- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.201
Her kullanımda değil ama her fırsat bulduğumda diyelimHer kullanım sonrasi kaynatiyor musun ??
Zamanlama konusunda tereddütlerin olabilir ama bence şu an seninle olması en doğru zamanın bu zaman olduğunu gösteriyor. Bundan sonrasını beraberce harika şekilde inşa edeceksiniz ve ikinize de yalnız olmak yasak artık
Hanımlar merhaba aranızda genel anestezi sezeryan olanlar var mı? Süreç nasıldı acaba?
Sormayın ,ben de bilsem devletten randevu alırdım gidince orda öğrendim en son gittiğimde ki o zaman da zaten yeni zam olmuştu 280 TL veriyordum, bu sefer 450dedi bir anda gelem zam miktarı çok fazlaO zaman devletten randevu alıyım bende kendi doktoruma gidemiycem çok pahallanmis muayene ücretleri
Benim aynı gün doktor ve kendi tartı ölçümüm arasında 200 Gr çıkmıştı, doktor sade bez kalana kadar soyup tartiyorKızlar bebekleriniz kıyafetle tsrtıldığı zaman kaç gr düşüyorsunuz tartıdan. Mesela bez, badi ve üzerinde ince alt üst takım var ne kadar düşmem lazım tartıdaki değerden bilen var mı
Doymadı ağlar canım endişe etme. Sadece sarılık riski devam ediyorsa endişe edebilirsinKızlar iyi akşamlar bir şey soracağım günden güne göğsünüzdeki sütün miktarında değişkenlik oluyor mu? Mesela benim bazı günler dolup taşarken bazı günler göğsüm çok yumuşak oluyor aynı olmuyor. Bugün bebiş güzel uyudu ben de dinlendim epey ama yine de süt dolmadı mesela göğsümde önceki gün kadar. Niye böyle oldu anlamadım kendimi çok kötü hissediyorum Bebeğim düzenli çiş filan da yaptı ama doymadı doyuramadım sanki.
Canim ben doğduğundan beri reflü yataginda yatırıyorum ,bazen fışkırarak bazen normal şekilde kusuyor ama illa ki hep kusuyor, emince ,emdikten sonra uyuyor zar zor bu sefer uyurken gaz gelirse onu cikaricam derken yine kusuyor, yan yatırıyorum hep büyüdükçe geçecek diye umut ediyorumKızlar bebeğim fışkırtarak kusuyo yaaaaaa acayip panik oluyprum çok korkuyorum reflü yatağı aldım hala gelmedibaşka napabilirim
Şırınga gerçekten çok zor, ben biberonla veriyorum çok şükür şu ana kadar meme reddi yaşamadım ins yaşamam da , iki farklı biberon var hatta evde dönüşümlü ikisiyle de veriyorumKızlar mama verenler
Daha öncede sormuştum ama nasıl veriyorsunuz
Biberonla mı?
Bize doktorumuz meme reddi yaşamaması için biberonu asla önermedi
Şırınga önerdi şırıngayla veriyoruz hala
Biberonla verenler
Meme reddi yaşadımı bebişleriniz?
Şırıngayla çok zor oluyor
Ne yapacağımı bilemedim
Benimde hastanemde 415₺ olmuş muayene ücretleri maalesef en son bende 285₺ odemistimSormayın ,ben de bilsem devletten randevu alırdım gidince orda öğrendim en son gittiğimde ki o zaman da zaten yeni zam olmuştu 280 TL veriyordum, bu sefer 450dedi bir anda gelem zam miktarı çok fazla
Evet zaminden oluyor bizim ev eğimli birazZaten bence doğru tartmıyor sadece fikir veriyor ama senin epey saçma çıkmış, muhtemelen zeminden kaynaklıydı. Başka nasıl açıklanabilir ki bu fark
İnternetten alıyorum canım benBen de oğlumda smilac kullanmıştım ama şimdi bulamıyorum hiçbiryerde
Canım benim kız bırakmadı memeyi ama tam boşaltamıyor hala tam olarak tutamıyor o yüzden. Bende her emzirme sonrası mecbur kalan sütü sağıp veriyorum çok sıkıldım artık süt sağmaktan. Eşler bazen öyle yapabiliyor anlayamıyorlar ne yazık ki. Hele bir de başka çocuk varsa zor oluyor haklısın ama geçecek bu günler biraz daha büyüsünler saha kolay olacak diye motive ediyorum kendimiHayirli sabahlar hanimlar nasilsiniz nasil gidiyor miniklerle alistiniz mi ?Memeden emmeyi birakan bebek oldu mu merak ettim.Benim kiz sanki içe siner emmio ya ,ya gazi oluo ya uykusu gunde toplasan 2 defa anca likir likir kesintsz emiodur.Cok uyudugunda sagiyorum onuda biberonla veriorum sanirim boyle boyle beni birakacak ya Esimde sinirimi bozuyor.Bi dioki sagda sutunu arttirsana.Dunde sagiyordum biberonla vermek dahami kolayina gidiyo uyandrp emzrsene seni birakirsa ben sana biliom.
Varya bu hamileligmdende lohusaligimdanda hic bisey anlamadim sanki ben hamile degildim oydu.Sanki ben lohusa degilim o.Coxuklar oyuncaklari dagitti die hep ben topluomda artik yoplamayacam falan dedi bende birak oynasinlar dedim kizdi bana sen topla bundan snra dedi bende aldm ccuklari ccuk odasina gttim bundan snra tek yasa burda dedim 1 saat sonra gelmis daha uzatacan mi dio bunada ayri sinir oluom.Coxuklar olmasa iyi uzatrm bende.Buyuk kizim hemen grio araya babam sinirliyken konusma anne die oda babasinin laflari ayyy
Biz bundan kullanıyoruz. 2 yöne de sallanıyor. Sırt kademeli olarak kaldırılabiliyor. Şuan için çok memnunuz. Hatta beşik olarak kullanıyoruz gece vs hep onda uyuyor.Çok istiyorum ama pahalı bayağı
Göğüsler çok yumuşak oluyor canım boşaldığında. Bir de emdikten sonra ben göğsümü sıkıyorum eğer süt su gibi geliyorsa boşaltmamış oluyormuş daha kıvamlı ve yoğun gelmesi gerekiyormuş. Benim kız emdikten sonra uykuya dalamıyor hala aranıyor açlık belirtileri oluyor yani oradan anlıyorum ben. Bir de bebek meme boşalınca kendi bırakıyormuşArkadaslar memeyi bosalttigini nerden anliyosun birde ben her seferde tek gogustenn emziriyorum bazen sadece 10 dk emiyor bazende 20 25 dk hiç ayni anda iki gogusten emzirmedim kilo alimida iyi
Gerçekten hayret ediyorum yaa , resmen bir muayeneye nerdeyse yarım milyar verdim çıktım eskinin para ifadesiyleBenimde hastanemde 415₺ olmuş muayene ücretleri maalesef en son bende 285₺ odemistim
Evet hızlı büyümüş ama endişelenmeyin bizimde öyle oldu takip edelim dediler çok şükür. Siz ne yaptınız doktor ne dedi? Dün giremedim foruma aklımdasınızAynı cihaz ve kişi çekti. Tek fark ilk ikisinde aslan çok tepişti zorla yaptık. Bugün ki çekimde kolay olsun diye ağzına biberon tuttuk sesini çıkarmadan durdu. Bebek büyüyor ondan dolayıda fark vardır ama biranda büyümüş sanki değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?