• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Biz de birkaç hafta önce bir heyecanla satın aldık. Eşim elektronik mühendisi, çok araştırdı nerdeyse tüm piyasayı 😂 f/p ürünü olarak 360 s10 modelini tercih ettik memnunuz gayet iyi iş çıkarıyor sıpa
Selizim link var mı Amazon’da 400 e de var 600 e de. Ben anlamıyorum 😬

Benim de yara ve yarık içinde igne batırıyorlar gibi ve umudum kalmadı gececeginden ne kullanirsam kullanayım çocuk emdikce o yarik yeri yine kanırtıyor resmen doğru yerleştirme tekniklerini de deniyorum yok olmuyor damaklari arasında kestiriyorum alt cenesi dışa dönük değil içe dönük kilitliyor o doğru emmeyi beceremezse hiç geçecek gibi durmuyor. Her emzirme saati ruhum bedenden ayrılıyor sanki Allah düşmanıma vermesin bu acıyı gerçekten çok zormuş. 3 ay mühlet verdim kuş agizliya eğer emmeyi beceremezse sağıp veririm sonra da mama 5 aylıkken falan da ek gıda başlarız ne yapayım elimden geleni yaptım.
Aynı canım benim de iğne deler gibi ağrıyor. Bir de emdikçe sırtımda bir noktada böyle çeker gibi ağrıyor, sende de oldu mu öyle bi şey? Ben zeytinyağı sürüyorum sonra pedle kapatıyorum. Kalkanlar bende bir işe yaramadı. Gerçi bu da bir işe yaramadı ama göğüs pedi daha kolayıma geliyor. Bazen sütümü sürüp kurumasını bekliyorum. Hiçbir şey iyi gelmiyor gerçi acıya alıştım gibi artık.

Selizim link var mı Amazon’da 400 e de var 600 e de. Ben anlamıyorum
360 S10 ve silme robotu (3300 Pa emiş gücü, 180 dakikaya kadar pil ömrü, 500 ml toz haznesi, 520 ml su tankı, 360° kapak için LDS sensörleri, uygulama ve sesli asistanlar ile kontrol edilebilir) 360 S10 ve silme robotu (3300 Pa emiş gücü, 180 dakikaya kadar pil ömrü, 500 ml toz haznesi, 520 ml su tankı, 360° kapak için LDS sensörleri, uygulama ve sesli asistanlar ile kontrol edilebilir) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam

İşte böyle iki farklı fikir gelince alamıyorum ben karar verip 😂😂

Linki var mı canım ?

Benimki bundan canim 😍😍hamileligin basinda aldi esim tup bebek olunca temizlik felan ilk aylar hic yapmadim esim yapti bi ara bakti ugrasamiyo bunu aldı 🤦🏻‍♀️🤣🤣

360 S10 ve silme robotu (3300 Pa emiş gücü, 180 dakikaya kadar pil ömrü, 500 ml toz haznesi, 520 ml su tankı, 360° kapak için LDS sensörleri, uygulama ve sesli asistanlar ile kontrol edilebilir) 360 S10 ve silme robotu (3300 Pa emiş gücü, 180 dakikaya kadar pil ömrü, 500 ml toz haznesi, 520 ml su tankı, 360° kapak için LDS sensörleri, uygulama ve sesli asistanlar ile kontrol edilebilir) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Cok tesekkürler canim

Deerreenn Deerreenn

Kizcagzim bu kadar sütü naapsin, icsin mi artani yogurt peynir falan mi yapsin? Tam bi saat sagdim iki memeyi 🫣 D1C0C7A9-3537-43C6-AE9F-23BD477D896E.jpeg

Aynı canım benim de iğne deler gibi ağrıyor. Bir de emdikçe sırtımda bir noktada böyle çeker gibi ağrıyor, sende de oldu mu öyle bi şey? Ben zeytinyağı sürüyorum sonra pedle kapatıyorum. Kalkanlar bende bir işe yaramadı. Gerçi bu da bir işe yaramadı ama göğüs pedi daha kolayıma geliyor. Bazen sütümü sürüp kurumasını bekliyorum. Hiçbir şey iyi gelmiyor gerçi acıya alıştım gibi artık.
Oluyor canım ya iki kürek kemiğinin arası feci ağrıyor ben de Fito ve Hamezinc kremleri aldım sürdüm bugun daha hic emzirmedim ama hala bile sızım sızım sızlıyor. Emzirme danışmanı ile görüştüm bebeğe doğru kavramayı öğretebilmek için yarın gelecek bakalım umarım onunla yapabiliriz son çarem.

Oluyor canım ya iki kürek kemiğinin arası feci ağrıyor ben de Fito ve Hamezinc kremleri aldım sürdüm bugun daha hic emzirmedim ama hala bile sızım sızım sızlıyor. Emzirme danışmanı ile görüştüm bebeğe doğru kavramayı öğretebilmek için yarın gelecek bakalım umarım onunla yapabiliriz son çarem.
Memnun kalırsan ben de görüşürüm canım. Bende devlet hastanesinin gebe okulu numarası vardı onu aradım oradan birileriyle yardım içi. görüşeyim diye ama açan olmadı 🤷🏻‍♀️
Emzirme danışmanı ücret olarak ne istedi?

Memnun kalırsan ben de görüşürüm canım. Bende devlet hastanesinin gebe okulu numarası vardı onu aradım oradan birileriyle yardım içi. görüşeyim diye ama açan olmadı 🤷🏻‍♀️
Emzirme danışmanı ücret olarak ne istedi?
Online 600 TL ev ziyareti 1000 TL dedi canım. Ben online anlasmistim ama beceremeyince ev ziyaretine döndürdük.

Hayir su an icin bir sey demedi sonuçlar temiz çıkınca 2. Ay kontrolünde tekrar bakalım gecmezse çocuk gastroenterolojisine yönlendireceğim dedi.
Ben de cuma gideceğim tekrar ne diyecek acaba inşallah olumsuz bir şey çıkmaz
İşte böyle iki farklı fikir gelince alamıyorum ben karar verip 😂😂

Linki var mı canım ?
Bende de xiaomi var canım hamilelikte aldım iyiki almışım dedim 🥰

Back