2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gercekten erkek cocuk daha zormuş gaz olayi ayri bi zor ablamin kizini büyuttuk beraber ama hic böyle seyker yasamamistik ben de surekli gaz masaji yapiyorum cikariyoda ama yetmiyormus daha ne yapilabilir bilmiyorum ki
Evet kız cocugu daha hafif oluyor. Ayaklarının altına sıcak su torbası ,kimyon çayı, masaj yaptıklarım bunlar umarım işe yarar

Ilac icmedimm hic kendi kendine gecsin diye, normaldede sivi zaten kakasii ama simdi sumuklu kisimda eklenmiss, internette enfeksiyon olabilir yaziyorda artik yarin bi doktora gidelim hic kendi degil cunku yavrum var bi skintisii
Bencede bir görün Allah yardımcınız olsun. Bende gecen ay grip oldum daha yavrum 20 günlüktü ister istemez onada geçti öksürük burun tıkanıklığı hapsuruk hepsi vardı oğlumda bir doktor yatış dedi baska doktor ayakta atlatır enfeksıyon daha boğazda dedi surup ve serum fizyolojik sıkıp devamlı burnunu cektim 5-6 günde iyileşti şükürler olsun insallah sizinde öyle olur

Yaa cok sukurr, bizde gece acile gittik artik yaa hic durmadi surekli agladii, oraya gidince uyudu tabi beyefendi ama doktor idrar ve kaka tahlili istedi bakalimm, burnunuda surekli serum fizyolojikle acik tutun dedii, fitil yazdi bide cok huzursuz olunca ver diyee insaAllahh duzelir hemem yaaa cok zor bir geceydi

İki şekilde de aslında , fiziksel olarak bebek sonrası ilişki olmadı, duygusal olarak da ev arkadaşı gibi hissediyorum
Ev arkadaşı gibi hissediyorsan bence şahane. Ben can düşmanım gibi hissediyorum
Benim de sütüm az ne yaptıysam öyle çok fazla artmadı emiyor da ama neden artmadı bilmiyorum. İnşallah bol bol sütümüz olur
Humana çay ve bol su. Ben 6 litreden fazla içiyorum suyu. Daha az ıctıgımde kesinlikle süt yetmiyor çocuğa
Ben bu süt sağma işini pek anlayamadım
Emzirdikten sonra sagmam mi gerek acaba
Birkez denedim emzirdikten sonra 5 ml bile çıkmadı
Emzirdikten sonra o kadar az çıkması normal canım ben genelde bebegım uyurken sağıyorum gün içinde toplam 120 150 ml arası çıkıyor onu da gece uykusuna geçerken veriyorum.
E kilo alıyor onu napicaz
Alsın canım ne olacak. Hareketlenmeye baslayınca hepsini verir.
Kızlar bebeğim 11 saattir hiç çiş kaka yapmadı normalmi.Zaten kakasını iki günde bir yapabiliyor.Ama çişini yapmadı 11 saattir
Çiş normal değil canım daha fazla emzir susuz kalmasın
Gaz masajını nasıl yapıyosunuz ya kızım sürekli ıkınıyor ve ne yapsam gazını cıkartamıyorum
Youtube da ayşe önerin videoları var ona bakabilirsin

Kızlar benim kızda 2 gündür huzursuz uyuyor. Ben uyanık olduğumda ve yanında oturduğumda yüzüstü yatırıyprum hemen uyuyor en azından o sürede siz de biraz dinlenmiş olursunuz

Çok geçmiş olsun canın bu günler geçecek merak etme biz de 33 günlüğüz hala sarılık devam maalesef yine de çok şükür bugünlere. Bebişler büyütecek gezmeklere gideceğiz her şey güzel olacak

Sarılık zaten başlı başına insanı strese sokuyor Allah kolaylık versin ben de tek başıma bakıyorum, iyi ki babaları var gelince dinleniyorum biraz

Ben sanki iki ayrı bebek büyütüyorum. Dün güzelce kendi beşiğinde uyuyan oğlum bugün yedi bucuktan beri huysuz kucakta uyuyo beş dk sonra ağlayarak uyaniyo. Ne zaman duzelicez be,
Benimki de öyle canım aynısı

Kızlar benim de bebeğin göz beyazları hala sarımsı. Ama test yapmadık en son 7 çıktıktan sonra, ne durumda bilmiyorum

Benimki de öyle canım aynısı

Kızlar benim de bebeğin göz beyazları hala sarımsı. Ama test yapmadık en son 7 çıktıktan sonra, ne durumda bilmiyorum
Benim çocuğun komple kafa sarı ama sorun değilmiş 3. Ay gibi gidecekmiş o sarılıklar uzamış sarılığımız varmış

Gaz masajını nasıl yapıyosunuz ya kızım sürekli ıkınıyor ve ne yapsam gazını cıkartamıyorum
Ben göbeğine saat yönünde biraz masaj yapıyorum, bacaklarını hafif sallıyorum sonra da bacakları karna çekme hareketi yapıyorum. Burda en önemli nokta çok hassas davranmamak. Biraz sert davranınca fena gaz çıkıyor. Önceden hiç çıkartamiyordum bu şekilde. Gaz biraz azalmaya başladı bizde 2.aydan itibaren ama geçen yine ağladı baya ve bu şekilde 5-10 dk masaj yaptım çok gaz çıktı sustu

Kızlar benim kızda 2 gündür huzursuz uyuyor. Ben uyanık olduğumda ve yanında oturduğumda yüzüstü yatırıyprum hemen uyuyor en azından o sürede siz de biraz dinlenmiş olursunuz
Ben hep yüzüstü yatırıyorum mecbur çünkü başka şekilde uyumuyor. Hem uyku saati hem kalitesi arttı bu şekilde. Demek ki böyle seviyor. Hatta geçen tam düz yapmış kafayı korktum ama o şekilde bile nefes alabiliyordu rahat. Eğer rahat edemezse anında sağa sola çeviriyor kafayı muhakkak. Bir videoda 15 günlük bebek bile kafayı çevirir diyordu. Yüzüstü bebek ölümlerinde otopsi yapmışlar sonuç boğulma gelmiş fakat cigerlerinde uyuşturucu tespit edilmiş ölen bebeklerin yani aslında yüzüstü yattıkları için bogulmazmiş bebekler annenleri uyuşturucu kullanınca sütten geçmiş. Bu beni tamamen ikna etmedi tabi ben kızımın rahat rahat döndüğünü gördükçe öyle yatırmaya devam ettim. Babasına kalsa doğduğundan beri yatıracakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…