2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hiç ev işi de yemek de yapamiyorum, kahvaltı etmeye bile vakit bulamıyorum genelde

Canım emzik veriyor musun?
Evet canım veriyorum. Beni emzik olarak kullanmasına dayanamayıp vermiştim ama şimdi onu da almıyor. Bakıyor süt gelmiyor atıyor.
muhtemelen konuşulmuştur, d vitamini ne kullanıyorsunuz devletin verdiği hakkında düşünceleriniz neler benim aklım karışık güven duygum kalmamış sanırım verilen ürüne bile
Ocean aldık biz de verilene güvenmeyip. Doktorumuz da çok temiz değil dedi ocean tavsiye etti
Canım duygularıma tercüman olmuşsun. Ben bittim artık. Geçen mastit de olmuştum antibiyotik kullandım şimdi yine oldum. Sanırım bu uçtaki yaralardan kaynaklı oluyor. Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah bir an evvel geçer şu yaralar da kolaylıkla emziririz.
Benim bebe üstüm dışında uyumadığı için ben iş yapmayı bırak tuvalete gidemiyorum. Tek başıma bakamıyorum annemi çağırıyorum hergün birimiz bakarken birimiz iş yapıyoruz üstünkörü. Şu bebe büyüsün iş miş umrumda değil
O sırttan çekme bende de oluyor. Neden oluyor anlamadım çok berbat bişey. Benim artık Allaha sığınmaktan başka çarem kalmadı denemediğim şey kalmadı. Ağlayarak emziriyorum
Kızlar bu bebişlerin sırtında düğme mi var yatırır yatırmaz basıyor çığlığı
Kesinlikle var bir buton ne zaman bitecek bu halleri acaba

Canım mastit nasıl oluyor? Belirtisi ne tam olarak. Mememde sertlik vs yok şuan ama bastırınca acıyor. Bu mastit başlangıcı mi oluyor acaba? Sağım yapıp emziriyorum halbuki

Bugun cok dehset gecti ya oglen 1 den 8 e kadar agladi ben atesten halsizlikten ayakta duramiordum pert oldum resmen ya.Bide annem tutturdu mama verme sagma emzir ya ondan cocuk o hale geldi bilmiorum.En son kizdim bugunumu buldun dedim hastayim zaten halim yok bide diger kizlarim da bugun cok yaramazlardi onlarda kucagimda gezdi dehset bir gundu.En son 8 e dgru dayanamdim.mama yaptim verdim.biraz daha cizikladi sonrada uyudu.

Canım mastit nasıl oluyor? Belirtisi ne tam olarak. Mememde sertlik vs yok şuan ama bastırınca acıyor. Bu mastit başlangıcı mi oluyor acaba? Sağım yapıp emziriyorum halbuki
Bir ağırlık gibi ağrı vardı sabah. Sanki böyle darbe almış gibi. Şimdi göğüsümün orası kızarmış. Ben de emzirip sağıyorum ona rağmen oldu hiç anlamadım.

İnşallah yarın sabah güzel bir güne uyanırsınız senin için çok zor olmuş bugün

Artık yavaştan uyku rutini uygulamak lazım ilk bebeğimde her akşam banyoya girerdik göbeği düştüğü andan beri. Ama o ya bebeğiydi. Bunda korkuyorum hasta olur diye her akşam banyo yaptırmaya. Gerçi banyo yaptı diye hiçbir bebek hasta olmaz ama Allah korusun olur da hasta olursa çevremdeki herkes beni ve banyoyu suçlar o dırdırları çekemem

Peki rengindeki sarılık arttı mı canım yoksa hiç anlaşılmıyor mu?

2 g0ndğr zor geçiyor kızşar akşamları 8den gece 12ye kadar hiç uyumuyor resmen memede bile tükendim resmen
Benim bebeğim de 9 buçuktan 2 ye kadar uyumuyor sürekli mızırdanıyor.. emmekte istemiyor memede savaş veriyoruz resmen sürekli kendini çekiyor huzursuzlanıyor ne yapacağımızı şaşırdık artık.. emzik kabul ediyor ama ağzında emzik varken bile homurdanıyor kıvranıyor. Nurse Harveys gaz damlası kullanıyoruz ama sanırım ise yaramadı

İnşallah yarın sabah güzel bir güne uyanırsınız senin için çok zor olmuş bugün
Amiin amiin İnsallah aynen ya derdine derman olamamak daha kotu kivranio yavrum ama bisey yapamiorum.Suan hepmizn bebisleri ayni sanirim saatlerdir uyumuyor mememi emmek istemio dahada cok aglio mememe yatirinca.Biz dogum sancisi cektik miniklerde gaz sancisi cekio.Yavrum benim ya hele ki tam uykuya dalacak sanci gelio dudaklarini buzuo yavastan aglamaya baslio cok uzuluorm

Gaz damlası vs kullanmıyor musunuz kuzu

Çok geçmiş olsun canım. Bebekler annelerinin enerjisini aldığı için de daha huzursuz olabilir. Neyse ki sonunda sakinleşmiş. Diğer kızların da belki her zamanki kadar ilgi bekledi ama insan hastayken enerjisi olmuyor ki. Kendine katlanamıyor sen 3 çocuğa bakıyorsun. İyi bile üstesinden gelmişsin. Umarım yarın çok daha iyi bir gün olur.

2 g0ndğr zor geçiyor kızşar akşamları 8den gece 12ye kadar hiç uyumuyor resmen memede bile tükendim resmen

Ne olacak bu halimiz bilmiyorum benimkide memede sürekli ayırdığım zaman kıyameti koparıyor çok üzülüyorum ben de tükendim artık
Zor bir gün olmuş ama umarım yarın çok daha iyi olur. Sizin bebekler en güzel en keyifli yeri bulmuşlar kendilerine göre ama hayatta daha nice güzellikler var sizin onlara vereceğiniz. Bir an önce memeyi sadece beslenmek için kullanmaya başlarlar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…