- 25 Kasım 2014
- 884
- 949
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.541
Ya kızlar belim koptu uyumuyo durmuyo ya emecek ya ağlayacak eme eme süt kalmadı ki 7den beri pişpişpişpiş neyi var anlamıyorum ki gazı olduğu nasıl anlaşılır karnı sert değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir saat diye biliyorum canım. Formül mamalar dolapta 24 saat bekletilebilir diyorlar ama ben dolaba koymuyorum kalan mamayı atıyorum.Kızlar merhaba mama yapıldıktan sonra kaç dakika bekler acil yardım lütfen
Ben de bugün bir güzel ağlattım genelde az az ağlardı bir güzel ağladı ilk kez gözyaşını gördüm herhalde. Daha önce hatırlamıyorum.Aslantoşum bu hafta bana ve görüntülü konuştuğumuz teyzesine gülmeye başladı. Gamzesi var yicem çok tatlı
Bızımkı de öyle. Umarım değişmezKızlar benim alinin gözü lacivert gibi, bu renkli olacağı anlamına mı geliyor tüm bebekler mi böyle
Benden şaka bi yana eczaneden alabilirsin.Nerden bulurum doğalını
Zor bir süreç. Her gün farklı bir macera. Düzenimiz tamamen değişti. Ve onlar ağladıkça kendimizi kontrol edemiyoruz annelik iç güdüsüyle. Yardım edecek birisi varsa etrafınızda destek alın. Biraz dinlenmek iyi gelir.Bunu birine itiraf etmem gerekiyor sizinle paylaşabilirim sadece bugünkü durumumuzdan dolayı sinirlerim çok boşaldı kendimi tokatladım bunu öğünerek söylemiyorum utanarak söylüyorum Sinirlerim çok yıpranmış sanırım asla durmuyor sürekli ağlıyor sürekli emmek istiyor kıyamıyorum aşının etkileri galiba
Kız ne utanıyon ben her gün kendimi tokatlıyom iki elimle hemde güldüğüme bakma günce 2 defa kriz geçiriyorum haha kafayı yiyip bebeğe tokat atmadığımız her an şampiyonuz benceBunu birine itiraf etmem gerekiyor sizinle paylaşabilirim sadece bugünkü durumumuzdan dolayı sinirlerim çok boşaldı kendimi tokatladım bunu öğünerek söylemiyorum utanarak söylüyorum Sinirlerim çok yıpranmış sanırım asla durmuyor sürekli ağlıyor sürekli emmek istiyor kıyamıyorum aşının etkileri galiba
Canım 2 gün önce aynı durumdaydık kafayı yedim resmen huy değiştirmişti. Neyseki eski haline döndü sabret, atak dönemi olabilir.Bugün bizim ki uyumamaya yemin etti galiba yatağa koyıyorum 5 dk geçmiyor uyanıyor 2 lokma bişey yedirmedi uykumuz nere gitti acaba
Ben prf. Saraçoğlundan almıştımNerden bulurum doğalını
Annem geliyor bazen şimdi yeğenlerim hasta onlara baktığı için yalnızım eşimde gece 2de geliyor o çok zorluyor beniZor bir süreç. Her gün farklı bir macera. Düzenimiz tamamen değişti. Ve onlar ağladıkça kendimizi kontrol edemiyoruz annelik iç güdüsüyle. Yardım edecek birisi varsa etrafınızda destek alın. Biraz dinlenmek iyi gelir.
Allah sabır versin bize bebeklerimize de sağlık huzur mutlulukKız ne utanıyon ben her gün kendimi tokatlıyom iki elimle hemde güldüğüme bakma günce 2 defa kriz geçiriyorum haha kafayı yiyip bebeğe tokat atmadığımız her an şampiyonuz bence
Aşıdan sonra tepetaklak olduk yaaaaCanım 2 gün önce aynı durumdaydık kafayı yedim resmen huy değiştirmişti. Neyseki eski haline döndü sabret, atak dönemi olabilir.
