- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.521
Yurtdısında hep o sekılde yatırıldıgını duydum doğumdan itibaren bende gece uykularını yuzustu yaptırıyorum gaz varsada baskıyla pek hissetmıyor benceBen hep yüzüstü yatırıyorum mecbur çünkü başka şekilde uyumuyor. Hem uyku saati hem kalitesi arttı bu şekilde. Demek ki böyle seviyor. Hatta geçen tam düz yapmış kafayı korktum ama o şekilde bile nefes alabiliyordu rahat. Eğer rahat edemezse anında sağa sola çeviriyor kafayı muhakkak. Bir videoda 15 günlük bebek bile kafayı çevirir diyordu. Yüzüstü bebek ölümlerinde otopsi yapmışlar sonuç boğulma gelmiş fakat cigerlerinde uyuşturucu tespit edilmiş ölen bebeklerin yani aslında yüzüstü yattıkları için bogulmazmiş bebekler annenleri uyuşturucu kullanınca sütten geçmiş. Bu beni tamamen ikna etmedi tabi ben kızımın rahat rahat döndüğünü gördükçe öyle yatırmaya devam ettim. Babasına kalsa doğduğundan beri yatıracakti.
Ya delirme bebek izin verdiği kadarını yapabilirsin. Çocuk ağlıyorsa pışpışlamak bile etkinlik şu süreçteBende az önce bebeğime bişry yapamıyorum diye oturup ağladımgenelde kucağımda olduğu için Tummy time yapmış sayıyorum
Dediğin gibi ye uyu ya da uyuma ağla sakinleştirirken dalsın yatağa koy ağlamaya başlasın deli bir ksırı döngü gerçekten
Bu instadaki bebekler ve anneleri izledikçe psikolojim bozuluyor
Ya delirme bebek izin verdiği kadarını yapabilirsin. Çocuk ağlıyorsa pışpışlamak bile etkinlik şu süreçte
Aynı sekılde gecmiyordu doktora gittim aspiratörle cekersen burnunda ödeme neden olur burun etleri hassas dedi .cidden yapmayı bıraktım gecti sık yapmak zararlı bence ben o goruse katılıyorum haftada bir yeterli buyuk kızımda da tıkanınca yapardım kucukte de aynen devamKızlar benim bebiş hala hırıltılı ya ciğerlerinden gelmiyor ama yarın yine de götüreceğim randevu aldım. Serum fizyolojikte yapıyorum ama tam beceremiyorum ondan mı açılmıyor anlamadım yabir de bebeği 4.5 5 kilo olan mamayla besleyen var mı?
Bizde aynı rengiz teyzesi değişecekmiş zamanlaKızlar benim alinin gözü lacivert gibi, bu renkli olacağı anlamına mı geliyor tüm bebekler mi böyle
TühBizde aynı rengiz teyzesi değişecekmiş zamanla
Koşa koşa geliyorumKızlar ben kendime zayıflamak için konu açtım katılmak isteyen herkesi beklerim yarın itibariyle başlamayı düşünüyorum
Güzel ve Fit Anneler Toplaşalım💪🏻
Diyet sayfalarında çok vakit geçirdim neticesini de almıştım o zamanlar “50” kilo verip amacıma ulaşmıştım 🌸 Şimdi de Aralık Anneleri ile hep beraber fazlalıklarımızdan kurtulacağız inşallah🤩 Hafif hafif fazla zorlamadan rahatça esnek bir şekilde kilo vermek isteyen herkesi bekleriz💜💙www.kadinlarkulubu.com
Sarılır zamanla geçecek sanırım. Huysuzluk da öyle.. uykular düzene girecek, kendisi uyanıp kendisi uyuyacak.. bu günler çok güzel ama daha güzelleri de gelecekKızlar selam umarım herkes iyidir. Bebişler büyümüştür. Ben girip yazamıyorum. Huzursuz bi oğlum var. Ya uyutmak için uğraşıyorum ya uyandırmak. 37 günlük olduk ama sarılık hala 7.5. Büyüyoruz. Ama tek başıma baktığım için de baya zorluyor.
Çok düzenli yapmıyorumHahhane olacak bu halimiz böyle
Gaz için masaj yapıyor musunuz
Canım geçmiş olsun. benim bebeğim antibiyotik kullandığı için pişik oluyor. Kantaron yağından başka bir şey geçirmiyor pişiği. Daha ilk gün etki ediyor. Tavsiye ederim.Kızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Aslantoşum bu hafta bana ve görüntülü konuştuğumuz teyzesine gülmeye başladı. Gamzesi var yicem çok tatlıKızlar bu arada bebeğim ilk defa sesli kahkahalı güldü. Bana gülmedi tabiki emziriyodum memeden çekti ağzını sırıtmaya başladı artık ne görüyorsa, sonraa bastı kahkahayı sesli allahım aklım gitti mutluluktan. Bunlar bize gülücük atmaya başlayınca kafayı peynir ekmekle yeriz haaa
Nerden bulurum doğalınıCanım geçmiş olsun. benim bebeğim antibiyotik kullandığı için pişik oluyor. Kantaron yağından başka bir şey geçirmiyor pişiği. Daha ilk gün etki ediyor. Tavsiye ederim.
Aynen o durumdayım bu akşamBugün bizim ki uyumamaya yemin etti galiba yatağa koyıyorum 5 dk geçmiyor uyanıyor 2 lokma bişey yedirmediuykumuz nere gitti acaba
Kuzum biz Burhaniye deyiz. Zeytinyağı fabrikası olan arkadaştan alıyoruz.Nerden bulurum doğalını
Bizimki similac 2 saat icinde kullanin diyor üzerindeKızlar merhaba mama yapıldıktan sonra kaç dakika bekler acil yardım lütfen
Ah ne güzel benimde olsa öyöe şansımKuzum biz Burhaniye deyiz. Zeytinyağı fabrikası olan arkadaştan alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?