2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bunu aldım iyidir inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20230107_015305_trendyol.com.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 89

Tereddüt bile etmemen lazım bu hayatta istediğim en değerli hazine sonuçta. Tuvalette gitsem bile anlayıp yoklugumu çığlığı basıyor istesemde yalnız kalamiyorum büyüyünce de ben birakmiycam onu yalnız

Hanımlar merhaba aranızda genel anestezi sezeryan olanlar var mı? Süreç nasıldı acaba?

Merhaba ben genel anestezi ile doğum yaptım. Kendi doğum sürecini anlatıyım. İlk önce damar yolu açıldı ameliyathaneye girdiğimde ise damardan ilaç verdiler o anda gittim ben, doğum gerçekleştikten sonra karnimda kum torbası ile odaya geçtim. Çok ağlamışım bayilincada ağlamaya devam ettim. Genel anestezi altında ağrı birden geldiği için çok ağrın oluyor ne yalan söyleyeyim. Spinal sezeryan olanlar bu konuda daha rahatmis ağrı uyusukluk geçtikçe yavaş yavaş geldiği için. Benim sağlık problemim olduğu için genel anestezi oldum ama imkanım olsaydı spinal sezeryan olurdum. Ameliyattan sonra sizi kaldiracaklar bol bol yurumenizi tavsiye ederim yatınca ağrınız dahada şiddetleniyor.

O zaman devletten randevu alıyım bende kendi doktoruma gidemiycem çok pahallanmis muayene ücretleri
Sormayın ,ben de bilsem devletten randevu alırdım gidince orda öğrendim en son gittiğimde ki o zaman da zaten yeni zam olmuştu 280 TL veriyordum, bu sefer 450dedi bir anda gelem zam miktarı çok fazla

Kızlar bebekleriniz kıyafetle tsrtıldığı zaman kaç gr düşüyorsunuz tartıdan. Mesela bez, badi ve üzerinde ince alt üst takım var ne kadar düşmem lazım tartıdaki değerden bilen var mı
Benim aynı gün doktor ve kendi tartı ölçümüm arasında 200 Gr çıkmıştı, doktor sade bez kalana kadar soyup tartiyor

Doymadı ağlar canım endişe etme. Sadece sarılık riski devam ediyorsa endişe edebilirsin
Yok geçtiyse zaten haftalik 150 gr alsalar iyidir

Kızlar bebeğim fışkırtarak kusuyo yaaaaaa acayip panik oluyprum çok korkuyorum reflü yatağı aldım hala gelmedi başka napabilirim
Canim ben doğduğundan beri reflü yataginda yatırıyorum ,bazen fışkırarak bazen normal şekilde kusuyor ama illa ki hep kusuyor, emince ,emdikten sonra uyuyor zar zor bu sefer uyurken gaz gelirse onu cikaricam derken yine kusuyor, yan yatırıyorum hep büyüdükçe geçecek diye umut ediyorum

Şırınga gerçekten çok zor, ben biberonla veriyorum çok şükür şu ana kadar meme reddi yaşamadım ins yaşamam da , iki farklı biberon var hatta evde dönüşümlü ikisiyle de veriyorum

Kızlar ben aşağıdaki programı kullanıyorum emzirme için. Böylece takip ediyorum günde ne kadar kaç kez emmiş hangi göğsü daha çok emmiş vs. Takip için yardımcı olabilir

Eklentiler

• IMG_20230107_034906.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20230107_034724.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230107_034802.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20230107_034739.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 64
Sormayın ,ben de bilsem devletten randevu alırdım gidince orda öğrendim en son gittiğimde ki o zaman da zaten yeni zam olmuştu 280 TL veriyordum, bu sefer 450dedi bir anda gelem zam miktarı çok fazla
Benimde hastanemde 415₺ olmuş muayene ücretleri maalesef en son bende 285₺ odemistim

Hayirli sabahlar hanimlar nasilsiniz nasil gidiyor miniklerle alistiniz mi ?Memeden emmeyi birakan bebek oldu mu merak ettim.Benim kiz sanki içe siner emmio ya ,ya gazi oluo ya uykusu gunde toplasan 2 defa anca likir likir kesintsz emiodur.Cok uyudugunda sagiyorum onuda biberonla veriorum sanirim boyle boyle beni birakacak ya Esimde sinirimi bozuyor.Bi dioki sagda sutunu arttirsana.Dunde sagiyordum biberonla vermek dahami kolayina gidiyo uyandrp emzrsene seni birakirsa ben sana biliom.
Varya bu hamileligmdende lohusaligimdanda hic bisey anlamadim sanki ben hamile degildim oydu.Sanki ben lohusa degilim o.Coxuklar oyuncaklari dagitti die hep ben topluomda artik yoplamayacam falan dedi bende birak oynasinlar dedim kizdi bana sen topla bundan snra dedi bende aldm ccuklari ccuk odasina gttim bundan snra tek yasa burda dedim 1 saat sonra gelmis daha uzatacan mi dio bunada ayri sinir oluom.Coxuklar olmasa iyi uzatrm bende.Buyuk kizim hemen grio araya babam sinirliyken konusma anne die oda babasinin laflari ayyy

Canım benim kız bırakmadı memeyi ama tam boşaltamıyor hala tam olarak tutamıyor o yüzden. Bende her emzirme sonrası mecbur kalan sütü sağıp veriyorum çok sıkıldım artık süt sağmaktan. Eşler bazen öyle yapabiliyor anlayamıyorlar ne yazık ki. Hele bir de başka çocuk varsa zor oluyor haklısın ama geçecek bu günler biraz daha büyüsünler saha kolay olacak diye motive ediyorum kendimi

Çok istiyorum ama pahalı bayağı
Biz bundan kullanıyoruz. 2 yöne de sallanıyor. Sırt kademeli olarak kaldırılabiliyor. Şuan için çok memnunuz. Hatta beşik olarak kullanıyoruz gece vs hep onda uyuyor.

Eklentiler

• Screenshot_20230103_204231_com.android.chrome.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaslar memeyi bosalttigini nerden anliyosun birde ben her seferde tek gogustenn emziriyorum bazen sadece 10 dk emiyor bazende 20 25 dk hiç ayni anda iki gogusten emzirmedim kilo alimida iyi

Arkadaslar memeyi bosalttigini nerden anliyosun birde ben her seferde tek gogustenn emziriyorum bazen sadece 10 dk emiyor bazende 20 25 dk hiç ayni anda iki gogusten emzirmedim kilo alimida iyi
Göğüsler çok yumuşak oluyor canım boşaldığında. Bir de emdikten sonra ben göğsümü sıkıyorum eğer süt su gibi geliyorsa boşaltmamış oluyormuş daha kıvamlı ve yoğun gelmesi gerekiyormuş. Benim kız emdikten sonra uykuya dalamıyor hala aranıyor açlık belirtileri oluyor yani oradan anlıyorum ben. Bir de bebek meme boşalınca kendi bırakıyormuş

Evet hızlı büyümüş ama endişelenmeyin bizimde öyle oldu takip edelim dediler çok şükür. Siz ne yaptınız doktor ne dedi? Dün giremedim foruma aklımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…