2.ay aşısı beni de geriyor yaAnnem geliyor bazen şimdi yeğenlerim hasta onlara baktığı için yalnızım eşimde gece 2de geliyor o çok zorluyor beni
Allah sabır versin bize bebeklerimize de sağlık huzur mutluluk
Aşıdan sonra tepetaklak olduk yaaaa
Benimkini ayakta pis pis da kesmiyor artık ya memede ya agliyor ya uykudaİşte doktor da bana dedi ki 2 saatte bir beslenmesi dışında meme vermemeye çalışın. Tabi kilo almışsa, süt yarıyorsa. Benimki çok ağlıyor ama ben o kuralı uygulayabileceğimi sanmıyorum çok Doyduğu halde meme istiyorsa onu oyalayacak başka şeyler yapın diyor ama benimkini sadece ayakta pışpışlamak sakinleştiriyor. Onda da benim bacaklarım ve belim kopuyor
Ay benimkine de öyle, elini emiyo bizimki ama emzik de kabul ediyor. Yeni başladı umarım huy edinmezKızlar bize kıza yeni güncelleme geldi. Tükürük çıkarıp elini kıyafetimi frlan emiyor. (Yeni emzirmiş olsam da) emzik de kabul etmiyor napcuk
1 aylık bebek için riskli olur zaten canım tam kafalarini tutamıyorlar, ben 2.ayı doldurmadan hiç o şekilde yatırmadımBenim de suratı sapsarı en son 9 du 1 ay sonra tine surat sapsarı sarılık devam dedi ama gözlerde yok ondan kan aldırmayacağım dedi dr.
Geçen benim de aynısı oldu.
Kuzum srn bilirsin en doğrusunu ama dün 1 ay kontrolünde dr kesinlikle yüz üstü saddece ben yanındayken ve gözüm üzerindeyken yatırabilirsin diye bikaç kere tekrar etti sen gene de çok gözünden ayırma öyle yatarken
Evet gazı çok rahat çıkartıyor böyle ben de fark ettim onu sırt üstü yatarken çok zorlanıyorYurtdısında hep o sekılde yatırıldıgını duydum doğumdan itibaren bende gece uykularını yuzustu yaptırıyorum gaz varsada baskıyla pek hissetmıyor bence
Ya benim kızın da öyleydi, babası da maviş baya, anne tarafı da full renkli gözlü benim ama ben kahve babama çekmişim. Biz bi ümitlendik açılır mı diye ama şimdi kahveye döndü. Biraz değişik bı kahve hafif dumanlı gibi en fazla biraz açılsa belki ela olur ama sanmıyorum bebe tamamen bana çekmiş kahve kalacak yüksek ihtimal ama ten rengi giderek açılıyor gerçi rop muayenesinde eşim doktora sordu. Doktor 3 ay daha değişebilir dedi 5.ayin sonuna kadar yaniKızlar benim alinin gözü lacivert gibi, bu renkli olacağı anlamına mı geliyor tüm bebekler mi böyle
Benim kız da gamzeli oldu ya inanamadik hem iki gözünde hem iki yanağında, omuzlarında ve belinde bile gamze var. Bende yok eşimde yok. Kardeşimde ve halamda var onlardan aldı herhalde beni en çok şaşırtan şeylerden biri olduAslantoşum bu hafta bana ve görüntülü konuştuğumuz teyzesine gülmeye başladı. Gamzesi var yicem çok tatlı
Kızlar cumartesi kontrole gitmiştik doktot kendisi sordu salyalar başladı mı diye, dişin alt yapısını oluşturuyomuş normal bi süreç dediBenimki Bayadır yapıyor onu. Bir de ağzından salya gibi tükürük akmaya başladı bu ara
6 saat memelerin çalışmaması da ayrı bi olay. Zar zor tuttu yavrum memeyi silikonu bırakmıştık ne güzel silikonla tutabildi ancakAnalık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım
Ahhahah Allah iyiliğini versinGünlerdir sürdüğüm tek şey bebişin pişik kremi , bugün yüzüme nemlendirici sürüyüm dedim . Elime kremi aldım dalgınlığıma geldi hata verdim nereye süreceğimi bulamadım krem elimde ama toto yok diye kaldım analık zor iş zor
Bişi olmaz kız, ne güzel işte Allah halinize acımış uyutmuş bebeği şükredeceğine bizimki de arada öyle uyku kaçamakları yapıyor, kendime geliyorum.Analık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım
Bizimde oylee ama aciliyor sanki gun gectikcee bizimde babamiz mavi gozlu sanirim oglusta mavis oluyorKızlar benim alinin gözü lacivert gibi, bu renkli olacağı anlamına mı geliyor tüm bebekler mi böyle
Uzulme canim o aciksa uyanir zaten artikk cok kucuk degiller endise edecek bi durum yok, bende geceleri kldirmiyorum artik kendi nezaman kalkmak isterse bazen 4 bazen 5 saat uyuyorr. Bende 3 gundur hastaydim ogluma gecti bendende huzursuz kac gundurAnalık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım