- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.501
Kızlar bize kıza yeni güncelleme geldi. Tükürük çıkarıp elini kıyafetimi frlan emiyor. (Yeni emzirmiş olsam da) emzik de kabul etmiyor napcuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki Bayadır yapıyor onu. Bir de ağzından salya gibi tükürük akmaya başladı bu araKızlar bize kıza yeni güncelleme geldi. Tükürük çıkarıp elini kıyafetimi frlan emiyor. (Yeni emzirmiş olsam da) emzik de kabul etmiyor napcuk
Benim de suratı sapsarı en son 9 du 1 ay sonra tine surat sapsarı sarılık devam dedi ama gözlerde yok ondan kan aldırmayacağım dedi dr.Benimki de öyle canım aynısı
Kızlar benim de bebeğin göz beyazları hala sarımsı. Ama test yapmadık en son 7 çıktıktan sonra, ne durumda bilmiyorum
Geçen benim de aynısı oldu.Bebeği yıkayıp pakladıktan sonra karnını doyurup uyuturken, bebek yatınca kahve içme hayali kuran bana, uyuyan bebeği yatırırken gördüğüm taşmış kakalı bez şoku. 40 dk olmamıştı bezi takalı. İmdb dram 9.9 cidden
Kuzum srn bilirsin en doğrusunu ama dün 1 ay kontrolünde dr kesinlikle yüz üstü saddece ben yanındayken ve gözüm üzerindeyken yatırabilirsin diye bikaç kere tekrar etti sen gene de çok gözünden ayırma öyle yatarkenBen hep yüzüstü yatırıyorum mecbur çünkü başka şekilde uyumuyor. Hem uyku saati hem kalitesi arttı bu şekilde. Demek ki böyle seviyor. Hatta geçen tam düz yapmış kafayı korktum ama o şekilde bile nefes alabiliyordu rahat. Eğer rahat edemezse anında sağa sola çeviriyor kafayı muhakkak. Bir videoda 15 günlük bebek bile kafayı çevirir diyordu. Yüzüstü bebek ölümlerinde otopsi yapmışlar sonuç boğulma gelmiş fakat cigerlerinde uyuşturucu tespit edilmiş ölen bebeklerin yani aslında yüzüstü yattıkları için bogulmazmiş bebekler annenleri uyuşturucu kullanınca sütten geçmiş. Bu beni tamamen ikna etmedi tabi ben kızımın rahat rahat döndüğünü gördükçe öyle yatırmaya devam ettim. Babasına kalsa doğduğundan beri yatıracakti.
Yaptı coksukurKaka tamam da çiş Normal değil canım sabaha kadar yapmazsa doktora danış.
Göster bakalım için rahat etsin kuzuKızlar benim bebiş hala hırıltılı ya ciğerlerinden gelmiyor ama yarın yine de götüreceğim randevu aldım. Serum fizyolojikte yapıyorum ama tam beceremiyorum ondan mı açılmıyor anlamadım ya bir de bebeği 4.5 5 kilo olan mamayla besleyen var mı?
Uyurken hiçbir şey yok rahat uyuyor uyanınca hırıldıyorGöster bakalım için rahat etsin kuzu
ÖNEMLİ olan uykuda rahat olması. Hareketle değişir nefes alışı demişti doktorUyurken hiçbir şey yok rahat uyuyor uyanınca hırıldıyor
Küçücükler insan kıyamıyorÖNEMLİ olan uykuda rahat olması. Hareketle değişir nefes alışı demişti doktor
Bende az önce bebeğime bişry yapamıyorum diye oturup ağladım genelde kucağımda olduğu için Tummy time yapmış sayıyorumKızlar tummy time egzersizini ne zaman yapıyorsunuz. Benimki mama yiyor uyuyor. Acıkınca uyanıyor mama yiyene kadar ağlıyo tekrar yiyo uyuyo kısır döngüye girdik egzersize zaman kalmıyor
Ah o bizde de akıyor sanki diyorum diş çıkaracakBenimki Bayadır yapıyor onu. Bir de ağzından salya gibi tükürük akmaya başladı bu ara
Bizim de öyle uyanıkken ya emme ya gaz sancısı içinde yavrum kartı filan gözü nasıl görsünKızlar tummy time egzersizini ne zaman yapıyorsunuz. Benimki mama yiyor uyuyor. Acıkınca uyanıyor mama yiyene kadar ağlıyo tekrar yiyo uyuyo kısır döngüye girdik egzersize zaman kalmıyor
Hahha ne olacak bu halimiz böyleBende az önce bebeğime bişry yapamıyorum diye oturup ağladım genelde kucağımda olduğu için Tummy time yapmış sayıyorum
Dediğin gibi ye uyu ya da uyuma ağla sakinleştirirken dalsın yatağa koy ağlamaya başlasın deli bir ksırı döngü gerçekten
Bu instadaki bebekler ve anneleri izledikçe psikolojim bozuluyor
Gaz için masaj yapıyor musunuzBizim de öyle uyanıkken ya emme ya gaz sancısı içinde yavrum kartı filan gözü nasıl görsün
Ben başladım 10 gün kadar önce. Akşam 8 gibi uyanıyor 22: 30 a kadar uyanık kalıyor. Bu süreçte yapıyorum siyah beyaz kartlar ilgisini çekiyor. Bi tane çıngıraklı oyuncak var büyük renkli onu sallıyorum inceliyor ilgisini çekiyor o da. Bir de tvye arkası dönük yatırıyorum genelde bakmasın diye, içeri gidiyorum bir şey yapmaya, kafayı geri atmış tv izliyor sıpa ışıklar falan ilgisini çekiyor löynnnn tv yasak diyorum kafayı topluyorum hemen bir de sabah uyanınca günaydın dın dın dın şarkısı var, onu açıp dans ediyorum çok seviyor şaşkın şaşkın bakıyor ahahKızlar tummy time egzersizini ne zaman yapıyorsunuz. Benimki mama yiyor uyuyor. Acıkınca uyanıyor mama yiyene kadar ağlıyo tekrar yiyo uyuyo kısır döngüye girdik egzersize zaman kalmıyor
Maşallah sanaBen başladım 10 gün kadar önce. Akşam 8 gibi uyanıyor 22: 30 a kadar uyanık kalıyor. Bu süreçte yapıyorum siyah beyaz kartlar ilgisini çekiyor. Bi tane çıngıraklı oyuncak var büyük renkli onu sallıyorum inceliyor ilgisini çekiyor o da. Bir de tvye arkası dönük yatırıyorum genelde bakmasın diye, içeri gidiyorum bir şey yapmaya, kafayı geri atmış tv izliyor sıpa ışıklar falan ilgisini çekiyor löynnnn tv yasak diyorum kafayı topluyorum hemen bir de sabah uyanınca günaydın dın dın dın şarkısı var, onu açıp dans ediyorum çok seviyor şaşkın şaşkın bakıyor ahah
Harika oluyor o gülmeleri daha da sıklaşacak artık bizimkisinde sıklaştı gülmelerKızlar bu arada bebeğim ilk defa sesli kahkahalı güldü. Bana gülmedi tabiki emziriyodum memeden çekti ağzını sırıtmaya başladı artık ne görüyorsa, sonraa bastı kahkahayı sesli allahım aklım gitti mutluluktan. Bunlar bize gülücük atmaya başlayınca kafayı peynir ekmekle yeriz haaa