başladım 10 gün kadar önce. Akşam 8 gibi uyanıyor 22: 30 a kadar uyanık kalıyor. Bu süreçte yapıyorum siyah beyaz kartlar ilgisini çekiyor. Bi tane çıngıraklı oyuncak var büyük renkli onu sallıyorum inceliyor ilgisini çekiyor o da. Bir de tvye arkası dönük yatırıyorum genelde bakmasın diye, içeri gidiyorum bir şey yapmaya, kafayı geri atmış tv izliyor sıpa ışıklar falan ilgisini çekiyor löynnnn tv yasak diyorum kafayı topluyorum hemen bir de sabah uyanınca günaydın dın dın dın şarkısı var, onu açıp dans ediyorum çok seviyor şaşkın şaşkın bakıyor ahah

Kızlar bu arada bebeğim ilk defa sesli kahkahalı güldü. Bana gülmedi tabiki emziriyodum memeden çekti ağzını sırıtmaya başladı artık ne görüyorsa, sonraa bastı kahkahayı sesli allahım aklım gitti mutluluktan. Bunlar bize gülücük atmaya başlayınca kafayı peynir ekmekle yeriz haaa

Maşallah sana

Harika oluyor o gülmeleri daha da sıklaşacak artık bizimkisinde sıklaştı gülmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…