• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben hep yüzüstü yatırıyorum mecbur çünkü başka şekilde uyumuyor. Hem uyku saati hem kalitesi arttı bu şekilde. Demek ki böyle seviyor. Hatta geçen tam düz yapmış kafayı korktum ama o şekilde bile nefes alabiliyordu rahat. Eğer rahat edemezse anında sağa sola çeviriyor kafayı muhakkak. Bir videoda 15 günlük bebek bile kafayı çevirir diyordu. Yüzüstü bebek ölümlerinde otopsi yapmışlar sonuç boğulma gelmiş fakat cigerlerinde uyuşturucu tespit edilmiş ölen bebeklerin yani aslında yüzüstü yattıkları için bogulmazmiş bebekler annenleri uyuşturucu kullanınca sütten geçmiş. Bu beni tamamen ikna etmedi tabi ben kızımın rahat rahat döndüğünü gördükçe öyle yatırmaya devam ettim. Babasına kalsa doğduğundan beri yatıracakti.
Yurtdısında hep o sekılde yatırıldıgını duydum doğumdan itibaren bende gece uykularını yuzustu yaptırıyorum gaz varsada baskıyla pek hissetmıyor bence

Bende az önce bebeğime bişry yapamıyorum diye oturup ağladım 😅 genelde kucağımda olduğu için Tummy time yapmış sayıyorum
Dediğin gibi ye uyu ya da uyuma ağla sakinleştirirken dalsın yatağa koy ağlamaya başlasın deli bir ksırı döngü gerçekten

Bu instadaki bebekler ve anneleri izledikçe psikolojim bozuluyor 🤣
Ya delirme bebek izin verdiği kadarını yapabilirsin. Çocuk ağlıyorsa pışpışlamak bile etkinlik şu süreçte 😅

Kızlar benim bebiş hala hırıltılı ya ciğerlerinden gelmiyor ama yarın yine de götüreceğim randevu aldım. Serum fizyolojikte yapıyorum ama tam beceremiyorum ondan mı açılmıyor anlamadım ya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ bir de bebeği 4.5 5 kilo olan mamayla besleyen var mı?
Aynı sekılde gecmiyordu doktora gittim aspiratörle cekersen burnunda ödeme neden olur burun etleri hassas dedi .cidden yapmayı bıraktım gecti sık yapmak zararlı bence ben o goruse katılıyorum haftada bir yeterli buyuk kızımda da tıkanınca yapardım kucukte de aynen devam

Kızlar bu arada sabah eşimle bebeğin küvetini bebeğin dayanabileceği sıcaklıkta su ile doldurduk, havlu döşeyip bebişi içine yatırdık. Çok sevdi ve sonrasında bolca gaz çıkardı gün içinde de gazı rahat çıkardı güzel uyudu Sıcak su baya rahatlatıyor deneyebilirsiniz gaz problemi olan anneler ❤️

Kızlar ben kendime zayıflamak için konu açtım katılmak isteyen herkesi beklerim yarın itibariyle başlamayı düşünüyorum 🥰
Koşa koşa geliyorum 😂

Kızlar selam umarım herkes iyidir. Bebişler büyümüştür. Ben girip yazamıyorum. Huzursuz bi oğlum var. Ya uyutmak için uğraşıyorum ya uyandırmak. 37 günlük olduk ama sarılık hala 7.5. Büyüyoruz. Ama tek başıma baktığım için de baya zorluyor.
Sarılır zamanla geçecek sanırım. Huysuzluk da öyle.. uykular düzene girecek, kendisi uyanıp kendisi uyuyacak.. bu günler çok güzel ama daha güzelleri de gelecek 😍😍😍

Kızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Canım geçmiş olsun. benim bebeğim antibiyotik kullandığı için pişik oluyor. Kantaron yağından başka bir şey geçirmiyor pişiği. Daha ilk gün etki ediyor. Tavsiye ederim.

Kızlar bu arada bebeğim ilk defa sesli kahkahalı güldü. Bana gülmedi tabiki emziriyodum memeden çekti ağzını sırıtmaya başladı artık ne görüyorsa, sonraa bastı kahkahayı sesli allahım aklım gitti mutluluktan. Bunlar bize gülücük atmaya başlayınca kafayı peynir ekmekle yeriz haaa 😂😂
Aslantoşum bu hafta bana ve görüntülü konuştuğumuz teyzesine gülmeye başladı. Gamzesi var yicem çok tatlı😘

Back