2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yurtdısında hep o sekılde yatırıldıgını duydum doğumdan itibaren bende gece uykularını yuzustu yaptırıyorum gaz varsada baskıyla pek hissetmıyor bence

Ya delirme bebek izin verdiği kadarını yapabilirsin. Çocuk ağlıyorsa pışpışlamak bile etkinlik şu süreçte

Aynı sekılde gecmiyordu doktora gittim aspiratörle cekersen burnunda ödeme neden olur burun etleri hassas dedi .cidden yapmayı bıraktım gecti sık yapmak zararlı bence ben o goruse katılıyorum haftada bir yeterli buyuk kızımda da tıkanınca yapardım kucukte de aynen devam

Kızlar benim alinin gözü lacivert gibi, bu renkli olacağı anlamına mı geliyor tüm bebekler mi böyle

Kızlar bu arada sabah eşimle bebeğin küvetini bebeğin dayanabileceği sıcaklıkta su ile doldurduk, havlu döşeyip bebişi içine yatırdık. Çok sevdi ve sonrasında bolca gaz çıkardı gün içinde de gazı rahat çıkardı güzel uyudu Sıcak su baya rahatlatıyor deneyebilirsiniz gaz problemi olan anneler

Koşa koşa geliyorum

Sarılır zamanla geçecek sanırım. Huysuzluk da öyle.. uykular düzene girecek, kendisi uyanıp kendisi uyuyacak.. bu günler çok güzel ama daha güzelleri de gelecek

Kızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Canım geçmiş olsun. benim bebeğim antibiyotik kullandığı için pişik oluyor. Kantaron yağından başka bir şey geçirmiyor pişiği. Daha ilk gün etki ediyor. Tavsiye ederim.

Aslantoşum bu hafta bana ve görüntülü konuştuğumuz teyzesine gülmeye başladı. Gamzesi var yicem çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…