• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar 40 günlü k bebegim doymuyor surekli meme istiyor siz kaç saatte kaç cc mama veriyorsunuz ne yapacağımı şaşırdım
Benim de bebeğim 40 günlük oldu bugün doktor muayenesi vardı. Bu konuyu ben de doktora sordum. Sürekli meme istemesi eğer kilo alımı güzelse doymadığından değilmiş🙃 Anneyle bağ kurmak istermiş. Meme onun için güvenli alanmış

Biz 2 kilo ile hastaneden çıktık şuan 3800 olduk doktora özellikle sordum 3 saati geçirme dedi sarılık 5ti en son
Gayet de güzel kilo almış çok sık beslemeye gerek yok bence çocuk uyuyorsa
1kılo aldı 3.400 suanda 2.300 doğmustu .ama uyanıyor acken uyumuyorda uzatsam saati
Açıkiyosa mecbur emecek ama uyuduğu zamanlar biraz rahat takil bence canım, uyandıracak olduğun zamanlarda esnek davran
Kızl

Kızlar benim kızımda 3140 gr doğdu 51 cm 1.ay kontrolü 54 cm 4600 oldu 1ay bi kac gün geçince 2 saate 1 beslenmeyi kabul etmedi 3 yada 4 saatte istiyor geceleride aynı 2 saatte vermeye kalksam almiyor memeyi sadece anne sutuyle besleniyor dogdugundan beri cok uzun değildir i şallah bazende 5 saat uyanmıyor 5 saat beslenmeyince çokmu ac kaldı diye uzüluyorüm özellikle geceleri
Şu an ne kadarlık bebiş canım? 1.ayda 4, 2.ayda 6 saate kadar dedi doktor bana bence aç kalmıyordur zaten acıkınca uyaniyorlar

Ben doğru mu bilmiyorum ama yirmi dakika sonra yada yirmi beş dakika sonra kendim çekiyorum. Emzik veriyorum. Yoksa oyun haline geliyor çek bırak canım yaniyor artık. Kucağımda tutuyorum yine bana ihtiyacı varsa ihtiyaç sağlanmış oluyodur bence 😇
Hiç sorma ihtiyacı kucaktan karşılaşırlar meme pert vaziyette artık :)

E kilo alıyor onu napicaz
İşte doktor da bana dedi ki 2 saatte bir beslenmesi dışında meme vermemeye çalışın. Tabi kilo almışsa, süt yarıyorsa. Benimki çok ağlıyor ama ben o kuralı uygulayabileceğimi sanmıyorum çok😁 Doyduğu halde meme istiyorsa onu oyalayacak başka şeyler yapın diyor ama benimkini sadece ayakta pışpışlamak sakinleştiriyor. Onda da benim bacaklarım ve belim kopuyor 🙃

tesekkurler sizede gecmis olsun evet ayirt edilmiyor gercekten ben öksurdugunu bile anlayamamisim kusarken genzine kaçiyor saniyordum bide şu gaz olmasa gazimiz hic bitmiyor
Balgamlı oksurukle bızde gitmıstık😞Erkek cocugu daha gazlı olurmus maalesef cekmekten baska bısey gelmiyor elden.gece uyutmadan gaz masajı yapıyorum birde yüz üstü yatırırım poposunu hafif domaltarak o sekılde hem uyuyor hemde 💨🙃 biraz da olsun rahat uyuyor

Açıkiyosa mecbur emecek ama uyuduğu zamanlar biraz rahat takil bence canım, uyandıracak olduğun zamanlarda esnek davran

Şu an ne kadarlık bebiş canım? 1.ayda 4, 2.ayda 6 saate kadar dedi doktor bana bence aç kalmıyordur zaten acıkınca uyaniyorlar
Hiç uyandırmıyorum ki 😀alarmlı gibi kendısı uyanıyor şaşmıyor

Amin insallah
Humana Steel tea aldım akşama kadar su, hurma, incir ne bulsam yiyorum sürekli emziriyorum
Yinede doymuyor ağlıyor
Sonra emerken sinirleniyor boğazına kaçıyor Nefes alamiyor
Gerçekten aşırı derece de yoruluyorum
40 i çıkmış sizin, 40 i çıktıktan sonra biraz olsun sakinlesiyor mu bu bebisler
42 günlük olduk ama dünden beri daha kötü. 10 dk emip bırakıyor ve uykusu da berbat asla düzgün uyumadı inşallah böyle devam etmez

kİzım 40 günlük canım

Kızlar bebeğim 11 saattir hiç çiş kaka yapmadı normalmi.Zaten kakasını iki günde bir yapabiliyor.Ama çişini yapmadı 11 saattir

Balgamlı oksurukle bızde gitmıstık😞Erkek cocugu daha gazlı olurmus maalesef cekmekten baska bısey gelmiyor elden.gece uyutmadan gaz masajı yapıyorum birde yüz üstü yatırırım poposunu hafif domaltarak o sekılde hem uyuyor hemde 💨🙃 biraz da olsun rahat uyuyor
Gercekten erkek cocuk daha zormuş gaz olayi ayri bi zor ablamin kizini büyuttuk beraber ama hic böyle seyker yasamamistik ben de surekli gaz masaji yapiyorum cikariyoda ama yetmiyormus daha ne yapilabilir bilmiyorum ki

Gaz masajını nasıl yapıyosunuz ya kızım sürekli ıkınıyor ve ne yapsam gazını cıkartamıyorum

Back